Τωρα γυρισες απο Ομονοια?
Printable View
Τωρα γυρισες απο Ομονοια?
Οχι ρε, τωρα ξεπουλησα τους κορνεδες στου Ρεντη
νταξ τωρα εγιναν πολλα τα offside του Αρη!
πειτε οτι επαιζε αρη ο διαιτητης...
εμ βεβαια ο χριστοδουλας ειπε οτι η αγκωνια δεν ηταν αγκωνια αλλα το εκανε για να στηριχθει αφου ο χαβιτο ειναι πιο κοντος
καθεστε και συζητατε για ενα οριακο offside ενω ξερετε το skill των ελληνικων κορακιων και δεν παραδεχεστε οτι ο σπαθας επαιζε παο!
:moutza::moutza::moutza:Quote:
Ζιλμπέρτο Σίλβα: "Δεν έχω κάνει πέναλτι"
Ναι, έπαιζε παο, τράβα κοιμήσου τώρα.
μολις ξυπνησα :P
όχι σε εμάς αυτό, πες το σε αυτούς με τα καδρόνια στου Ρέντη.
σε άλλα νέα , βαζέλες μην αρχίσετε από τώρα τις φιέστες , εκτός αν σας καλύπτει ότι δεν παίρνει πρωτάθλημα ο γαύριτς. το ΠΑΟΚ είναι καυλωμένο, μόνο ντέρμπυ εκτός έχει τον Άρης , έχει αρχίσει να παίρνει και αποτελέσματα α)μακριά από τούμπα β)και εκεί που δεν αξίζει (δεν λέω για εχτές).
8 ποντάκια με την ασοβαρότητα του φετινού πρωταθλήματος σε 11 αγωνιστικές δεν είναι και τραγικά πολλά ε?
σαμπρελα στην γερμανια ζεις ρε φιλος?
ουτε καν!
αν ζούσα Γερμανία σιγά και μην ασχολιόμουν με το μπουρδέλο.
Αλλά διαφωνείς κάθετα?
Δεν είναι πιθανό ο Παοκ να κερδίσει τον ΠΑΟ στην Τούμπα? δεν παίζει να μην κερδίσει ο ΠΑΟ τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ? αμέσως αμέσως είναι 5-6 βαθμοί. Δες λίγο το πρόγραμμα, τον Αστέρα στην Τρίπολη θα τον καθαρίσει ας πούμε σαν αυγό? η Καβάλα είναι εύκολο ματσάκι?
Μην μου πεις ότι και ο ΠΑΟΚ θα χάσει βαθμούς , εγώ λέω ότι απλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα.
o clockwork einai syntaktis sta athlitika nea loipon...
ΠΑΟΚ μεγάλη εμφάνιση, γενικά έχει καταφέρει να παίζει πιο σοβαρά κι από πέρυσι και αυτή τη στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη (δεν ξέρω αν ταιριάζει ο όρος, επειδή δεν νικάει με 4αρες κλπ) ομάδα στην Ελλάδα. Γκαρσία-Βιτόλο ταιριάζουν τέλεια, ο Ίβιτς κάνει τη καλύτερη σεζόν του (ίσως παίζει ρόλο το ότι λήγει και το συμβόλαιό του) και η γενικότερη φιλοσοφία της ομάδας βοηθάει στο να μη φανεί ότι λείπουν κάποιοι μεγάλοι παίκτες στην άμυνα.
Για τον Ολυμπιακό κάθε βδομάδα σχεδόν τα ίδια, το θέμα είναι ότι με τέτοιες κινήσεις της διοίκησης υπάρχει ο κίνδυνος πέρα από το πρωτάθλημα που το 'χει χάσει ήδη, να καταστρέψει και ένα σωρό παίκτες. Είτε μέσω της απαξίωσης, είτε επειδή λόγω ελλείψεων ρόστερ τους χρησιμοποιεί σε ό,τι θέση 'να ναι. Έτσι ο Τοροσίδης έχει παίξει φέτος αμυντικό χαφ, οκτάρι και χθες δεξί εξτρέμ (!), ενώ η πραγματική του θέση είναι δεξί μπακ, ο Ζαιρί βγάζει ολόκληρη σεζόν στα αριστερά που δεν έχει ξαναπαίξει ποτέ. Ε αν προσθέσεις σε αυτό και την υπερβολική χαλαρότητα του Ζίκο με αποτέλεσμα οι Ντιόγκοι να νομίζουν ότι δεν χρειάζεται να αποδείξουν τίποτα, δεν θέλει και πολύ.
Το Άρης-Παναθηναικός ψιλοβαρετό ήταν αν εξαιρέσουμε την απόκρουση_Τζόρβα, Clockwork Orange wtf, κόκκινη Χριστοδουλόπουλου, το πέναλτι στο χέρι του Άρη και το οφφσάιντ που δεν δίνει, άλλο λάθος δεν θυμάμαι
Απογοήτευση χτες η ομάδα, ούτε μία προσπάθεια ούτε μία ευκαιρία, τπτ...μπράβο στον ΠΑΟΚ
να δούμε που θα φτάσει η κατρακύλα φέτος...
Spoiler