steilte toy pm na to kanei edit alliws 8a faei mhnysh
Printable View
steilte toy pm na to kanei edit alliws 8a faei mhnysh
αμα τον πατερα σου τον λενε Χιωνη εσενα πως σε λενε?
ηξερα και γω εναν ΧΙονη μπλακμεταλλα απο Βουλα.
Παναγιώτη, υποθέτω, σύμφωνα με το διαβατήριο.
κρουασαν μεγιστο πινκ
αν η φωτο απο το διαβατηριο ειναι αληθινη, κανε εντιτ τους κωδικους αμεσα
είναι ληγμένο
αν η φωτο στο διαβατηριο ειναι αληθινη τοτε εισαι 35 χρονω.
Ο Doomsayer πολύ αλμανάκο και Slavoy Zizek διαβάζει
χαχαχχαχαχααχαχχααχαχχα
Ένας μαμάκιας παντρεύεται. Η γυναίκα του του σιδερώνει και λέει αυτός:
- Ωραία σιδερώνεις, αλλά σαν την μανούλα μου...
Του μαγειρεύει:
- Ωραία μαγειρεύεις, αλλά σαν την μανούλα μου...
Του πλένει:
- Ωραία πλένεις, αλλά σαν την μανούλα μου...
Οπότε αυτή αποφασίζει να περάσει σε έναν τομέα που δεν πιάνετε η μαμά του. Το σεξ. Βάζει λοιπόν μαύρα σέξυ εσώρουχα και ανάβει κεριά. Με το που μπαίνει στο σπίτι της ο άντρας την βλέπει και τρομαγμένος ρωτάει:
Spoiler
-Μα είναι δυνατόν να μην ξέρεις πώς λέγονται οι πάπιες στα Αγγλικά; -'Νταξ μωρέ... Πώς κάνεις έτσι! -Α! Ξέρεις.
Φθινόπωρο και πρώτη μέρα στα θρανία για τους μαθητές του αμερικανικού κολεγίου. Η δασκάλα παρουσιάζει στα αμερικανάκια έναν καινούριο συμμαθητή τους, τον Ιάπωνα Σακίρο Σουζούκι (γιο του διευθυντή της Σόνυ) και το μάθημα αρχίζει με μικρές ερωτήσεις ιστορίας.
- Για να δούμε λοιπόν, πόσο καλοί είστε στην αμερικανική ιστορία; λέει η δασκάλα. Ποιος είπε...
“δώστε μου ελευθερία ή δώστε μου θάνατο”;
Κάποιοι μουρμουρίζουν αλλά κανείς δεν σηκώνει το χέρι του, εκτός από τον καινούριο :
- Ο Πάτρικ Χένρυ το 1775 στη Φιλαδέφεια, απαντά.
- Μπράβο Σουζούκι, και ποιος είπε “Κυβέρνηση του λαού, από το λαό και για το λαό”; ξαναρωτά την τάξη η δασκάλα.
- Ο Αβραάμ Λίνκολν, το 1863 στο Γκέτυσμπουργκ, απαντά και πάλι ο Σουζούκι.
Η δασκάλα κοιτάζει αυστηρά την τάξη και λέει :
- Ντροπή σας. Ο Σουζούκι είναι γιαπωνέζος και ξέρει την αμερικανική ιστορία καλύτερα από σας
Τη σιωπή στην τάξη σπάει μια μικρή φωνή από τα πίσω θρανία :
- Ρε δεν πάτε να γαμηθείτε όλοι, μαλάκες γιαπωνέζοι
- Ποιος το είπε αυτό;;; ρωτάει αυστηρά η δασκάλα.
Ο Σουζούκι σηκώνει το χέρι του και χωρίς να περιμένει λέει :
- Ο στρατηγός Μακάρθουρ, το 1942, στη διώρυγα του Παναμά και ο Λι Ιακόκα, το 1982 στη
γενική συνέλευση της Τζένεραλ Μότορς.
Η τάξη βυθίζεται στη σιωπή. «Θέλω να ξεράσω», ακούγεται μια ξεψυχισμένη φωνή.
- Ποιος το είπε αυτό;;; ξαναρωτάει με το ίδιο βλοσυρό ύφος η δασκάλα.
Και ο Σουζούκι πετάγεται πάλι :
- Ο Τζορτζ Μπους ο πρώτος, στον πρωθυπουργό Τανάκα κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου στο Τόκιο το 1991.
Ένας μαθητής σηκώνεται όρθιος και ξεσπάει :
- Ρε δε μας παίρνεις καμιά πίπα, λέω γω.
Και ο Σουζούκι, ψύχραιμα :
- Μπιλ Κλίντον στη Μόνικα Λουίνσκι, το 1997, στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου.
Δυο τρεις μαθητές πετάγονται και φωνάζουν :
- Α γαμήσου ρε μαλακισμένο, Σουζούκι.
Ατάραχος ο γιαπωνέζος :
- Βαλεντίνο Ρόσι, παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας, ράλι Νότιας Αφρικής, το 2002.
Κόλαση στην τάξη, οι μαθητές ουρλιάζουν και πετάνε καρέκλες, η δασκάλα έχει σωριαστεί λιπόθυμη και ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ο διευθυντής :
- Ε, μα την Παναγία δεν έχω ξαναδεί τέτοιο μπουρδέλο.
Και στο βάθος ακούγεται πάλι η φωνή του Σουζούκι :
Spoiler
Μπαίνει ένας τύπος σε ένα μπαρ κρατώντας δύο κουράδες στα χέρια του και λέει χαρούμενος δείχνοντας τα: "πωπω μαλάκες, κοιτάξτε τι δεν πάτησα!!".
duskolo koino
μη πτοεισαι, ηταν ωραιο
:touched:
Πάντα τέτοια.
Μπαίνει ένας μέσα σε μια τράπεζα κρατώντας στο ένα χέρι ένα χαλβά και στο άλλο μια λαγάνα και φωνάζει δυνατά:
Spoiler
αποπειρα αυτοκτονιας κι απο κατω: Do it!! DO IT!!!
Βομβιστής μπαίνει σε pet shop, αφήνει μια βόμβα πάνω σε ένα τραπέζι και λέει:
- Η βόμβα θα εκραγεί. Εχετε μόλις 60 δευτερα για να φυγετε!!!
Και από το βάθος του καταστήματος ακούγεται η χελώνα:
-Ε, είσαι και πολύ μαλάκας !
How can you tell if your wife is dead?
The sex is the same but the dishes pile up.
What do you tell a woman with two black eyes?
Nothing, somebody already told her twice.
εαν ηταν στα ελληνικα θα πινκαρα, αλλα τωρα...
γιατί είναι αστεία αυτά παιδιά;
Ένας σκίουρος ανάσαινε από τον κώλο.Μια φορά έκατσε και ψόφησε.
... έκατσε κ πέθανε, είναι.
κ χάλασες την αγαπημένη μου κρυάδα. =(
Ψόφα λοιπόν :!:
Ενα blast from the past για σημερα.
Μία οικογένεια πάει διακοπές στο παραθαλάσσιο εξοχικό της. Δίπλα στο εξοχικό χτίζεται ένα άλλο.
Η εξάχρονη κορούλα δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κατασκευή του νέου κτηρίου και τη διασκεδάζει να κάνει παρέα και να συζητάει με τους μαστόρους.
Οι μαστόροι, καλόκαρδοι άνθρωποι, τη βλέπουν σαν τη μασκότ τους, την παίζουν, την πειράζουν, την κερνουν μεζέδες την ώρα της ανάπαυλας και τη βάζουν να κάνει και κ αμιά μικροδουλίτσα, έτσι για να την κάνουν να αισθάνεται σημαντική .
Μόλις συμπλήρωσε η μικρή μια βδομάδα "εργασίας", της έδωσαν 1 ευρώ για πληρωμή..
Η μικρή έσπευσε στη μάννα της και της έδειξε περήφανη τα κέρδη από την εργασία της.
Η μάνα περήφανη κι αυτή για την κόρη της, που άρχισε από τόσο μικρή να αντιλαμβανεται πως ζουν οι ενηλικες, την πείθει να ανοίξει ένα λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και να καταθέσει το μισθό της εκεί.
Πηγαίνουν, λοιπόν, στην τράπεζα και όπως ήταν φυσικό ο ταμίας εξεπλάγη από το γεγονός ότι ένα κοριτσάκι κερδίζει τον πρώτο του μισθό σε τόσο μικρή ηλικία.
Το κοριτσάκι του λέει περήφανα: "βοήθησα μια ολόκληρη βδομάδα τους χτίστες να χτίσουν ένα σπίτι"..
"Μπράβο.- λεει ο ταμιας- Είσαι πολύ άξιο κορίτσι. Θα δουλέψεις και την επόμενη εβδομάδα;"
Και απαντα το κοριτσακι :
Spoiler
:touched: x 20 !!