δεν σε χαλασε! επρεπε να τελειωσει η ναντια με τους χορους της για να μπορεσουμε να σε απομακρυνουμε
:maikl:
Printable View
δεν σε χαλασε! επρεπε να τελειωσει η ναντια με τους χορους της για να μπορεσουμε να σε απομακρυνουμε
:maikl:
:D ενταξει Ναντια ηταν το τοπ της βραδιας!! γαμηθηκα και στον ενεργειακο χωρο τις τελευταιες μερες αλλα δεν παει καλα το διαβασμα!!
ναι, αλλα ηταν μονη της, λοου μπατζετ!!
είναι πολύ σουρεαλιστική για να μπορώ απλά να βοηθήσω. κατέβασε μια σωστή κόπια, δες το και το συζητάμε
Μήκος τρίχας απ'τα μαλλιά της ταμαγκόθι: 1,10m
:pink: :pink:
μπορεί κάποιος απο τους γεωλόγους του φορουμ να μου πει αν ξέρει ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΚΟΤΙΤΗΣ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ?????????????????
πικοτίτης ο (ουσιαστικό) (ορυκτολ.) ορυκτό που ανήκει στην ομάδα των σπινελίων, έχει χρώμα μαύρο, λάμψη μεταλλική και κρυσταλλώνεται στο κυβικό σύστημα.
Αλλά είναι πολύ προφανές οπότε μάλλον κάτι άλλο ψάχνεις.
ναι αυτο. χρωμιουχος σπινελιος.
http://www.dailymail.co.uk/news/worl...s-handbag.html
The Ladybag: Never be caught short again with the mobile toilet that fits in your handbag
Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/worl...#ixzz0QFHyFYBa
Teleiotites....
ευχαριστω ρε παιδια
μας το εβαλε εξεταστική και κλαιγαμε τη μοιρα μας ( swollen πετρογραφια 1 στη μεγαλη αιθουσα τσικουρας, χατζιπαναγιωτου και διδακτορικος επιτηρηση και θεματα για κλαματα )
αντε και καλη μας δυναμη
Καλά, αυτό με τη φορητή σακούλα-τουαλέτα είναι όντως βολικό; Το άρθρο λέει ότι χωράει 2.2 pints που είναι χοντρικά 1.1 λίτρα. Δηλαδή αν είσαι μέσα στο αμάξι, γεμίσει το σακουλάκι και εσύ κατουράς ακόμα τι γίνεται;
Συνεπώς, προτιμήστε στάση στην άκρη της εθνικής, θαμνάκι και λοιπές παραδοσιακες τεχνικές. Περιμένω επίσης το πρώτο περιστατικό με κάποιον που θα νομίσει ότι είναι ολοκληρωμένη χημική τουαλέτα και θα προσπαθήσει να χέσει σε τέτοιο :rofl:
είσαι γκομενάκι;
Αν διαβάσεις το άρθρο θα δεις ότι έχει και αντρική κατουροσακούλα στη γκάμα της εταιρίας.
;)Quote:
The Ladybag follows hot on the heels of the rather more masculine sounding 'Roadbag' for men.
Πόσο όμορφα έχει μπει το φθινόπωρο; :pink:
Nα φαει σκατα το φθινοπωρο.
oxi
To καλό που του θέλω, μην ξεσυννεφιάσει μέχρι το απόγευμα..
Τι καιρό έχει στη Λάρσα;
Ελεος μια χαρα ειναι εχει ΔΡΟΣΙΑ, και δεν ιδρωνω.:)
Απλά δεν παίζει νάχει 24 βαθμούς έξω. Ένα 32άρι το έχει χαλαρά. Παρακαλείται ο Καντίρου να ψάξει τα άκυρα μπλογκζ που διαβάζει και να βρει κάτι για τα σκοτεινά συμφέροντα που εξυπηρετεί η ΕΜΥ.
δε ξερω σε πoια χωρα ζειτε,εγω παλι με αρκουδισιον ειμαι
ΕΔΩ στη Ν.Φιλοθεη έχει δροσια/κρυο whatever. Εξω, γιατι μέσα στην εταιρια ειναι χαλια.
format c:
FML
μήπως να βάλω windows 7?
ναι :idea:
Γω πάω το λάπτοπ πίσω με τα της εγγύησης γιατί υπερθερμαίνεται και τεζάρει, τρομοκρατούμαι στην ιδέα να μου το κρατήσουν για καιρό τι θα κάμω θε μου τι *αναστεναγμός*.
Επίσης κάηκιε η λάμπα μου με το που κσύπνησα και μου φάγανε κάτι λεφτά από την τράπεζα και μάλλον θα τρέχω για ακυρώσεις λογαριασμών, έπικέπικέπικ, good morning job seekers!
θρας ατάκ ασφαλίτης ->
http://athens.indymedia.org/front.ph...cle_id=1076022
ρε μαλακα razor...
Ξέρουμε πουμένει;
κάποιου το μαγαζάκι θα γαμηθεί...
παίζει να ισχύει? :|
ε, ρε γλέντια...
παίζει ναι.
ο underground power ή είναι ο ίδιος ή κάποιος δικός του. στο myspace του μαγαζιού του (αν υπάρχει ακόμα μαγαζί) έχει το ίδιο νικ
κρίμα τα λαϊβάκια... αν και φίλοι που παρακολούθησαν κάτι onslaught και κάτι exumer που προηγήθηκαν, μου είπαν ότι ο ήχος ήταν σκατά και η φάση βρωμούσε αρπαχτή.
έκλεισε το μαγαζί? πέθανε? έφυγε από τη χώρα? γιατί 'κρίμα τα λαϊβάκια?
προβλέπω να "πίπτει ράβδος"