φιλαράκι, μπορεί να μην είμαι ικανός να βρω ένα ελεύθερο port στο γαμωsoulseek να δουλέψει αλλά στο google search έχω ειδικευτεί, οκ?? :evil:Quote:
Originally Posted by wom
Printable View
φιλαράκι, μπορεί να μην είμαι ικανός να βρω ένα ελεύθερο port στο γαμωsoulseek να δουλέψει αλλά στο google search έχω ειδικευτεί, οκ?? :evil:Quote:
Originally Posted by wom
Ταγαπημένο μου πτηνό είναι το παγώνι
το αγαπημένο μου φρούτο είναι το κυδώνι
Κάτω απ' την κουζίνα είναι το σιφώνι
μέσα στη ντουλάπα υπάρχει ένα πριόνι
μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι.
ω, mon dieu, άρχισε ήδη η επανάσταση
Quote:
Originally Posted by House Of Low Culture
to kalytero to evgale enas filos mou
ap to police academy m aresei o maxony
mpatsoi gourounia dolofonoi!
Y.G.
<---300
όχι, 250μοντς είσαι
metrio pros to athlio!Quote:
Originally Posted by Khalkji
loipon meta tis 5 kai prin tis 8 tha eimai eksarxeia me ton giorgo(250mods) gia kafe!
tha ertheis?
γιαπ. πμ γιά περισσότερα
fiou!
kai fovithika afou ekana post pos paravaino kanones!
Quote:
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ!
ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤA ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!
ΣΤΙΣ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ. ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1Η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2007, ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ 20:55 -21:00. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ.
Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.
Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠO ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΜΑΣ ΤΖΟΑΝ ΜΠΑΡΟΝ.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ:
http://www.diktioaigaiou.gr/contents/ab ... 1=4&lang=1
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
εντάξει, αυτό είναι από χορτοφάγες λεσβίες :D
τακαλύτερα είναι αυτά της στιγμής:Quote:
Originally Posted by lab
πχ σε μια διαδήλωση μας είχαν φράξει το δρόμο τα ΜΑΤ. Είχαμε ένα μεγάλο φουσκωμένο μπαλόνι και παίζαμε με αυτό για να περάει η ώρα. Σε κάποια φάση μας ξέφυγε και πήγε στη διμοιρία των ΜΑΤ. Κανείς φυσικά δεν τολμούσε να πάει να το πάρει, είχαν γίνει και επισόδεια με συλλήψεις πριν λίγη ώρα, οπότε αντήχησε σαν ομοβροντία το σύνθημα:
ΜΠΑΤΣΟΙ-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!
ΡΙΧΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ!
σας το δωσαν? :PQuote:
Originally Posted by Candiru
ποσες ωρες μπορεις να κολησεις και να κοιτας κοκκαλιασμενος , τις κουκλιτσες (αγελαδιτσες , καμηλοπαρδαλεις κλπ) , που κανουν ανελεητο χεντμπανγκιγκ σε βαθμο σχιζοφρενειας που πουλαν οι μικροπωληται! και γυρω τους κατι περιεργα διαφανα ψαρακια με περιεργα ψυχεδελικα φωτα που πηγαινοερχονται στο κρασπεδο..
:oh: :oh: :rainbow: :rainbow:
Εξαρταται τι εχεις πιει.
ΦΡΑΠΕΛΙΑ? Μουχαχαχα.
Παντως γενικως αυτα τα παιχνιδακια που κουνανε το κεφαλι τους σαν σπαστικα σε κολλανε ασχημα, και ειναι υπνωτιστικα.
ma toso gkantemia shmera sto tabli
gmt #$T#%&@$#&*#@$^*@^%*@%^*%*%&(I#^&*#(*#&@%$&@@%^&*%^&%^&@&@&&&@
Exω να διαβασω για εξεταστικη,να κανω μια εργασια στο flash,να πλυνω πιατα και να φτιαξω να φαω.
Σκατα. :|