τσίπουρο "με" κ μεζέ φρέσκο κρεμμυδάκι κατευθείαν από τον κήπο.
Printable View
τσίπουρο "με" κ μεζέ φρέσκο κρεμμυδάκι κατευθείαν από τον κήπο.
paidia sobara einai idiaitera lyphtero thread.
Nektar Cola,
Αφοί Κουρτίδη, 1χλμ Σερρών-Νιγρίτας
Το πρότεινε ο περιπτεράς.
άλλαξε μπουκάλι αυτή ?
Spoiler
Σταυρουλα πινεις πολυ , να προσεχεις λιγο τα νεφρακια σου <3
2H ΦΡΑΠΑ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ αουγγκκ
Για πείτε τώρα κάνας ουίσκιας την γνώμη του. Με έπιασε φίλος καλός και μου είπε: Μην πίνεις σκωτσέζικα, Jameson να πίνεις και θα με θυμάσαι. Ντάξει, μου λέει στην συνέχεια, άμα θες να πιείς κανά σπέσιαλ, πίες Chivas κι ας μην είναι Ιρλανδέζικο.
Ο Γκόνζος προβληματίστηκε, κάθως δεν είμαι και κανένας γευσιγνώστης του ουισκιού. Αγαπημένη φιάλη που παίζει σπίτι είναι το (blended) Ballantine's που κατεβαίνει γλυκά και διακριτικά, έχει λαϊκή τιμή και το έχω συνδέσει και με προσωπικά βιώματα/προτιμήσεις.
Τι ουισκάρες πίνει το ER; Blended ή single-grain δεν έχει σημασία, αρκεί να είναι γλυκόπιοτο. Μην μου πείτε για bourbons, πίνουμε και τέτχοια αλλά άλλη κουβέντα. Επίσης μην μου πείτε για τα 12αρια και άνω ή το "Ντάνκαν Μακλάουν Όλντ Χόλμπορν Κέκε Ρόζμπεργκ Σπέσιαλ Ριζέρβ 120 Ετών Παλαίωσης σε Οστέινα Βαρέλια - Τιμή Ένα Σπίτι", μιλάμε για απλά και σπέσιαλ whiskeys που τα βρίσκεις σε άβερατζ-προς-καλή κάβα και σε καλές μπάρες.
Στην φωτό το καύσιμο που χρησιμοποιήθηκε για να χεστούμε επαρκώς λίγο πριν την τελευταία εμφάνιση των Clutch στην καλή πόλη των Αθηνών, έναν χρόνο πριν :)
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...1_150377_n.jpg
o φίλος σου είχε δίκιο. από τα "φτηνά" το jameson κ γενικά τα ιρλανδέζικα είναι τα καλύτερα λόγω της τριπλής απόσταξης και της νομοθεσίας της χώρα που υποχρεώνει το αποστακτήριο να τα κρατάει τουλάχιστο 3 χρόνια στο βαρέλι (το jameson μένει 5).
Νερό από τη βρύση (σε πείσμα της τάσης που θέλει το θρεντ να έχει μετατραπεί σε διαγωνισμό για το ποιος πίνει το πιο ψαγμένο ποτό - την έχει πιο μεγάλη κλπ).
εγω ηπια χαηνεκεν παντως. παω να την βγαλω φωτο να την δειτε.
εμένα τα σκοτσέζικα μου καίνε τον λαιμό :oops: και εγώ Τζέιμσον είμαι.