έχω ακόμα ένα κίτρινο που ανοίγει σε στυλ βαλιτσάκι και έδενε με ένα μαύρο κούμπωμα,αποξω ειχα κολλησει ενα στικερ νιρβανα και μεσα μεταλλικα
τατσντ
walkman rules ρε
Printable View
έχω ακόμα ένα κίτρινο που ανοίγει σε στυλ βαλιτσάκι και έδενε με ένα μαύρο κούμπωμα,αποξω ειχα κολλησει ενα στικερ νιρβανα και μεσα μεταλλικα
τατσντ
walkman rules ρε
και τα αμαξια με τη μανιβέλα καλα είναι
:lol: το γαμησες
Tα έχω όλα..και είμαι τζετ.. :)Quote:
Originally Posted by enitharmon
σταματήστε να ποστάρετε ΠΑΝΤΟΥ τη λέξη "παοκτσάκι"
ναι, αλλά εγώ δε θελω να τα χωQuote:
Originally Posted by DENIZ
και πανω στο κουτι δε γραφει τίποτα ότρι χρειαζεται όλα αυτα για να παιξει. Και μετά από πολύ ψαξιμο στα FAQ βρήκα τι φταιει. Οπότε πήγε πίσω και πήρα ένα creative
:hippy:
πω ρε πούστη, θέλω ν' ακούσω ένα τραγούδι, αλλά βαριέμαι να σηκωθώ να ψάξω τα σιντιζ και μισή ώρα τώρα δε μπορώ να το κατεβάσω :rangry:
Σοφίζω:
Η ζωή είναι ωραία.
Αλλά είμαστε μαλάκες.
Σόφισα
πόσο θεά είναι η Λουκά
εμενα το αι ριβερ μου (που το χω δυο χρονια) δεν χρειαζεται μιντια πλειερ.. και λειτουργει ακριβως σαν φλασακι.Quote:
Originally Posted by enitharmon
και γω αυτο εχω :D :DQuote:
Originally Posted by DENIZ
ιιιι το είχα κι εγώ αυτό, sony sports δεν είναι?Quote:
Originally Posted by Bullet
πω, τα πρώτα βήματά μου έβερ στη μουσική έκανα με αυτό το walkman, δυστυχώς ήταν της αδερφής μου και το είχε ήδη ψιλοκαταστρέψει οπότε δεν έζησε πάρα πολύ.
εμενα παλι παρεδωσε πνευμα ο σκληρος του Muvo και μαλλον ψαχνουμε γι' αλλα. Πρωτος υποψηφιος το Zen V plus 2gb. Ξερεις κανενας αν αυτο εχει σκληρο ή flash?
emena pali den fortizei k to phra molis proxtes. :dangry: