Printable View
Τα κραξιματα σε απωλεια τετοιας ευκαιριας πρεπει καποια στιγμη να σταματησουν. Οταν η μπαλα πηγαινει γρηγορα και δυνατα (σουτ του Τζεραρντ ηταν γαμωτο!), απλα βαζεις το ποδι οσο καλυτερα προλαβεις και οτι γινει. Ε μερικες φορες δεν προλαβαινεις να το βαλεις οσο καλα ηθελες. Αντιθετα το βιντεο του JnB ειναι μονο λολ και :touched:
Μάθετε μπαλίτσα ρε μαλάκες:
Spoiler
antipalos mou sto prwtathlima :P
pane k gia anodo :)
Το ποσταρω εγω γιατι ο Μπλακι λεει δε θελει να κανει τριπλ ποστ και ειναι και αντι-τρομακτικο χρηστης, οποτε δε θελει να το βαλει γιατι εκει το βρηκε
Στο Facebook είπα το βρήκα :!:
για το αυτοκαλάθι που ποσταρίστηκε πιο πάνω, εγώ ήξερα ότι υπήρχε κανονισμός που το τιμωρούσε με τεχνική ποινή και μπάλα πάλι στην ίδια ομάδα. αυτό είχε γίνει ώστε αν κάποια ομάδα έπρεπε να ανατρέψει τη διαφορά στο 2ο παιχνίδι να μην μπορεί να στείλει το ματς στην παράταση με αυτοκαλάθι, είχε γίνει και θέμα όταν ο Συρίγος είχε πει λάιβ "μα τι κάνουν, πρέπει να βάλουν αυτοκαλάθι για να στείλουν το ματς στην παράταση και να κυνηγήσουν εκεί την ανατροπή, μα κανείς δεν τους έχει ενημερώσει;;" και τον έκανε ρόμπα την επόμενη μέρα ο Συμεωνίδης (νομίζω).
Ο Big Sofo ξαναχτυπά.
*μπουκέτα κομπρεσέρ* και στα καπάκια "έλα ρε κουλ να χωρίσω ήρθα"
ή ειμαι απ τον υπνο χωρις καφε ή απλα δν εχει νοημα αυτο που λες. για εξηγησε λιγο.
αφου 8ες να ανατρεψεις διαφορα γιατι να βαλεις αυτο καλαθι κ να το χτυπησεις στην παραταση κ οχι απλα να μη βαλεις κ να το παερις στην κανονικη διαρκεια;
παιζει να μη νιωθω καθολου ομως οποτε επιεικεια...
πχ να πρέπει να νικήσεις με 10 πόντους, να νικάς με 2, να έχεις μπάλα και να θέλει 8'' για να λήξει. βάζεις αυτοκαλάθι για να το στείλεις στην παράταση και να πάρεις εκεί τη διαφορά των 10 πόντων.
:!: ΠΟΥΣΤΙΑ :!:
κ το σιχαμα ο συριγος με το ευ αγωνιζεσθε...
οπως τα λεει ο απο πανω ειναι
αυτο με το συριγο ειχε γινει σε ματς παο οσφπ το 99
ειχε κερδισει ο οσφπ με 8-9 πονους στο σεφ, στο οακα η διαφορα ηταν στους 3-4 και φωναζε για αυτοκαλαθι να πανε παραταση και να παρουν εκει τη διαφορα