gia peite gia mas pou den eidame
Printable View
gia peite gia mas pou den eidame
Περίμενα να 'ναι πιο σουρεάλ, αλλά και πάλι είχε πολλή πλάκα σε ορισμένες φάσεις. Αυτός που έκλεψε την παράσταση όμως ήταν ο Σταύρος Κόλκας από τη Θεσσαλονίκη, ένα αδικημένο ταλέντο που ελπίζω ότι πολύ σύντομα θα γίνει γνωστό σε όλη την Ελλάδα.
o tasoulis htan sto studio?
an nai pws einai emfanisiaka? :P
Ποιος Τασούλης;
o milampala nte
Δεν την είδα όλη την εκπομπή, δεν κατάλαβα κανέναν να κυκλοφορεί με αυτό το ψευδώνυμο.
to fairplay tou ajax to idate? :rofl:
re apo auton bghke to onoma ths ekpomphs :PQuote:
Originally Posted by eleventh guardian
einai sxedon monima kalesmenos ta messhmeria apo mpamph kai leanh,einai standar paraskeyh brady me ton panionio ton dhmosiografo ston sport fm kai genika polles guest star emfaniseis :P
bghke enas sto radio kai eipe oti tou xronou thn aek 8a thn parei o ampramobits...otinanai
Στο ER το πρωτοείδαμε. :wink:Quote:
Originally Posted by StoRmRideR
http://www.sport24.gr/ast/cov/ma/marigav_m.jpg
Γκαλίνοβιτς: "Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα"
"Ξεκίνησα δεκαπέντε χρονών σε ομάδα Β' Εθνικής. Στον ένα χρόνο έφυγα και πήγα σε μια ομάδα Α’ Εθνικής την Όσιγιεκ και έμεινα εννιά χρόνια εκεί. Μετά όμως είχα κάποια προβλήματα με παράγοντες της ομάδας και μεταγράφηκα σε άλλη ομάδα της Κάμεν Ίνγκραντ και μετά ήρθα στον Παναθηναϊκό"
-Πως έγινε η επαφή για τον Παναθηναϊκό, μέσω του Ζάετς;
Με τον Ζάετς πρωτοήρθα σε επαφή και μου είπε ότι ο Παναθηναϊκός με χρειάζεται για δεύτερο τερματοφύλάκα, ήξερα ότι πολλοί συμπατριώτες μου αγωνίζονται στην Ελλάδα και έτσι αποφάσισα να έρθω εδώ.
-Δεν σε πείραξε που θα ερχόσουν για δεύτερος τερματοφύλακας;
Όχι γιατί ήξερα ότι θα ερχόμουνα σε μεγάλη ομάδα και δεν είναι εύκολο. Αλλά με δουλειά ήξερα ότι θα έχω και ευκαιρίες.
-Το σκέφτηκες πολύ ή το αποφάσισες αμέσως;
Χωρίς δεύτερη σκέψη. Μίλησα βέβαια με την οικογένεια μου αλλά εγώ το είχα αποφασίσει αμέσως.
-Στο παιχνίδι με την Ρόζενμποργκ για το Τσάμπιονς Λιγκ ένα λάθος δικό σου ήταν η αιτία να δεχτεί η ομάδα ένα τέρμα και εσύ στη συνέχεια να μείνεις στον πάγκο για αρκετό καιρό.
Ναι ήταν μεγάλο το λάθος αλλά επειδή η ομάδα κέρδισε, πήραμε τη νίκη, ήταν λάθος για μένα. Δεν στοίχισε στην ομάδα. Είχα μιλήσει και με τον προπονητή μετά.
-Έμεινες τέσσερις μήνες στον πάγκο φοβήθηκες για την καριέρα σου;
Το σκέφτηκα. Είχα έρθει και μαζί με τον Μίτου στον Παναθηναϊκό ο οποίος έφυγε αμέσως και σκεφτόμουνα μήπως πήγαινα και εγώ σπίτι μου. Αλλά μίλησα με τους προπονητές, συνέχισα να δουλεύω και ήξερα ότι θα μου δοθεί και άλλη ευκαιρία.
-Και μετά ήρθε το ματς με την Αϊντχόβεν που απέκρουσες το πέναλτι του Φαν Μπόμελ;
Γνώριζα δυο μέρες πριν το παιχνίδι ότι θα παίξω και ήταν η δεύτερη ευκαιρία που είχα. Και όλο αυτό τον καιρό που είχα μείνει εκτός ομάδας δούλευα πάρα πολύ και ήταν όντως η δεύτερη ευκαιρία μου.
-Λένε ότι είσαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τη στιγμή που υπέγραψες το νέο σου συμβόλαιο. Φοβόσουν ότι μπορείς και να μην παραμείνεις;
Όχι δεν είχα άγχος. Αλλά τώρα που υπέγραψα νοιώθω μεγαλύτερη σιγουριά.
-Στο «Καμπ Νου» μπορεί ο Παναθηναϊκός να δέχτηκε πέντε γκολ αλλά εσύ ήσουν από τους καλύτερους πραγματοποιώντας σωτήριες επεμβάσεις. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι σε έμαθε ο κόσμος. Δεν σκέφτηκες άλλες προτάσεις από άλλες μεγαλύτερες ομάδες ή είπες αμέσως ναι στον Παναθηναϊκό;
Και ποια είναι μεγαλύτερη ομάδα; Όχι για μένα αλλά και για την οικογένεια μου πρώτα υπήρχε ο Παναθηναϊκός.
-Σε εκείνον τελικά τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα ήσουνα κακός ή καλός;
Από την αρχή ήταν όλα στραβά που δεχτήκαμε το πρώτο γκολ τόσο γρήγορα. Σκέφτηκα ότι αφού φάγαμε το πρώτο γκολ τόσο γρήγορα και επειδή ήμασταν νέα ομάδα και ήξερα πως είναι η Μπαρτσελόνα όταν αγωνίζεται στην έδρα της θα μπορούσε να εξελιχθεί και σε καταστροφή.
-Σε πρωτοείδαμε να παίζεις με το «τριφύλλι» στο τουρνουά του Άγιαξ τότε πολύ είπαν ότι ο Παναθηναϊκός βρήκε τον νέο Βάντζικ. Πως και δεν έπαιξες σε μεγαλύτερη ομάδα στην Κροατία ή στο εξωτερικό;
Έτσι ήταν. Ο λόγος ο οποίος μπορεί να μην έπαιξα ήταν καθώς εγώ δεν είχα μάνατζερ ή κάποιον γνωστό να με πάει κάπου. Ότι έκανα το έκανα μόνος μου. Για αυτό είναι και για εμένα πιο γλυκό ότι έκανα καριέρα μόνος μου.
-Φέτος παρουσιάζεις πολλές διακυμάνσεις στην απόδοση σου πως το εξηγείς;
Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Μάλλον είναι όπως και οι άλλοι παίκτες όπως ο επιθετικός μπορεί να βάζει 2-3 γκολ εύκολα και άλλες φορές να μην γίνεται αυτό. Το ίδιο συμβαίνει και με τον τερματοφύλακα.
-Η θέση του τερματοφύλακα είναι η πιο δύσκολη επειδή δεν επιτρέπονται τα λάθη;
Σίγουρα όταν κάνω εγώ λάθος μπαίνει γκολ. Άμα κάποιος επιθετικός έχει χάσει πέντε ευκαιρίες και βάλει ένα γκολ τότε το σκορ θα γίνει 1-0 και κανείς δεν θα πει τίποτα.
-Ποιος είναι ο πιο επικίνδυνος επιθετικός πους έχεις αντιμετωπίσει στο Ελληνικό πρωτάθλημα;
Ο Λυμπερόπουλος.
-Τον προηγούμενο μήνα ήσουν ντεφορμέ. Επηρεάστηκες από την αλλαγή του Τάκη Οικονομόπουλου με τον Λαίτερτ; Γιατί κάτι τέτοιο λέγεται, έχει όντως γίνει αυτό;
Με τον κ. Τάκη είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Κάναμε πολύ καλή δουλειά. Το έμαθα δύο ημέρες πριν ότι θα φύγει και δεν ήταν εύκολο, ούτε για εμένα ούτε και για τον κύριο Τάκη. Ήρθε ο Χανς, ξεκινήσαμε από την αρχή. Χρησιμοποιεί περίπου ίδια τεχνική με την Όσιγεκ. Έφερε μαζί κάποιες καινούργιες τεχνικές. Βλέπουμε τα παιχνίδια και κάνουμε ανάλυση. Προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη.
-Που βελτιώθηκες σαν γκολκίπερ σε σχέση με την εποχή που έπαιζες στην Κροατία, ή που πήγες πίσω;
Εκεί ήμουν αργός. Εδώ βελτίωσα την ταχύτητά μου. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο βελτιωμένο. Είναι και το Τσάμπιονς Λιγκ…Εκεί έπαιξα σε δύο χρόνια, 79 παιχνίδια, αλλά δεν ήταν ίδια η ποιότητα. Έπαιξα κι ένα παιχνίδι στο ΟΥΕΦΑ κόντρα στη Σάλκε. Πήγαμε μετά για υποβιβασμό και λίγους μήνες μετά έπαιξα στο Τσάμπιονς Λιγκ.
-Ποια έδρα σε φόβισε φέτος;
Το Καμπ Νου και πέρσι η έδρα της Σεβίλλης.
-Η απόκρουση στο παιχνίδι με τον Ακράτητο είναι από τις καλύτερες που έχεις κάνει;
Ναι, ήταν. Ήταν 1-0 το σκορ και αν δεν απέκρουα ίσως να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Ήταν και κακός ο αγωνιστικός χώρος, είχε κι αέρα…
-Πέρυσι ήταν η πιο δύσκολη απόκρουση αυτή που έκανες πέρυσι στο ματς με την ΑΕΚ όταν η μπάλα βρήκε πρώτα στον Κωνσταντίνου;
Ίσως να είναι από πλευράς απόκρουσης. Αλλά επειδή ο σκορ ήταν 0-0 και δεν πήραμε το πρωτάθλημα, δεν θέλω να το θυμάμαι.
-Σε εκείνο το ματς, τι έφταιξε;
Σίγουρα, ένας από τους λόγους είναι ότι παίξαμε χωρίς φιλάθλους. Έγιναν και λίγες φάσεις. Ίσως εκείνη η ευκαιρία του Ολισαντέμπε. Το σκέφτομαι συνέχεια…
-Η ομάδα δεν «μάτωσε» σε εκείνον τον αγώνα παρόλο που παιζόταν το πρωτάθλημα…
Εκεί παίξαμε σαν να μην ήταν αυτό το παιχνίδι τελικός. Παίξαμε πολύ χαλαρά. Λες και ξέραμε ότι θα το κερδίζαμε το παιχνίδι από την αρχή.
-Είναι καλύτερα να παίζει η ομάδα χαλαρά ή να είναι στην… τσίτα;
Πρέπει να μην έχουμε άγχος γιατί δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για ένα παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε στα 90 λεπτά συγκεντρωμένοι και να τα δίνουμε όλα. Μετά από αυτά τα ματς στα αποδυτήρια θα πρέπει να μην μπορείς να περπατήσεις…
-Γιατί δεν έχουμε δει ακόμη τον πραγματικό Ιγκόρ;
Θα έρθει κι αυτός εδώ και θα τον ρωτήσετε. Είναι πολύ σωστός επαγγελματίας. Δουλεύει πολύ στην προπόνηση και όλοι περιμένουν περισσότερο. Και αυτός περιμένει περισσότερα και πιστεύω ότι θα φτάσει και η στιγμή που θα δουν τον Ιγκόρ όπως όλοι τον περιμένουν.
-Τι δεν πήγε καλά φέτος;
Σίγουρα παίζει ρόλο ότι ήρθαν πολλοί παίκτες και πολλοί νέοι. Ίσως και αυτοί που ήρθαν στον Παναθηναϊκό να μην ήξεραν σε τι ομάδα ήρθαν, δηλαδή σε ομάδα που πρέπει να κερδίζει πάντα.
-Είσαι αισιόδοξος για το μέλλον; Πιστεύεις στην ομάδα;
Όχι μόνο εγώ. Όλοι πιστεύουμε ότι μπορούμε να δείξουμε περισσότερα. Είναι όλοι πολύ καλοί παίκτες.
-Τώρα πια μετά τις δοκιμασίες, κατάλαβαν τι σημαίνει να παίζεις στο Παναθηναϊκό;
Ναι. Και φαίνεται καθημερινά στη προπόνηση. Σίγουρα δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Έχουμε αρχίσει και δουλεύουμε πολύ και το έχουμε δει και στα τελευταία παιχνίδια.
- Είναι δείγματα γραφής τα τελευταία παιχνίδια, ή ήταν εύκολοι οι αντίπαλοι;
Και από την αρχή παίξαμε με αυτούς και δεν πήγαμε καλά. Σίγουρα από την αρχή δεν είμαστε σταθεροί.
- Είναι λογικό όλα να πηγαίνουν καλά στην ομάδα και να μην βγαίνει στο γήπεδο; Και ότι επίσης κάποια στιγμή θα βγει;
Είναι σίγουρο ότι θα βγει. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και σίγουρα μερικοί δεν έχουν υπομονή. Είμαι σίγουρος ότι θα βγει. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και ζητάνε αποτελέσματα αμέσως. Αυτό δεν είναι εύκολο.
- Ήταν σκληρή δοκιμασία για μια νεαρή ομάδα οι βαριές ήττες με Μπαρτσελόνα, Ουντινέζε και Βέρντερ;
Σίγουρα ήταν δύσκολο. Μακάρι αυτά τα αποτελέσματα να μας γίνουν μάθημα.
- Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται 12 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό. Αντικατοπτρίζει αυτή η διαφορά την πραγματικότητα;
Όχι. Δε νομίζω ότι είναι αυτή η διαφορά. Εμείς φταίμε. Δεν έκαναν τα λάθη που κάναμε εμείς, αλλά δε πιστεύω ότι είναι πραγματική αυτή η διαφορά των βαθμών.
- Σε ρίχνει ψυχολογικά όταν ο προπονητής σου, σου λέει ότι έκανες κάποιο λάθος σε ένα παιχνίδι;
Όχι. Και με τον προπονητή και με τον Χανς μιλάμε. Αλλά γι’ αυτό είμαστε εκεί. Για να ακούμε και να διορθώνουμε τα λάθη μας.
- Για έναν γκολκίπερ η σίγουρη θέση είναι καλό, ή προτιμάει τον ανταγωνισμό; Ότι θα του πάρει ο δεύτερος τη θέση, αν δεν παίξει καλά;
Όχι, δεν με πειράζει ο ανταγωνισμός. Εγώ ξέρω ότι στη προπόνηση και το παιχνίδι, πρέπει να δίνω το 100%. Τώρα αν ο δεύτερος είναι καλός, εγώ δεν το κοιτάω.
- Αν ακούσεις το καλοκαίρι ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνει τερματοφύλακα, θα ανησυχήσεις;
Αυτό είναι απόφαση της ομάδας. Άμα εγώ δουλεύω και είμαι καλύτερος τότε θα παίξω.
- Για τον Μπούτινα που έχει πάρει ο Ολυμπιακός;
Τον ξέρω από την Κροατία.
- Είναι καλός;
Ναι. Παίζει και στην Εθνική Κροατίας.
- Σε έχει πικράνει που δεν παίζεις στην Εθνική;
Ναι και όχι. Όλα όσα έχω κάνει τα έκανα μόνος μου. Στην Εθνική έχουν τρεις γκολκίπερ που δουλεύουν πολλά χρόνια μαζί. Και είναι σωστό που είναι αυτοί. Αλλά αν κάποιος πάθει κάτι, νομίζω ότι εγώ θα είμαι ο επόμενος που θα κληθεί επειδή παίζω σε μεγάλη ομάδα.
- Μίλησες καθόλου με τον Μπούτινα;
Ναι μίλησα. Με ρώτησε αν θα μείνει ο Νικοπολίδης στον Ολυμπιακό και πόσα χρόνια έχει ακόμα συμβόλαιο. Ήξερα ότι έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο και του το είπα.
- Τι άλλο του είπες για την Ελλάδα για τον Ολυμπιακό και τον Νικοπολίδη;
Τα γνωστά. Για την Αθήνα και που είναι καλύτερα για σπίτι.
- Έρχεται ο Μπούτινα του χρόνου. Θεωρείς ότι αν κάνουν παρέα οι οικογένειές σας θα παρεξηγηθείς;
Άμα είναι έτσι να του πω ότι είναι ωραία στον Πειραιά, για να βρει σπίτι εκεί και να μην τον βλέπω καθόλου.
- Με τον Σέριτς έχεις κουβεντιάσει, που τον αποδοκιμάζουν συνέχεια τελευταία;
Δε νομίζω ότι τρέχει κάτι με τον Σέριτς. Και ούτε τον βλέπω πεσμένο από άποψη ψυχολογίας.
- Πιστεύεις ότι αν κερδίσετε την ΑΕΚ θα βγείτε τελικά εσείς δεύτεροι και θα παίξετε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ;
Ναι
- Το λες αυτό παρ’ όλα τα δύσκολα παιχνίδια που έχει στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός;
Αυτή η νίκη θα μας ανεβάσει την ψυχολογία που έχει ήδη ανέβει από τις τελευταίες καλές εμφανίσεις της ομάδας. Μετά μόνο καλύτερα παιχνίδια μπορούμε να κάνουμε.
- Στη Τούμπα θα παίξετε χωρίς κόσμο. Θα ήθελες το γήπεδο να έχει κόσμο;
Να δούμε τι είναι καλύτερα. Με κόσμο ή χωρίς κόσμο εμείς πρέπει να κερδίσουμε.
- Οι προσωπικοί σου στόχοι μετά την ανανέωση του συμβολαίου σου;
Αυτό που ήθελα, ήταν να μείνω στον Παναθηναϊκό. Να συνεχίσω να δουλεύω όπως δουλεύω και να μπορώ να δώσω το 100% για την ομάδα.
- Την αγαπάς την ομάδα; Έχεις δεθεί;
Ναι σίγουρα. Είμαι δεμένος. Αυτή η ομάδα μέσα σε ενάμιση χρόνο μου έδωσε πάρα πολλά. Και δεν μου λείπει εδώ τίποτα. Θέλω να δίνω στον Παναθηναϊκό ό,τι έχω.
- Σας μιλάνε με πικρά λόγια για τη φετινή χρονιά;
Ναι. Αλλά περισσότερο μου μιλάνε ατομικά.
- Πως βλέπεις την πορεία της Κροατίας στο Μουντιάλ;
Έχουμε ελπίδες να πάμε στον επόμενο γύρο. Είναι ένας καλός όμιλος.
- Η χρονιά πήγε όπως πήγε. Τι καλύτερο θα βγει; Ποιο είναι το βασικό όταν θα κάνετε ταμείο;
Σίγουρα είναι πιο σημαντική η 2η θέση. Και δεύτερον μετά την κακή χρονιά να μας γίνει μάθημα και να μην κάνουμε τα ίδια λάθη.
- Ένα μήνυμα για τον κόσμο;
Δεν θέλω να λέω πολλά λόγια. Αυτή τη σεζόν δεν πήγαμε τόσο καλά και ο κόσμος μας δεν θέλει άλλα λόγια. Θέλουν από δω και πέρα, να μπαίνουμε στο γήπεδο και να τα δίνουμε όλα. Έτσι νομίζω ότι σκέφτονται. Θέλω να είναι εκεί την Κυριακή και να κερδίσουμε μαζί αυτό το παιχνίδι.
Βενγκέρ: "Δεν είναι gay o Κόουλ"
Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα αναφέρουν οι παλιοί και στη συγκεκριμένη ιστορία αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ο Άσλεϊ Κόουλ. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τις φήμες που τον ήθελαν να εμπλέκεται σε ομοφυλοφιλική ιστορία που έγινε γνωστή προσφάτως στην Αγγλία.
http://www.sport24.gr/html/ent/036/ent.107036.asp
Το ομολογουμένως "βαρύ" 4-1, με το οποίο ηττήθηκε η Γερμανία στη φιλική αναμέτρηση με την Ιταλία την περασμένη Τετάρτη στη Φλωρεντία και κυρίως η ολοκληρωτική παράδοση των "πάντσερ" έχει προκαλέσει δεκάδες αντιδράσεις στη χώρα που σε λιγότερο από εκατό ημέρες θα φιλοξενηθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Ακόμα και πολιτικοί, απ' όλες σχεδόν τις παρατάξεις της γερμανικής βουλής, άσκησαν κριτική στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού, Γιούργκεν Κλίνσμαν, καλώντας τον να δώσει δημόσια απαντήσεις για τα σχέδια και τις φιλοδοξίες που έχει γι' αυτήν την ομάδα. Ίσως μάλιστα για πρώτη φορά, οι απόψεις των Χριστιανοδημοκρατών και των Σοσιαλιστών ταυτίστηκαν.
"Θα ήταν πολύ λογικό αν ο κ. Κλινσμαν ενώπιον της αθλητικής επιτροπής της χώρας ανέλυε το σχέδιό του για την ομάδα και πως αυτή θα κερδίσει το παγκόσμιο κύπελλο", υποστήριξε ο Ρόμπερτ Μπάτλε, μέλος του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος.
Παρόμοια η άποψη και του εκπροσώπου των σοσιαλιστών στον αθλητικό τομέα, Ρέινχολντ Χέμκερ. "Θα ήθελα πολύ να ακούσω από τον Κλίνσμαν με ποιον τρόπο μπορεί να δημιουργήσει έρεισμα στην ομάδα. Έχει στη διάθεσή του καλούς παίκτες, όμως υπάρχουν πολλές αμφιβολίες. Θα πρέπει επιτέλους να δημοσιοποιήσει σε ποιους από αυτούς θα στηριχθ
h germania exei kseftylistei plhrws ta last years
aporw pws phge teliko re malaka to 02
Γτπ μουντιαλ ήταν του 2002, αυτό σε πειράζει;
Εδώ Ισπανία και Ιταλία αποκλείστηκαν στο ψέμα.