Αν δεν δοκιμάσουμε πρώτα με trial ή beta δεν..
Printable View
Αν δεν δοκιμάσουμε πρώτα με trial ή beta δεν..
Oook, τελείωσε το timer του Diablo3.com και απλά μας ανακοίνωσαν πως η Blizz τους αγόρασε το domain. Καμία ανακοίνωση και γενικά τίποτις. Για να ηρεμήσουν λίγο οι βικότνικς, μπορεί να ανακοινωθεί κάτι στις 29 Ιουνίου που κλείνουν 7 χρόνια από το εξπ. του D2 και είναι και η τελευταία μέρα του blizz event. Αυτααα
:bang: :mouse: :bash: :argue: :wave: :teddy: :evert:
αν το προσέξεις το απο πάνω θα διαπιστώσεις πως πρόκειται για μία πολύπλοκη μαθηματική εξίσωση.
Θα το αγοράσω, απλώς και μόνο επειδή δεν έχω άλλο MMO να παίξω. Όσο έχω δει την beta ως τώρα, δεν είναι ιδιαίτερα έτοιμο για κυκλοφορία. Σε έξι μήνες θα είναι μια χαρά παιχνίδι.Quote:
Originally Posted by Waldstein
Υπάρχει MMO beta που να μην έχεις μπει; :P
Ανάμεσα σε Warhammer Online και Age Of Conan πιο φαίνεται πιο ελπιδοφόρο;
Το Warhammer Online το διασκέδασα περισσότερο, παρότι ήταν σε πολύ πιο πρώιμο στάδιο (κι ευτυχώς που ανέβαλαν την κυκλοφορία για φθινόπωρο). Έχει πιο ανοιχτούς χώρους (ενώ στο Conan έχεις συνέχεια την εντύπωση του κλειστού διάδρομου, γιατί βουνό αριστερά και βουνό δεξιά) και τα public quests είναι απίστευτα διασκεδαστικά και τα grind-άρεις για reputation χωρίς να καταντά βαρετό.Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Πηρα καινουριο πισι μετα απο 7 χρονια και εχω λιωσει. Οτι παιζω γινεται με ενα κλικ. Εχω ενα προβλημα με το ιντιρνε, αλλα θα του φτιαξ.
Φτιάξαμε ένα πι-σι του Ντίνου προχτές, core duo Quad στα 2,5 GHz, με 4 giga μνήμη και το ίδιο έχει πάθει και αυτός :P
Επίσης ο οθόνη του γαμάει, και μ'αρεσει πολύ. Δείτε την:
http://adminpick.com/wp-content/uplo...umb%5B1%5D.jpg
Τετράγωνο μόνιτορ το 2008; :P
το guitar hero ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια εβερ
Ειναι πρεζα ανοθευτη.Quote:
Originally Posted by locust
περιμένω την δευτερη κιθάρα απο βδομάδα, μου φαίνεται θα ζητησω καμια βδομάδα άδεια
http://www.youtube.com/watch?v=KUzNcheoY6UQuote:
Originally Posted by Boom!
Κόκα ανόθευτη
Χμου το demonoid επανήλθε..