μονο ενας με luncheon meat για εγκεφαλο θα μπορουσε να κανει ενα τετοιο σχολιο
Printable View
μονο ενας με luncheon meat για εγκεφαλο θα μπορουσε να κανει ενα τετοιο σχολιο
Arketa asteio na grafei enas kre(a)tinos san toy logoy soy ena tetoio sxolio.
κοιτα, κουραδοκεφτε, ειθισται οταν συμβαινει κατι καλο σε καποιον και το κοινοποιει να λενε κανα καλο λογο, ή να σωπαινουν
εσυ επειδη εισαι πολυ απλα ενας κουραδοκεφτες δεν μπορεις να κανεις καν αυτο
θυμησε μου/μας την επομενη φορα που θα βγαλεις φορα παρτιδα το παιδι σου μπας και τσιμπησεις κανα μικρογραμμαριο συμπαθειας να σου κανω κανα τετοιο μαυροψυχο σχολιο
αλλα να μην κλαις, σταματα να κλαις
Antilamvanesai re klaparxida oti exeis kanei ola osa grafeis? Exeis vrisei toys goneis mou, ti gynaika mou, to paidi moy, exeis kanivalisei (esy ki apo konta i yperpetyximeni epilogi neoy admin kai oi filoi toy) apeira post moy kai pas na vgeis apo panw.
Re ante koyna to adeio soy kefali skatomalaka kai teleiwne me tis geloiotites.
EDIT: milas gia klapsa re apovlito, poy exeis asylia gia ka8e paparia kai skatopsyxia eksfendonizeis, epeidi eisai arrwstos? Eisai toylaxiston gia lypisi.
lolwut???
στο σκυλοθρεντ δε θα γίνονταν τέτοια.
Και για να αλαφρύνουμε το κλίμα, όταν ήρθε η στιγμή να τον δώσω, απλά δε μπόρεσα. Είναι βαρεμένος και μου'χει γαμήσει, αλλά είναι ο γάτος ΜΟΥ. Θα μείνει λοιπόν.
Spoiler
υπάρχει πιθανότητα να ηρεμήσει ποτέ;
για τον ευνουχισμό τι λέμε; δεν έχω άποψη
αντι να λες κι ευχαριστω στον ΣΑΤΑΝΑ που εχεις γαματο τιγρε (τετοιο ειχα, γενικα ειναι τα νουμερο ενα γατια)
εντωμεταξης γελαω με την ΜΠΟΧΑ που εφαγες απο το στομας του
μονο γατες, μονο αποκρυφισμος
Aρσενικό γατί μέσα σε διαμέρισμα δε νοείται να μην στειρωθεί. Πέρα απ'το οτι μπορεί να είναι επιθετικό και να σημαδεύει με τα πιο αδιανόητα βρωμερα ούρα (όχι, αλήθεια, δε φαντάζεστε τη μπόχα σε κλειστό χώρο) έπιπλα και τοίχους, θα βασανίζεται και το ίδιο απερίγραπτα σε περιόδους οίστρου. Θα τον στειρώσω σε 1-2 μήνες και ναι, ενδέχεται να βοηθήσει και στο να ηρεμήσει κάμποσο.
Από κει και πέρα, ηθικά οκ, δεν είναι και η καλύτερη μου και η συζήτηση θα έπρεπε να ξεκινάει στη βάση του κατά πόσο είναι εντάξει να έχουμε ζώα στην "κατοχή" μας to begin with. Αλλά εφόσον τα πράγματα είναι όπως είναι, και ξεκινάς συμβίωση με ένα άλλου είδους ζωντανό, για να δουλεύει η φάση και για τους δυο, είναι αναγκαίο "κακό".
Τώρα σε εξοχές κτλ, τίθεται και θέμα ελέγχου πληθυσμών, γιατί κακά τα ψέματα, τα αδέσποτα στην ελλάδα δεν περνάνε ακριβώς καλά, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.
σωστη και δικαια!
παρτε εναν ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ τωρα
http://i.imgur.com/XKqj9RY.jpg
http://i.imgur.com/q92NKRy.jpg