twra pou giriza spiti akrivws eksw apo thn eksoporta eida dyo alepoudes
Printable View
twra pou giriza spiti akrivws eksw apo thn eksoporta eida dyo alepoudes
Σκότωσε τες, ρίχνουν καλό loot.Quote:
Originally Posted by Angrafan
Μια φορά είχα δει στο ρέμα Βριλησσίων και την πέρασα αρχικά για μεγάλη γάτα.
Βέβαια έχω ήδη ένα πλάσμα που φέρνει πολύ σε αλεπού στο σπίτι μου.
αποκλείεται, εκεί έχει μόνο κομμουνιστές.
θεοc.Quote:
Originally Posted by stam and the witches
Quote:
Originally Posted by Deggial
:O
:rofl:Quote:
Originally Posted by Atheist
εγώ έχω δει δυο φορές αγριόγατο, μια στο πανόραμα (πλατανάκια) και μια στο Βασιλούδι (Κορώνεια λίμνη).
σε μερικές περιοχές πολλές αλεπούδες είναι πλέον σαν κατοικίδια: σε πολλά κάμπιγκ ή ταβέρνες στη χαλκιδική έχουν εξοικειωθέι τόσο που μερικές πλησιάζουν και στα τραπέζια ή τις σκηνές για φαγητό
Στο παζάρι φάνηκε καμία;
Μικρή ιστοριούλα από τη χθεσινοβραδυνή δουλειά (για την πρωινή δουλειά δεν έχω ιστορίες να σας πω, είμαστε καλά παιδιά εκεί. Επίσης νυστάζω σε υπερβολικό βαθμό και δεν ξέρω πως θα τη βγάλω μέχρι το απόγευμα που σχολάω, αλλά αυτό είναι μια άλλη υπόθεση):
Λοιπόν, χθες βράδυ μου ζήτησαν το "a shark in the dark" του Ozzy.
A Shark ρε μαλάκα. A SΗARK.
Κι όταν του πα να επαναλάβει το αληθές, γκάριξε στη μάπα μου "Α SHARK IN THE DARK ΡΕ ΦΙΛΕ, ΤΟΥ OZZY, ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΓΑΜΩΤΟ;;;"
Επίσης την ώρα που έπαιζα Helloween το Victim of Fate (Aπό το "Helloween" EP του 1985) έρχεται ένας τελειωμένος που δεν παίζει να ταν πάνω από 30 (με τίποτα όμως) και μου λέει "ρε φίλε αυτό τώρα είναι χεβιμέταλ; Κι εμείς οι παλιοί τι θα ακούσουμε; Βάλε κάτι απ τα 80s. Κάτι από 1984-1985, εκείνη την εποχή". 'Ηθελα πολύ να τον πνίξω, το ομολογώ.
:|
ΝΥΣΤΑΖΩ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ.
:disco: :disco: :disco:
σιγά, εμείς οι μεγάλοι παθαίνουμε τέτοιες διαλείψεις, από τέτοιες έχω βγάλει και κακό όνομα εδώ μέσα :DQuote:
Originally Posted by psychotron
ligo argoporhmena vevaia alla to periodikaki twn Seven exei wraigio afierwmataki Wim Wenders afto to mhna
Εννούσε ήθελε τίποτα από Ezy Meat, Attakk και γενικά ανορθόγραφο καμένο 80s. :PQuote:
Originally Posted by psychotron
ΥΓ: Τα παραπάνω ήταν τυχαία παραδείγματα.
αχαχαχ μου πέρασε από το μυαλό αυτή η σκέψη :D
μπορεί επίσης να ήταν απλά βλάκας