http://www.labottegadilucca.com/admi...ppe-triple.jpg
Printable View
καλυτερα να πινεις απιονισμενα σκατα, παρα μπουκαλι γκινες.
αθλιο ως την τελευταια γουλια.
Είμαι στο making of σπιτική_λεμονάδα. Παλεύω να βγάλω τις αναλογίες με το μάτι, ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Θα κάνω edit εντυπώσεις.
edit: γευστικότατη, ίσως να ήθελε χυμό από 2-3 λεμόνια ακόμα. Με παγάκια και λίγη κανέλα από πάνω είναι μούρλια.
τι διαολο, σας αρεσει το μπουκαλι γκιννες?
αισχος.
ο καλύτερος τρόπος είναι όσο χυμό λεμόνι, τόσο ζάχαρη (λέμε για ποσότητα που κρατάς στο ψυγείο ε) τα ανακατεύεις σε χαμηλή φωτιά να ομογενοποιηθούν κ το αφήνεις να κρυώσει.
αφού κρυώσει την έχεις στο ψυγείο, η αναλογία είναι 1 μέρος λεμονάδα δύο μέρη νερό ή όπως σε βολέψει εγώ την βάζω μισή μισή πάντως.
ό,τι καλύτερο έχεις πιει στην ζωή σου.-
παγωμένο σπιτικό Τσίπουρο εξ Αλβανίας (Κορυτσά)
\m/
Την Athos που είναι και πανάκριβη της έχει δοκιμάσει κανείς; Τσιγκουνεύομαι να στάξω 8 (νομίζω) ευρώ για 750μλ μπύρα.
Σαμπανιζέ είναι, αλλά 8 ευρώ μια χαρά τιμή την κόβω. Ιδίως αν σκεφτείς πως κάποιοι χρεώνουν την άμστελ τόσο.
εντιτ:μπα, δεν είναι σαμπανιζέ, την μπέρδεψα με κάποια άλλη που δε θυμάμαι τώρα.
Στο σούπερμάρκετ έχει τόσο :)
διπλό εσπρέσσο σκέτο τίνγκα στο παγάκι, για χαλάρωση, φροντίδα και προδέρμ
Άις τι λεμόνι από λιντλ, που με ξεγέλασε με δελεαστικές εικόνες στο περιτύλιγμα και ακόμα πιο δελεαστική αναλογία ποσότητας - τιμής (0.84 ευρώ τα 2 λίτρα, προσφορά). Μετανιώνω που αποδείχθηκα τόσο εύκολος...
gamaei to ais ti apo lidl. eisai ampalos