μυθικός κουβας πριν λίγο με την ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ.
Printable View
μυθικός κουβας πριν λίγο με την ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ.
Νιουκαστλ διπλό.
Μην με απογοητεύσετε.
Σιγά μην απογοήτευαν. Λατρείες.
Γαμώ τον άσσο της Μπράητον. Είχαν λήξει όλα και αυτοί έπαιζαν μέχρι το 145' ξερωγω.
Πληρωθηκα αλλα στ αρχιδια μου.
20ε στη Νταγκεναμ.
Γαμήστε τους.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
για τη νικη.
για τη δοξα.
οκ, και για τα λεφτα.
Πιάσαμε και τη Σιόν. 2πλασιάσαμε τα λεφτά μας σήμερα. Το ΣΚ προβλέπεται η εκδίκηση ενάντια στους μπουκ.
Έκατσε και η Μιλαν. Λατρεύω τελευταίες αγωνιστικές.
γράφω κωδικούς και σημείο, τα δίνω στον πατέρα μου που περνάει από πρακτορείο, τα δίνει στον προπατζή, τα ρίχνει ο προπατζής, μου το φέρνει ο πατέρας μου, κάθονται όλα τα σημερινά και περιμένω ένα αυριανό.
Ρεάλ Μαδρίτης - Οσασούνα για το κλείσιμο του δελτίου, κοιτάω το κουπόνι αφού βγήκαν τα σημερινά , Οσασούνα διπλό λέει. Φακ μάη λάηφ.
[κακια] νταξ εχεις ελπιδες [/κακια]
Πατερας γνωστου μου το 2002 εχει παιξει δελτιο με πονταρισμα περιπου 150 ευρω σε τετραδα ματς προκριματικων Τσου Λου, και εχει μεσα και το Ζαλαεγκερζεγκι - Μαντσεστερ διπλο του 1,40
Βγαινει απ το πρακτορειο και αντιλαμβανεται οτι εχει παιξει ασο τη Ζαλαεγκερζεγκι. Δε προλαβαινει να το αλλαξει. Ηταν το τελευταιο ματς.
Πιανει τα 3 υπολοιπα, και καθεται εστω να δει.
το ματς ερχεται 1-0 και εκτος απ το οτι πιανει δελτιο (που θα το χανε επειδη επαιξε ασο), με το 6.50 του ασου, πιανει περπου 3500 ευρω.
δεν ειναι ουρμπαν λετζεντ εχω δει το δελτιο.
Πήγα να ρίξω δελτίο φίλου και έκανα το ίδιο. Έφαγα κάμποσες Παναγίες αλλά το δελτίο το είχε χαμένο έτσι κι αλλιώς.
Καλά και συ ρε Ανχόλη 1.05; :?
αφού είμαι προπατζής τα σαββατοκύριακα.
ιστορία: το πρώτο μου στοίχημα έβερ που λέτε είχε για πλάκα Ουτερχάγκινγκ - Λεβερκούζεν 1 (6.75) και Μάδεργουελ - Ρέιντζερς 1 (4.50) και άλλα 3 παιχνίδια ανάλογης αξίας που δε θυμάμαι, η Λεβερκούζεν με ήττα έχανε (και έχασε) το πρωτάθλημα πηρα 200.000 δραχμές και ήμουν 14 ή κάτι τέτοιο. Θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν κέρδισα φιλαράκι να μου κάνει ΠΡΟΣΘΕΣΗ τις αποδόσεις και να μου λέει, ωραίος, κέρδισες χιλιάρικο! έκτοτε τ αρχίδια μου.
ΔΕ ΜΕ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΚΟΥΒΑΣ