Αγάπη :pink:
Printable View
Αγάπη :pink:
να το παίξω το μας εφέκτ καλό είναι?
Αν σου άρεσαν τα Knights of the Old Republic, σίγουρα.Quote:
Originally Posted by asimoulis
Τελικά, ναι, είναι πάρα πολύ καλό. Το μόνο μείον (που κάποιος άλλος θα μπορούσε να το πει θετικό βέβαια) είναι ότι μοιάζει σκανδαλωδώς πολύ στο KotoR.
το KotoR 2 το βαρέθηκα σε κάποια φάση.
κακώς άλλα το βαρέθηκα.
έχει συμβεί και σε σας?
Τέλειωσε πριν προλάβω να βαρεθώ.Quote:
Originally Posted by asimoulis
kotor ftw.
perimenw na 3emperdepsw apo ta tsimpoukia ths periodou na pxiasw mass effect.
kai to starcraft 2 einai respect, alla company of heroes h supreme commander de 8a einai me th gkamia.
K an to dawn of war 2 parei arketa stoixeia apo CoH tote to starcraft 2 mporei ontws na panagamh8ei :B
Και κλασσικά, όπως ζήσαμε αρκετές φορές στο παρελθόν morm, πετάγεται η Blizzard και μας βουλώνει ολονών τα στόματα με τη μια, έτσι στα ξαφνικά και χωρίς πολλά πολλά :wink:
paizei poly sobara :P
Βγήκε FireFox 3. Λένε πως είναι 2-3 φορές πιο γρήγορος από τον 2 και πιο ασφαλής. Καλή φάση.
Δε μπορώ παρά να πω τις εμπειρίες μου στο Mac OS X, αλλά σε κάθε περίπτωση:Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Ο Safari 3.1.1 μετά από πολλές ώρες έφθανε άνετα να τρώει 200MB μνήμη. Ο Firefox 3 ξεκινά με 80MB μνήμη και συνήθως σταθεροποιείται μετά από αρκετή χρήση στα 120MB. Μία φορά μόνο τον είδα να φτάνει προσωρινά τα 185MB. Από plug-ins έχω μόνο Flashgot και Google Gears και χρησιμοποιώ custom skin (grApple). Τώρα, αν τον γεμίσεις plug-ins παίζει να τρώει περισσότερη μνήμη.
Τώρα, από ταχύτητα είναι αισθητά γρηγορότερος από Firefox 2. Σε σχέση με τον Safari (που ήταν πανγρήγορος) δεν υπάρχει αισθητή διαφορά (σε benchmarks ο Safari συνεχίζει να είναι γρηγορότερος, αλλά πρακτικά η διαφορά είναι ασήμαντη).
Η νέα address bar είναι πολύ βολική, πάντως.
Χμ δεν ήξερα πως τα γαμήδια οι browsers τρώνε τόση πολύ μνήμη. Πάντως ναι, η διαφορά από τον 2 φαίνεται.
Φαντάζομαι πως με το "νεο" address bar εννοείς το πως εμφανίζει τα πιθανά matches απο κάτω ( ή ξέρεις κάποιο feature που δεν ξέρω ακόμα εγώ :P ). Ωραίο φαίνεται αν και δεν το έχω συνηθίσει ακόμα, αν και δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση μιας και το είχα δει και στην 9.50 του Opera που βγήκε πριν από καμιά βδομάδα.
Opera 9.50 ftw
Δεν γαμεί?