Quote:
Originally Posted by
Kalt
Ξέρεις τι γίνεται; Βάλτα κάτω να δεις τι έξοδα απαιτούν 3 ξένα σχήματα. Δε βγαίνει.
Οι Rosetta δεν έχουν κάποιο ''δικό τους'' κοινό για να πεις πως κρατάνε μια αβάντα ασφαλείας.
25 ευρώ θα ήταν το ιδανικό κι όχι για την διαφορά των δύο ευρώ, αλλά για τις εντυπώσεις.
Sure, έχεις δίκιο σ'αυτό. Αλλά δε βλέπω το λόγο για τα άλλα 2 ξένα συγκροτήματα στο λαηναπ. Εγώ δε τους ξέρω καν ας πούμε.
Και νταξ, Καλτ οφ Λουνα ήτανε οι Σαν οφ Ναθεν και οι Νασιοναλ Πορνογκραφικ, στους ΑμενΡα ήτανε ΒοΣ και Γιουνιβερσ217. Γαμάτες ελληνικές μπάντες δηλαδή που σαππορτάρουνε για την κάυλα τους και δεν ανεβάζουν την τιμή του εισιτηρίου, και δε βαριέσαι κιόλας όσο παίζουνε.
Τώρα, δε νομίζω να πάει κανείς στο λάηβ για τους Blindead και τους City of Ships. Άρα δε βλέπω και το λόγο να παίξουν ίδια ώρα με τους Ροζέττους, γιατί κάτι τέτοιο άκουσα.
Δε γκζέρω, οι Ροζέττα είναι πολύ καυλερή μπάντα και δε θέλω να τους χάσω, αλλά μια το An, μια η τιμή, μια το ότι θα παίζουν για 3 ώρες οι άλλες δυο μπάντες κτλ κτλ κτλ, ε, ξενερώνω.
Ίσως βέβαια να είμαι απλά σπασαρχίδης και υπερβολικός, αλλά αυτές ήτανε οι σκέψεις μου τελοσπάντωνε και τις είπα και ξαλάφρωσα. Σαν πρωινό χέσιμο.