σχεδον εχυσα
Printable View
σχεδον εχυσα
λοιπον καταρχας το destro ειναι καβλα pvp
επειτα θελω τα φωτα σας στο εξης:υπαρχει μακρο το οποιο θα κασταρει μια σειρα σπελς,θα προσπερνα οσα ειναι σε cd αλλα(εδω σας θελω) και τα μη-instant οταν κινουμαι;ή ζηταω πολλα;
Ζητάς πολλά μιας και η blizz πιστεύει πως τέτοιου είδους add-ons και macros επηρεάζουν το design του παιχνιδιού και ως αποτέλεσμα έχει αφαιρέσει τέτοιες λειτουργίες. Όπως πχ έκανε με το Decursive.
to destro einai teleio gia bg! gia arenes einai nerve breaking
to thema me ta eukola instances deite to san epixeirisi: exeis idioktiti,dieuthinti,diaforous ypeuthinous,gramateis,katharistries,voithous ktl! ola douleuoun roloi oso o katwteros thelei na ftasei ton anwtero alla kai oso o anwteros exei tin euthini twn katwterwn! auto pou symvainei sto wow einai oti i katharistria exei tin idia thesi,pairnei ton idio mistho an thelete me ton dieuthinti ktl! etsi i katharistria dn noiazetai wste na parei proagogi i kati tetoio kai o dieuthintis einai tsatismenos pou exei xasei ta mallia tou apo to agxos,douleuei me tis ores kai pairnei ta idia lefta me tin katharistria! o idioktitis vevaia katafere na tous kanei olous "xaroumenous" (ektos tou dieuthinti) alla fysika i epixeirisi paei kata diaolou afou kaneis pleon dn noiazetai gia na doulepsei!
sry gia to wall of text!
λολ
Και όταν αραβικές εταιρείες χρηματοδοτούν τον διευθυντή τότε τι γίνεται;
Αν θυμαστε προηγουμενα ποστς, επαιρνα συνεχομενα bans 24ωρα για προβλημα με wow keyloggers.
Εβαλα 2-3 αντισπαηγουερ, οπως προτεινε η ιδια η Μπλιζζαρντ στο φορουμ της, καθαρισα πολλα, και αν καμμια φορα εβγαζε καποιο καινουριο, το καθαριζα πριν μπω wow.
πριν ενα μηνα εφαγα "μονιμο μπαν" εκτος αν τους εστελνα πληρη στοιχεια (ονοματεπωνυμο, cdkey, και γενικα ολα). Αυτο για ingame harassment (πραγμα φυσικα που ποτε δεν εκανα)
Δεν προλαβα να ασχοληθω γιατι λογω στρατου ειμαι συνεχως σαλαμινα εδω και 25 μερες και σημερα, κερασακι στην παστα φλωρα.
Greetings, We are writing to inform you that we have, unfortunately, had to cancel your World of Warcraft account:
Account Name: DARKLING31
Type of Violation: Involvement in online trading activities
Investigation Concluded: 23/04/2009
Consequences for Account: Account Cancellation
It is with regret that we take this type of action, however, it is in the best interest of the World of Warcraft community as a whole, and for the integrity of the game, that your access to the World of Warcraft servers be cancelled. Online trading refers to the exchange of in-game content for real world money, and includes, but is not limited to, the sale or purchase of gold, the sale or purchase of experience in the form of powerlevelling, and the sale or purchase of honor points, reputation or items.
Account access is the responsibility of the account owner and account sharing is against our Terms of Use (http://www.wow-europe.com/en/legal/termsofuse.html). Therefore, should you believe someone other than yourself (the account owner) has committed this violation of the Terms of Use with your account, these sanctions would still apply, as our action is taken against the account, not the individual.
If you wish to review our current Rules and Polices, they can be found at:http://www.wow-europe.com/en/policy/
Regards, Account Administration Team
Blizzard Entertainment Europe
Αυτο χωρις καμμια προειδοποιηση εδω και 25 μερες.
α) ο χαρακτηρας τον πουλο??? σβηστηκε εντελως??
β) μπορω να απαιτησω να μου στειλουν που το βασιζουν αυτο, και μια λιστα με τις "activities" που δειχνουν οτι εγιναν? οσο εμπαινα ο χαρακτηρας μου ουτε ειχε αλλαξει λεβελ απο μονος του (αν εκανε powerleveling ξερω γω) ουτε ειδα καμμια αλλαγη στα αντικειμενα του η οτιδηποτε, επισης δε φαινοταν απο πουθενα οτι εμπαινε χωρις να τον εχω βαλει εγω ονλαην.
γ) υπαρχει καμμια πιθανοτητα επαναφορας του ακκαουντ με καποιο τροπο?
δ) βαριεμαι πραγματικα να αρχισω απ το 1 παλι. Ειναι το τελος του wow για τον Μιτς????
α) μαλλον ναι, αλλά μπορούν να τον επαναφέρουν
β) μπορείς
γ) στείλε αναλυτικό mail που να τους εξηγείς ακριβώς τι έγινε και πες ότι έχεις διαθέσιμη φωτοτυπία ταυτότητας που να αποδεικνύει ότι είσαι εσύ καθώς και ότι στοιχείο χρειαστούν
απο προηγουμενα σκηνικα εχουν ηδη φωτοτυπια ταυτοτητας μου. Τι κανανε? τη βαλανε στον πατο τους?
Χαρακτήρες δε σβήνουν ρε, αν πάρεις πίσω το ακάουντ σου θα είναι με τους χαρακτήρες σου μέσα. Αυτό το mail φαίνεται λίγο generic επειδή δεν τους απάντησες για ένα μήνα ίσως. Άρα ξαναστείλε mails κλπ κλπ..
Για την ταυτότητα που έστειλες, σου έδωσαν πίσω το ακάουντ τότε αλλά σε ξανα-χάκαραν μετά;
Χμ, δε ξερω ακριβως. Χρονικα νομιζω πως ετσι ητο, αλλα δεν ειμαι βεβαιος.
Ξανακύλησα κι εγώωωωωωωωω.
Μια φορά κάθε χρόνο υποτροπιάζω, δε γίνεται αλλιώς. Επειδή δεν έχω πάρει ακόμα το WotLK και το PC μου είναι λίγο αρχαίο (ως τον επόμενο μήνα που παίρνω επιτέλους καινούριο), έχω ξεκινήσει έναν BElf rogue. Είναι ο πρώτος μου rogue και γουστάρω πολύ με το dps, μια και δεν είχα παρόμοια εμπειρία, αφού οι προηγούμενοί μου main chars ήταν warlock/hunter. Είμαι ήδη 27 μετά από 10 μέρες και η παλιά πώρωση έχει επιστρέψει :grin:
Με το που θα πάρω PC και WotLK, μάλλον θα κάνω death knight τον 60άρη hunter. Έχω διαβάσει ότι το death knight levelling γαμάει. Για πείτε τίποτα για το τι έχω χάσει τον τελευταίο χρόνο :razz:
dn einai anagki na kaneis kanena char deathknight! apla pare to exp!
ekei pou les gia dps kai warlock/hunter me mperdepses pantws...
55-58 exei trela quests o dk! kai outlands lvlareis kai se mia mera an kaeis!
Προφανώς όπως είπε και ο ίδιος έχει να παίξει πολύ καιρό και δεν ξέρει πως Warlocks και Hunters έχουν ψηλό DPS.
Parasite δεν κάνεις κάποιοn υπάρχον χαρακτήρα σου DK, απλά όταν φτάσεις να έχεις έναν char level 55+ σου ανοίγει η επιλογή να φτιάξεις έναν στο Character Screen. Είναι νέος char, δεν έχει σχέση με τους υπάρχοντες σου πέρα από το requirement.
Κατα τ'άλλα μακάρι να φάει και άλλο νερφ να φύγουν όλα τα ΓΑΜΙΔΙΑ που παίζουν λόγω fotm και OP κτλ να μείνουμε μόνο οι σωστοί :!:
η γυναίκα σου τι λέει επι του θέματος?