κανείς δεν μπορεί να μιμηθεί το ατσαλι. κανας παλιοτενεκες θα ναι. ευκολα αναγνωρισιμος.
Printable View
κανείς δεν μπορεί να μιμηθεί το ατσαλι. κανας παλιοτενεκες θα ναι. ευκολα αναγνωρισιμος.
ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ SOS:
θελω ενα προγραμμα που να βολευει για απομαγνητοφωνηση, να ειναι ευχρηστο ως προς το να γυρισεις πισω 4-5 δευτερολεπτα σε περιπτωση που χασεις κατι (σε αρχειο μπ3 διαρκειας δυο ωρων).
αυτο ηταν η πρωτη μου σκεψη αλλα μου εβγαλε ενα αρχειο δυο ωρων σε μηκος 5 εκατοστων στην οθονη και με καποιο ακαταλαβιστικο ερρορ μεσατζ.
ΕΙΣΑΙ ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ~!
θεε μου. ρε αδερφε gravemiasma.
γιατι βρε αγορι μου να καταληξεις πιο βαρετος κι απο το μποτιλιαρισμα;
σε αλλα νεα, καταφερα και πηρα ενα ωραιο ρεπο σημερα. κατα τ' αλλα βλεπω το that 70's show. ενα πεντομπεαρ για την 14χρονη μιλα κουνις παρακαλω.
Τι δουλειά Κάλκι?
Αυτά ακριβώς συνέβαιναν και στις αιτήσεις μου μέχρι που ανακάλυψα το μεταφραστικό γραφείο του british council. Πληρωνεις τα ιδια αλλα εκει χρησιμοποιουν googletranslate και κανουν κανονικες μεταφρασεις. Στο μεταφραστικό του υπουργείου μου είχαν ξεχάσει και μαθήματα εκτός από αυτά που αναφέρεις. Τραγικοί. Φυσικά οι μεγαλύτεροι παπάρες είναι στις γραμματείες της κάθε σχολής που δεν δίνουν αναλυτικές σταγγλικά. καλό κουράγιο, θα το χρειαστείς με τους γραφειοκράτες.
χθες στο "χωρις αφεντικα" εσκασε ενας με μπλουζακι Electric Requiem και θυμηθηκα οτι καποτε ειχαμε ζητησει..! τι απεγιναν αυτα?
γλώσσας;
εγγλεζικης
υπάρχει κάποιος άγραφος κανόνας που λέει, ότι αν φέρουμε ξένη εκπομπή σε ελληνικό κανάλι, ο παρουσιαστής πρέπει να είναι μια γελοία ρέπλικα του ξένου καναλιού;
(επίσης ακόμα παίζει κωσταντινου και ελενης ο αντ1. δεν υπάρχει ελπιδα)