Quote:
Originally Posted by ~ladykiller~
Nαι!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
Quote:
Originally Posted by ~ladykiller~
Nαι!!!!!!!!!!!!!!!
Είναι λογοπαίγνιο με τον Φρανκ Μίλερ. :)
Από paparazzi:
Είναι δύο υπάλληλοι σε ενα γραφείο και δεν την παλεύουν καθόλου. Ιούλιος μήνας, ζέστη αφόρητη, πολλή δουλειά, όρεξη μηδέν. Ο ένας έχει σαλτάρει τελείως και έπειτα απο μερικές αποτυχημένες απόπειρες να κερδίσει μια άδεια απο το σκληρό αφεντικό, αποφασίζει να λάβει δραστικά μέτρα και να εκβιάσει λίγο την κατάσταση. Πάει λοιπόν και κρεμιέται απο το ταβάνι και αρχίζει να βγάζει περίεργους ήχους. Μπαίνει το αφεντικό στο γραφείο, τον βλέπει, μένει κάγκελο.
- "Τί έπαθες ρε; Γιατί κρεμάστηκες απο το ταβάνι;"
- "Είμαι λάμπα!!"
- "Ααα.. δεν πας καλά εσύ! Πάρε μια αδειούλα μπας και ξελαμπικάρεις λίγο".
Κατεβαίνει κάτω ο τύπος και φεύγει. Τον βλέπει ο συνάδελφος του και σηκώνεται και αυτός και τον ακολουθεί απο πίσω. Τον βλέπει το αφεντικό...
- "Εσύ που πας;"
- "Ε, δεν μπορώ να δουλέψω μέσα στα σκοτάδια..."
γάμησαν. Το μεσαίο μόνο ήξερα :rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Originally Posted by verdictdenied
Q: Τι είναι το ροντέο σεξ;
A: Η γκόμενα είναι στα τέσσερα, ο άντρας από πίσω της και πάνω στο πάθος της στιγμής του ξεφεύγει: "Το ίδιο καλά το κάνει και η κολλητή σου". Κερδίζει άμα μείνει μέσα της τουλάχιστον για οκτώ δευτερόλεπτα.
-Τι διαβάζει μία γυναίκα από τη Λιβερία σε μία λευκή κόλλα χαρτί;
- Τα δικαιώματά της.
αν καταφέρει να μείνει μέσα της μέχρι τον οργασμό, τις έχει μετά και τις δύο σε τρίο;
:bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang:
:bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang:
Εκεί που σκέφτεσαι "ΟΚ, το ξέρω, θα μπει ο Καντίρου να γράψει μαλακία, πρέπει να είμαι προετοιμασμένος να μη μου γαμήσει την ψυχολογία", μπαίνει, σου γαμάει την ψυχολογία με συνοπτικές διαδικασίες και τη γκάνει.
Δώστε τον στην κυβέρνηση.
:rofl: :rofl:
On topic:
Στο οφθαλμιατρείο περιμένει στην αίθουσα αναμονής ένας τύπος κρατώντας ένα βάζο με τα κόπρανά του. Του λέει ο οφθαλμίατρος:
-Κύριέ μου τι κάνετε με τη γυάλα? Γαστρεντερολόγο χρειάζεστε, όχι οφθαλμίατρο. Φύγετε σας παρακαλώ και περιμένει τόσος κόσμος.
Φεύγει σκεφτικός. Την άλλη μέρα πάλι ο οφθαλμίατρος τον βλέπει να περιμένει. Του λέει πάλι να φύγει και να πάει σε γαστρεντερολόγο. Απορημένος εκείνος ξαναφεύγει χωρίς να μιλήσει. Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται για μια βδομάδα κάθε μέρα. Την τελευταία μέρα ο οφθαλμίατρος φανερά εκνευρισμένος του λέει:
-Πόσες φορές θα σου πω άνθρωπέ μου, γαστρεντερολόγο χρειάζεσαι. Τι έρχεσαι κάθε μέρα στον οφθαλμίατρο;
Και ο άλλος απαντάει δείχνοντας τη σκατούλα:
-Θέλω να μάθω γιατί κάθε φορά που κάνω αυτό δακρύζουν τα μάτια μου.
edit:
Μία σκνίπα προωθείται αεροδυναμικά και σκάει στο παρμπρίζ διερχόμενου αυτοκινήτου. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που της έρχεται στο μυαλό?
......................................
Ο κώλος της!
Ο Μήτσος συζεί με την Σουηδέζα φίλη του, την κολλητή-γκόμενά της και τον γιο της:
Παιδάκι:Θείε Γιάννη γιατί η μαμά είναι αδύνατη ξανθιά κι εγώ βγήκα χοντρός και μελαχρινός?
Γιάννης: Μετά τα ομαδικά της μάνας σου πάλι καλά που δε γαβγίζεις κιόλας.
Τελευταίο:
- Σε τι μοιάζουν το sex και το software;
- Για κάθε έναν που πληρώνει, υπάρχουν χιλιάδες που το παίρνουν τσάμπα.
Κρίμα, και εγώ πίστευα ότι θα γελούσατε περισότερο από όσο με το ανέκδοτο της φέηθ φέηλςQuote:
Originally Posted by .
Check your PM's.
ΕΝΤΙΤ: Προς θεου, οχι εσυ. Η αποπανω.
ok!
Γαλλος Γερμανος και Έλληνας κα8ονται και τους πλησιάζει ο Χριστός.
Γεια σας τι γίνεται ο Χριστός είμαι, δεν τον πίστευαν.
Ακουμπα το Γάλλο, Χριστέ μου! Όντως εσυ??
Πώς το καταλαβες τον ρωτά απορημένος ο Έλληνας:
Να ,απαντά ο Γάλλος, με ακουμπησε στην πλάτη που είχα ένα πόνο και γιατρεύτηκα.
Ο Γερμανός δυσπιστεί,ωσπου ακουμπα και εκείνον ,ο οποίος δακρυζει,Χριστε μου όντως εσυ!
Ο Έλληνας απορεί,μα πως το κατάλαβες?Με ακούμπησε στο στή8ος και γιατρέυτηκε η δύσπνοια,την έχω χρόνια.
Χαίρεται ο Χριστος με τον Έλληνα που δεν δυσπιστεί,πάει να τον αγκαλιάσει και φωνάζει ο Έλληνας:
Μη Χριστέ μου και έκανα 2 χρόνια να βγάλω το χαρτί για επίδομα αναπηρίας!!!