Καλές όλες οι προτάσεις, αλλά έχω μία που λύνει τα πάντα.
VLC. και τελειώνουν όλα τα προβλήματα αναπαραγωγής πολυμέσων εκεί.
Printable View
Καλές όλες οι προτάσεις, αλλά έχω μία που λύνει τα πάντα.
VLC. και τελειώνουν όλα τα προβλήματα αναπαραγωγής πολυμέσων εκεί.
cccp και mpc και ειμαστε κομπλε.
αφου υπαρχει το BS τι παιδευεστε με παπαριες? ουτε drag'n'drop ουτε vobsub
κατεβαστε το pro και ειστε κομπλεδες
O bsp exei kakh istoria, den ton empisteuomai me tipota.
τι εννοας κακια ιστορια?
des to link nte.
και trailer
http://www.youtube.com/watch?v=3blzGwd4xLg
tomb raider reboot λεει
http://www.gameover.gr/uploads/Image...der_reboot.jpg
παντού διαρροές και καλά. έχει μια λογική πάντως.
Quote:
A post on MMOGameSite.com offers what is purported to be a leaked product slate from Blizzard, though this not confirmed to be genuine, and the leak is attributed to a "gamer, speaking on condition of anonymity," which raises the question of how such a document fell into the wrong hands. Questions about its authenticity aside, the image says the schedule is "as of 04/02/10," and it includes release windows (presumably tentative, even if they are accurate) for a number of projects, including a Q4 2011 release for Diablo III followed by expansions in Q2 2013 and Q4 2014. It also lists a Q4 2011 window for StarCraft II expansion 1 as well as SC2 Phoenix and a Q1 2013 window for the second expansion for the RTS sequel. There are two World of Warcraft expansions listed, one in Q2 2012 and another in Q4 2013, as well as listings for a WoW TCG (Q3 2012) and the WoW movie (Q4 2012). Finally, there is also a listing for an unannounced project called Titan in Q4 2013. Thanks Gamer's Hell.
Μιλάει για αυτό και το Titan υποτίθεται πως είναι MMOFPS.
Ρε, μου κρασάρει ΣΥΝΕΧΕΙΑ ο windows explorer. Wtf?
Kai meta apo reboot?
χτίζω πισί, βοήθεια. τα χαρακτηριστικά είναι τα παρακάτω, θέλω να μου πείτε αν την παλεύει κι αν θα αλλάζατε κάτι (πάντα στα ίδια πλαίσια τιμής). επίσης έχω σκαλώσει στην οθόνη, μέχρι τώρα είχα μια 17'' TFT και τώρα το 'χω χάσει με τις ίντσες τα DVI τα LED LCD και πάει λέγοντας. τι να πάρω γύρω στα 100-150€;
http://i56.tinypic.com/2r2nhvb.jpg
kalutero trofodotiko imo, cpu einai mia xara, alla an vgainoun ta lefta kanas PHENOM II X4 955 kalutera tha tan, gia othones twra sauta ta lefta kamia 22''ara . Dvi na xei opwsdhpote, Led backlit kalh fash, alla oxi kai entelws apariathto.
Για πες για DVI, γιατί με VGA σύνδεση που είχα παλιά δε θυμάμαι διαφορά.
Dvi einai pshfiakh sundesh, vga analogikh. Vga mporei na xei paremboles (na tremopaizei ligo h othonh klp), kai exei kai ola auta me ta auto adjustments pou den douleuei panta kala.
Afou kiolas den exoun kamia diafora sth timh, kai sxedon oles exoun dvi pleon,e einai kalutera.
Η αλήθεια είναι ότι για ΚΑΛΕΣ οθόνες δε πρόκειται το ανθρώπινο μάτι να αντιληφθεί τη διαφορά, αλλά το DVI έχει και όλα τα extra functions (καλύτερη προσαρμογή σε αλλαγές ανάλυσης, χωρίς auto adjustment και ιστορίες, όπως ανέφερε ο Ingolemo) + δεν υπάρχει σημαντική (έως και καθόλου) διαφορά στην τιμή. Το αναλογικό σήμα πράγματι είναι πιο ευαίσθητο σε θορύβους, αλλά τα καλώδια είναι μικρά σε μήκος και έχουν καλή μόνωση, οπότε πρακτικά συνήθως δεν υπάρχουν και προβλήματα.
vga και dvi εχουν τεραστια διαφορα σε pc --> hdtv.σε οθονη pc οντως δεν ειναι και τοσο αισθητη η διαφορα.
είναι και θέμα συνάρτησης κόστους/ποιότητας.
Το αναλογικό μπορεί να είναι άπειρα καλό με άπειρα λεφτά. Δεν υπάρχει σαφές άνω όριο μεταφέρσιμου bandwidth στα αναλογικά καλώδια, άρα και ούτε κάποια μέγιστη ανάλυση. Ενώ ακόμα και το πιο φτηνό DVI καλώδιο έχει ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια απόδοση με το πιο ακριβό. Κι αυτό σημαίνει ότι αν το καλώδιο είναι αρκετά καλό για το πρότυπο DVI, φτάνει για να περάσει όλη η ψηφιακή πληροφορία, και όσο πιο καλό ποιοτικά και να γίνει παραπάνω από αυτό δε θα υπάρχει παραπάνω ποιότητα στο σήμα για να τη δεις. Γι' αυτό μη σας κοροϊδεύουν με ποιότητες (πέρα από αυτήν της κατασκευής του κοννέκτορα που συνήθως είναι τυποποιημένος), στο ψηφιακό καλώδιο αγοράστε το ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ.
Πάντως να ξέρετε το HDMI δεν είναι η μόνη λύση για HD, το DVI φτάνει μια χαρά. Θυμάστε τι λέγαμε λίγο πριν για την ψηφιακή μετάδοση; Εφόσον το DVI φτάνει για HD, το HDMI είναι απλά πολυτέλεια. Βέβαια μεταφέρει κι άλλες πληροφορίες μαζί με το σήμα, αλλά αυτές σε σύνδεση PC - οθόνης είναι αδιάφορες.
:thumbsup:
Το θέμα μου είναι όταν μια καλή οθόνη με καλή τιμή δεν έχει DVI σύνδεση. Όχι ότι θα πάρω τώρα σύντομα, απλά χαζεύω διάφορες οθόνες. Με καλύψατε.
ούτως ή άλλως σβήνει το καντήλι του VGA. πού θα το συναντήσεις πια;
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.150551
http://www.zizanio.de/eshop.php?acti...er_aid=1451895 (HDMI, VGA !)
:(
Νταξ δεν είπα ότι είναι αισθητό το πρόβλημα, απλά μου έχει τύχει μερικές φορές που κοίταζα.
Όταν φτάσω να πάρω ίσως να έχει εξαφανιστεί η VGA.
vga to dvi converter και είσαι άρχοντας!
harbringer, απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "καλη" οθονη χωρις dvi. Ολες αυτες που κοιτας και εχουν μονο vga , αντε και Hdmi, ειναι κατα κανονα το κατωτερο μοντελο στη κατηγορια του (ιντσες).
επισης ολες αυτες εχουν TN panel το οποιο εχει το 95% των οθονων στην ελλαδα και ειναι το χειροτερο panel of them all (ολα τα TN στην ουσια μπορουν να δειξουν μεχρι 260.000 χρωματα, και καταφερνουν τα 16mil με dithering http://en.wikipedia.org/wiki/Twisted...c_field_effect)
αν θες ΚΑΛΗ οθονη, πας κατευθειαν σε x-PVA ή x-IPS. Η φτηνότερη IPS που υπαρχει στην ελλαδα ειναι αυτη http://www.msystems.gr/index.php?cat...&product=10596
ολοκαινουργιο μοντελο και μακραν οτι καλυτερο στη κατηγορια του price/performance. αν ρωτας τωρα για την ουσιαστικη διαφορα, θα σου πω βαλτην διπλα απο μια οποιαδηποτε TN (οπως και αυτη τη viewsonic που κοιτας) για να καταλαβεις. τα χρωματα δεν εχουν καμια σκεση.
αρα αποψη μου ειναι αν θες φτηνη οθονη βρες καμια 22''-23'' με 130 ευρω και dvi, αλλιως αν σταξεις ~200 σε TN πρεπει να εισαι βλακας. η u2311 αξιζει τα 50 ευρω με το παραπανω, και κανονικα επρεπε να κοστολογειται γυρω στα 350.
επισης μη ξεχναμε το καταπληκτικο 0pixel σερβις της ντελλ που σου φερνουν νεα οθονη στη πορτα του σπιτιου σου την επομενη μερα με κουριερ και παραλαμβανουν τη παλια, μονο με ενα τηλεφωνημα.
αυτα!
Πόσα ms είναι το πραγματικό της αποπάνω; Παίζουν τίποτα ghosting καταστάσεις;
http://www.tftcentral.co.uk/images/d...input_lag1.jpg
απο εδω αν εχεις ορεξη για διαβασμα
γενικα ισχυει οτι το καλυτερο panel για games ειναι το TN λογο ταχυτητας ανανεωσης, αλλα μη σου φαινοντε πολλα τα 10ms, ειναι υπερκομπλε.
ουτε ιχνος ghosting, και ολα τρεχουν νερακι στην u2711 που εχω και εχει 30ms.
Well einai pi8ano na exeis kollhsei kamia malakia, kane ta klassika scan me AV, spybot, hijack this klp.
Epishs yparxei h pi8anothta na exei ginei tpt corrupt sto disko. HDD sentinel gia physical damage, alliws an exoun ginei corrupt arxeia twn win trexa gyreue, format > repair
ερώτηση: τι μπορεί να φταίει και προγραμματάκια όπως π.χ. κάτι σπαστήρια pdf, ενώ δουλευαν ρολόι σε ένα πισι, τον παιρνουν σε κάποιο άλλο;
Πρόκειται για τα ίδια ακριβώς .exe το ίδιο ακριβώς λειτουργικό..
Παίζει να έχω καμιά μαλακία ρύθμιση στα windows 7;
hijackthis.de κανε copy/paste το scan log και δες αποτελεσματα online.ε και πραξε αναλογα.
oti eipe o apopanw.
Κάντε κάποιος την καλή και δείτε κι εσείς ρε. Κάποια τα λέει safe και δίπλα possibly nasty, δεν καταλαβαίνω.
C:\windows\System32\smss.exe
C:\windows\system32\winlogon.exe
C:\windows\system32\services.exe
C:\windows\system32\lsass.exe
C:\windows\system32\svchost.exe
C:\windows\System32\svchost.exe
C:\windows\Explorer.EXE
C:\windows\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\Avira\AntiVir Desktop\sched.exe
C:\Program Files\Silicon Integrated Systems\SiSRaidPackage\SRaid.exe
C:\windows\SOUNDMAN.EXE
C:\Program Files\Winamp\winampa.exe
C:\Program Files\Java\jre6\bin\jusched.exe
C:\Program Files\Avira\AntiVir Desktop\avgnt.exe
C:\windows\system32\LVCOMSX.EXE
C:\Program Files\IVT Corporation\BlueSoleil\BtTray.exe
C:\Program Files\Windows Live\Messenger\MsnMsgr.Exe
C:\windows\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMBgMonitor.exe
C:\Program Files\PIXELA\Everio MediaBrowser\MBCameraMonitor.exe
C:\Program Files\MSI\PC Alert 4\PCAlert4.exe
C:\WINDOWS\system32\sistray.exe
C:\Program Files\Avira\AntiVir Desktop\avguard.exe
C:\Program Files\IVT Corporation\BlueSoleil\BlueSoleilCS.exe
C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe
C:\Program Files\IVT Corporation\BlueSoleil\BsMobileCS.exe
C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
C:\Program Files\Nero\Nero8\Nero BackItUp\NBService.exe
C:\windows\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexingService.exe
C:\Program Files\IVT Corporation\BlueSoleil\BsHelpCS.exe
C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexStoreSvr.exe
C:\windows\system32\wuauclt.exe
C:\Program Files\Java\jre6\bin\jucheck.exe
C:\Program Files\Windows Live\Contacts\wlcomm.exe
C:\Documents and Settings\Tulip O'Hare\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\Application\chrome.exe
C:\Program Files\Winamp\winamp.exe
C:\Program Files\Last.fm\LastFM.exe
C:\Documents and Settings\Tulip O'Hare\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\Application\chrome.exe
C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Photoshop.exe
C:\Program Files\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe
C:\Documents and Settings\Tulip O'Hare\Desktop\HijackThis.exe
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = *.local
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: (no name) - {5C255C8A-E604-49b4-9D64-90988571CECB} - (no file)
O2 - BHO: Windows Live Sign-in Helper - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
O2 - BHO: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll
O2 - BHO: JQSIEStartDetectorImpl - {E7E6F031-17CE-4C07-BC86-EABFE594F69C} - C:\Program Files\Java\jre6\lib\deploy\jqs\ie\jqs_plugin.dll
O4 - HKLM\..\Run: [SiSUSBRG] C:\WINDOWS\SiSUSBrg.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SiSRaid] C:\Program Files\Silicon Integrated Systems\SiSRaidPackage\SRaid.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [WinampAgent] "C:\Program Files\Winamp\winampa.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Java\jre6\bin\jusched.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [avgnt] "C:\Program Files\Avira\AntiVir Desktop\avgnt.exe" /min
O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NeroCheck.exe
O4 - HKLM\..\Run: [NBKeyScan] "C:\Program Files\Nero\Nero8\Nero BackItUp\NBKeyScan.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [LVCOMSX] C:\windows\system32\LVCOMSX.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [BluetoothAuthenticationAgent] rundll32.exe bthprops.cpl,,BluetoothAuthenticationAgent
O4 - HKLM\..\Run: [BtTray] "C:\Program Files\IVT Corporation\BlueSoleil\BtTray.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [MsnMsgr] "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\MsnMsgr.Exe" /background
O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\windows\system32\ctfmon.exe
O4 - HKCU\..\Run: [BgMonitor_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA}] "C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMBgMonitor.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [Google Update] "C:\Documents and Settings\Tulip O'Hare\Local Settings\Application Data\Google\Update\GoogleUpdate.exe" /c
O4 - Global Startup: MBCameraMonitor.lnk = ?
O4 - Global Startup: PC Alert 4.lnk = C:\Program Files\MSI\PC Alert 4\PCAlert4.exe
O4 - Global Startup: Utility Tray.lnk = C:\WINDOWS\system32\sistray.exe
O8 - Extra context menu item: Ε&ξαγωγή στο Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~3\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~3\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{EAF97451-65ED-46AD-832F-C821ACFBD21F}: NameServer = 10.0.0.1,10.0.0.2
O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\windows\system32\skype4com.dll
O22 - SharedTaskScheduler: Browseui preloader - {438755C2-A8BA-11D1-B96B-00A0C90312E1} - C:\windows\System32\browseui.dll
O22 - SharedTaskScheduler: Component Categories cache daemon - {8C7461EF-2B13-11d2-BE35-3078302C2030} - C:\windows\System32\browseui.dll
O23 - Service: Adobe LM Service - Adobe Systems - C:\Program Files\Common Files\Adobe Systems Shared\Service\Adobelmsvc.exe
O23 - Service: Avira AntiVir Scheduler (AntiVirSchedulerService) - Avira GmbH - C:\Program Files\Avira\AntiVir Desktop\sched.exe
O23 - Service: Avira AntiVir Guard (AntiVirService) - Avira GmbH - C:\Program Files\Avira\AntiVir Desktop\avguard.exe
O23 - Service: BlueSoleilCS - IVT Corporation - C:\Program Files\IVT Corporation\BlueSoleil\BlueSoleilCS.exe
O23 - Service: ##Id_String1.6844F930_1628_4223_B5CC_5BB94B879762## (Bonjour Service) - Apple Computer, Inc. - C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe
O23 - Service: BsHelpCS - IVT Corporation - C:\Program Files\IVT Corporation\BlueSoleil\BsHelpCS.exe
O23 - Service: BsMobileCS - IVT Corporation - C:\Program Files\IVT Corporation\BlueSoleil\BsMobileCS.exe
O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Macrovision Europe Ltd. - C:\Program Files\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe
O23 - Service: Google Update Service (gupdate) (gupdate) - Google Inc. - C:\Program Files\Google\Update\GoogleUpdate.exe
O23 - Service: HDD & SSD access service - Unknown owner - C:\Program Files\Common Files\BinarySense\disksvc.exe (file missing)
O23 - Service: Java Quick Starter (JavaQuickStarterService) - Sun Microsystems, Inc. - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
O23 - Service: Nero BackItUp Scheduler 3 - Nero AG - C:\Program Files\Nero\Nero8\Nero BackItUp\NBService.exe
O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexingService.exe
O23 - Service: ServiceLayer - Nokia. - C:\Program Files\PC Connectivity Solution\ServiceLayer.exe
@Drumsick:
De blepw kati anhsyxhtiko alla as to koita3ei kai kanas allos eimai gnwstos strabos.
Basika blepw oti trexoune polla stuff kai einai pi8ano na einai kammia malakia software conflict or something.
8ymasai na ekgatesthses kati h na ekanes kammia ry8mish lately k meta na arxise h istoria auth?
Alliws dokimase na kaneis uninstall pragmata pou ekanes install lately kai na rebootareis kai na tsekareis an synexizei
Epishs kait paizei me thn HDD & SSD Access service, sou bgazei file missing. Tsekare to k auto.
τί γίνεται με τα soulseek ρε; μπαίνει εσάς; εμένα ούτε καν!