Γνωρίζει κανείς καλές και -σχετικά οικονομικές- σχολές ζωγραφικής στο κέντρο;
Όχι για 'μένα ε :P
Printable View
Γνωρίζει κανείς καλές και -σχετικά οικονομικές- σχολές ζωγραφικής στο κέντρο;
Όχι για 'μένα ε :P
Μολις πριν λιγο συνδεθηκα επιτελους με hol.
24 mbps :touched: (κλειδωνει στα 14 με 16 βεβαια ) και τελεφωνια τσαμπα.
Μεγαλες στιγμες....
περιμένω σχόλια για τη σταθερότητα του ίντερνετ. σκοπεύω να βάλω άλλη σύνδεση στο καινούργιο σπίτι.
Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι για τη συγκεκριμένη εταιρία ακούω από παντού και τους πάντες τα χειρότερα, προφανώς υπάρχει χοντρό πρόβλημα. Η αλήθεια είναι πάντως πως στην Πάτρα που είχα ένα χρόνο είχε άριστη ταχύτητα (16-18/24) και είχε πέσει τρεις φορές η σύνδεση, ποτέ όταν ήμουν στο πισί, απ' τα στατιστικά του ρούτερ το είχα δει.
Τυχερός μάλλον, σου εύχομαι το ίδιο Λεμπόφσκι!
μια χαρα ειναι η ΧΟΛ. τα χειροτερα τα λενε τα παπαγαλακια της φορθνετ.
εμενα προβληματα δεν εχει
Αυτά τα generalisations μιας προσωπικής εμπειρίας τα γουστάρω σαν τρελός.
η αλήθεια είναι ότι είχα κάποια προβλήματα με το ping σε gaming servers+disconnects στις αρχές του καλοκαιριού και με είχε φτάσει σε σημείο να είμαι έτοιμος να γυρίσω οτε.Eπειτα είπα να περιμένω μέχρι το νοέμβρη που κλείνω χρόνο ώστε να γλυτώσω και τα 70-80 euro που χρεώνει η διακοπή πριν τη συμπλήρωση έτους συνδρομής.
δε ξέρω αν φταίει ότι τους το είπα χύμα πως θα διακόψω αλλα από τότε πάει από το καλο στο καλύτερο σε θέμα ping(με ταχύτητα δεν είχα ποτε πρόβλημα,δεν έχει συγχρονίσει ποτε κάτω από 17) και αποσύνδεση δεν έχω δει, οποτε μάλλον και θα παραμείνω(ποιος θέλει να πληρώνει τα διπλάσια στον οτε στη τελική)
να το επιχειρήσω δηλαδή;
Εγώ έχω ακούσει καλά λόγια για τη HOL. Ούτως ή άλλως έχω κάνει αίτηση για 24άρα. Ίδωμεν. Αν και στο Ρίο δεν περιμένω και πολλά πολλά.
κυριλέ είναι η HOL, τα χουμε πει εβδομήντα φορές. απλά αν είσαι γκαντέμης κι έχεις περίεργο τεχνικό πρόβλημα, βάφτα μαύρα- εξηντάλεπτες αναμονές.
Τώρα έχει callback. Για πάνω από περίπου 10 λεπτά αναμονή σε παίρνουν αυτοί.
Τελικα μαλλον ειναι θεμα περιοχης αλλα και γκαντεμιας.Εδω στη Λαρισα ειχα ακουσει τα καλυτερα γι'αυτο και ειπα να το δοκιμασω.Οσους ρωτησα και ειχαν hol δεν ειχαν το παραμικρο προβλημα.
Επειδή πολλές εταιρίες σε διάφορες περιοχές δεν έχουν ακριβώς το περιβόητο ιδιόκτητο δίκτυο, αλλά το νοικιάζουν απο τον ΟΤΕ (τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι πριν καναδυο χρόνια που είχα αλλάξει ISP από ΟΤΕ σε Forthnet και το έψαχνα), ισχύει αυτό που λέει ο lebowski σε κάποιο βαθμό.
Το καλύτερο που έχει να κάνει κάποιος είναι να μάθει καταρχήν σε ποιο κέντρο "κουμπώνει" η γραμμή του (το λεγόμενο DLSAM) και πόσο απέχει από εκεί. Μετά πας στο adslgr.com και ρωτάς στα forum να σου πουν ποια εταιρία δουλεύει καλά για το κέντρο και την απόσταση που δίνεις.
Αρχικά είχα conn-x στα 384, την έκανα 512 πριν διπλασιάσουν τις ταχύτητες και κατέληξα με 1Μbit, αλλά τελικά μετά από 2 χρονάκια πήγα Forthnet σε 24άρα και την έχω κοντά 3 χρόνια τώρα. Άλλες εταιρίες δεν έχω δοκιμάσει, αλλά μια φορά που χρειάστηκα κάτι περίμενα λιγότερο από 10 λεπτά στο τηλέφωνο με forthnet και το πρόβλημα λύθηκε επιτόπου.
Από ταχύτητες, παίζει ανάλογα με τις ώρες αλλά συνήθως η γραμμή συγχρονίζει στα 16-18Mbit. Γενικά οτιδήποτε πάνω από 10Mbit είναι αρκετό για νορμάλ χρήση, το θέμα είναι αν βαράς πολλά torrents ή εχεις την απαίτηση να κατεβάζεις, να παίζεις παιχνίδια και να διαβάζεις και φόρουμ ταυτόχρονα. Εκεί και στα 24 να κλειδώνει η γραμμή σου, αν δεν έχεις βαρβάτο router δεν θα την παλέψει έτσι κι αλλιώς. Όσο πιο πολλές ξεχωριστές συνδέσεις ανοίγει τόσο πιο πολύ "μπουκώνει" το router (πχ σε torrents), άσχετα αν η γραμμή σηκώνει την κίνηση.
Γενικά πλέον οι περισσότερες εταιρίες παρέχουν ικανοποιητικές ταχύτητες (δε μιλάω για ονομαστικές που είναι όλες στα 24, για τις πραγματικές λέω) και τα πακέτα τηλεφωνίας το κάνουν αρκετά συμφέρον. Το θέμα είναι αν έχει κάποια εταιρία χοντρό πρόβλημα σε συγκεκριμένη περιοχή να το ξέρεις για να την αποφύγεις και επίσης, να έχει καλή υποστήριξη. Αν άλλαζα τώρα γραμμή με βάση αυτά θα αποφάσιζα.
Τελικά το να μη σου λείπει το κάπνισμα (πολύ) είναι σκέτη ηδονή. Περιμένω πως και πως τη μέρα που θα αρχίσει να με ενοχλεί αφάνταστα ο καπνός και θα γίνω φανατικός αντικαπνιστής και θα γράφω κατά του φασισμού των ΘΕΡΙΑΚΛΗΔΩΝ και του παθητικού καπνίσματος και θα γελάω με εσάς που καταστρέφετε τα πνευμόνια σας καπνίζοντας αυτές τις αηδίες.
\m/
Impure κόψτο το ρημάδι κτλ
Όσοι έχετε τουίττερ κάντε με αντ να μαθαίνω τα πολύ ενδιαφέροντα νέα σας.
ποιό καλό παιδί θα μου μεταφράσει σε καβλά ελληνικά το ''breaking point''?
όχι δεν με καλύπτει το ''σπάζοντας σημείο'' που βγάζει ο αλταβίστας.
Κρίσιμο σημείο?
σημειο καταρρευσης?
είδα μια φίλη μου κατα τύχη μετα απο κανα χρόνο και το πρώτο πράγμα που μου είπε ηταν "Πώς γέρασες έτσι" FML
Πρωτη μερα γυμναστηριο σημερα και νιωθω ηδη πολυ σφιχτης κετσι κσερωγω...:gun:
greek sfihterman
hellyeah...
πρόσεχε μη σκίσεις κανα μπλουζάκι απ'τον όγκο ναούμ :P
Έβερ;
Πλάκα θα έχει το αύριο και το μεθαύριό σου. :razz:
Γεια σας. Γύρισα Βιέννη κ θα σας πρίζω κάθε μέρα τώρα :P
me megali xara mporw na pw pws -istera apo toso kopo, eftia3a k to telefteo kare tou comic.
kala 8a vre8oume avrio me ta pedia na to doune k mporei na prokipsei kamia allagi, alla :dfinger:
lady άστο και κάνε ένα τέτοιο :)
Ma na exei leakarei to Incident ton Porcupine Tree kai na mi boro na to katevaso giati eimai stin topiki ki oxi stin panepistimio vivliothiki kai exei taxytita 5kb/sec (ELEOS!)??? Skata. Tha prepei na to akouso aurio gamoto.
ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ FULL SPEED
Gamise ta. Apo Savvato tha exo omos wireless sto prosorino spiti. Alla to thema einai na to akouso aurio pigainontas sto panepistimio gamo to spiti. De gamietai.
ENJOY YOUR DMCA NOTICE.
ARxidia, tipota de sou kanoun, prepei na katevaseis 40394029 gigabutes gia na se kinigisoun.
Live with me και κοβω φλεβα. :headbang:
Έχει δει κανείς τον 'Ενοικο του Πολάνσκι; Θα μπορούσε να μου γράψει το ρεζουμέ σε σπόιλερ; Εννόω το τι γίνεται στο τέλος κατά βάση.
Πεθαίνει και το σπίτι ξενοικιάζεται.
Πήγε κανείς στο μπυροφεστιβάλ στο ΣΕΦ; Είναι το ίδιο άθλιο με πέρυσι;
Δεν έχω χάσει κανένα από τότε που ξεκίνησε αλλά φοβάμαι να ξαναπάω αν παραμένει στα ίδια (ή χειρότερα) επίπεδα.
ακουσα την διαφήμιση στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, και λεω "φεστιβάλ μπύρας; ώρε μαγκα..." και στο καπάκι ακούγεται στο διαφημιστικο οτι θα τραγουδήσει η Στανίση! χαχαχαχα
ε σιγα!! εδω θεσ/νικη ειχαμε την ταδε απο το"ελλαδα εχεις ταλεντο" με ταυλανδεζικο μασαζ κι ενεργειακο χωρο, τη Ναντια χορος της κοιλιας, μαγους απο πανηγυρια σε χωριο, επιδειξη εσωρουχων απο μπαμπατσικες κοπελες razor!