Έλα τώρα που δεν σου άρεσε.
Printable View
Έλα τώρα που δεν σου άρεσε.
..ούτε σαν νότα δροσιάς...
οι ελπίδες χάθηκαν!
άξιζε να ανοίξω το Thread Μόνο για την ξανθιά με το buffering
στον δρομο ετρεχε ενα αυτοκινητο, οταν ξαφνικα σταματαει απο μηχανικη βλαβη...
βγαινει εξω ο οδηγος περνει απο το πορτ μπαγκαζ μια καραμπινα, ανοιγει το καπο και αρχιζει να πυροβολει την μηχανη...
σταματαει ενα αλλο αμαξι βγαινει ο οδηγος και του λεει...
- ε τι κανεις εκει? γιατι πυροβολεις τη μηχανη?
- για να μην υποφερουν τ αλογα!!!
απο τι προήλθε το αυτογκόλ που έβαλε το 5άρι της ομάδας του Ριο ντε τζανέϊρο ;
Spoiler
που τα βρισκετε ρε πουστηδες?
http://www.ose.gr/el/%CE%91%CF%81%CF...%B4%CE%B1.aspx
Οι βασικές αξίες από τις οποίες εμφορείται ο ΟΣΕ είναι η Συνέπεια, η Εντιμότητα, η Αξιοκρατία, η Ακεραιότητα, η Διαφάνεια, η Αξιοπιστία και η Ποιότητα.
Amongst our weaponry are such diverse elements as: fear, surprise, ruthless efficiency, an almost fanatical devotion to the Pope, and nice red uniforms - Oh damn!
γιατρός σε ασθενή
- πρέπει να σταματήσετε να αυνανίζεστε.
- μα γιατί;;
- για να σας εξετάσω..
Σε ένα καφενείο ένα πρωί μπαίνει ένας τύπος και κάθεται σε ένα γωνιακό τραπεζάκι. Μετά από λίγο έρχεται ο σερβιτόρος.
- Τι θα πάρετε κύριε;
- Ακουσε με προσεχτικά! Θέλω έναν ελληνικό ο οποίος από τη μέση και κάτω να είναι ζεστός και μέτριος, και από τη μέση και πάνω να είναι κρύος.
- Μήπως είσαι πυροσβέστης; ρωτάει ο σερβιτόρος.
- Ναι! Πώς το κατάλαβες;
- Από τη στολή!
2 φίλοι συναντιούνται στο δρόμο, και οι 2 με ένα μαυρισμένο μάτι.
-Ωχ, κι εσύ με μαυρισμένο μάτι;
-'Ασ'τα ρε μαλάκα, πήγα τις προάλλες να πάρω παγωτό. Μπαίνω μέσα και βλέπω μια υπάλληλο με κάτι απίστευτες βυζάρες και τα'χασα και αντί να της ζητήσω δυο μπάλες παγωτό της είπα "βάλε μου δυο βυζόμπαλες παγωτό", ε και με χτύπησε. Εσύ πώς το έπαθες;
-Εγώ έτρωγα με τη γυναίκα μου, και ενώ ήθελα να της πω "φέρε μου το αλάτι" της είπα "α στο διάλο μωρή καριόλα μου' χεις φάει τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου".
Έκεί που κάθονταν δυο ψαράδες και ψάρευαν έρχεται ένας σκατζόχοιρος και τους λέει:
- Παιδιά, παιδιά, έχετε κόλλα;
Τον κοιτάν αυτοί και λένε:
- Όχι.
Μετά από μία ώρα ξαναπερνάει ο σκατζόχοιρος και τους λέει:
- Παιδιά, παιδιά, έχετε κόλλα;
- Όχι.
- Ωραία, γιατί έφερα!!!
Πανε σε ενα μπαρ κατι μακαρονια, μια μπεσαμελ και ενας κιμας και τους λεει ο μπαρμαν "καλα ρε παστιτσιο, παλι κομματια ηρθες?"
παει ενα παστιτσιο σε ενα μπαρ ζηταει ενα ουισκι και του λεει ο μπαρμαν , σορι δεν σερβιρουμε φαγητα... αρχαια
Ήταν ένας φίλος με μία ξανθιά 1,55, 45 κιλά, και τον συνέλαβαν για μικροποσότητα χαζής.
ΡΕ! Ηθελα να το ποσταρω εγω το αποπανω.
Σε ένα τρελοκομείο βρισκόταν κάποιος τρελός για πέντε χρόνια. Μια μέρα τον φωνάζει ο διευθυντής του τρελοκομείου, και ο τρελός πάει εκεί κρατώντας ένα κουτάκι κόκα κόλα. Ο διευθυντής τον ρωτάει:
- Τι είναι αυτό που κρατάς;
- Ο Μήτσος, ο φίλος μου, απαντά ο τρελός.
Τότε ο διευθυντής κατάλαβε ότι ο τρελός δεν έγινε ακόμα καλά και τον άφησε μέσα για άλλα πέντε χρόνια. Μετά τα πέντε, αυτά χρόνια, τον ξαναφωνάζει και ο τρελός πηγαίνει κρατώντας και πάλι το κουτάκι με την κόκα κόλα.
- Τι είναι αυτό που κρατάς; ρωτά ο διευθυντής.
- Ένα κουτάκι κόκα κόλα, λέει ο τρελός.
- Μπράβο, έγινες καλά, του λέει, ο διευθυντής και του δίνει εξιτήριο.
Βγαίνοντας ο τρελός από το τρελοκομείο, κοιτάει συνωμοτικά το κουτάκι και ψιθυρίζει:
- Έλα Μήτσο, τους την σκάσαμε!!!
Σοβαρά σου μιλάω το διάβαζα με τις καλύτερες των διαθέσεων. :moutza:
Εγώ ? Να συμπεριφέρομαι καλά? Από μικρός έβλεπα τον Ταρζάν να τριγυρνάει γυμνός. Η Σταχτοπούτα γυρνούσε μεσάνυχτα.Ο Πινόκιο έλεγε ψέματα. Ο Αλλαντίν ήταν κλέφτης. Ο Μπάτμαν οδηγούσε με 320 km/h .H Χιονάτη έμενε σε ένα σπίτι με 7 άντρες. Ο Ποπάϋ κάπνιζε και είχε τατουάζ. Και το Πάκμαν έτρεχε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με ηλεκτρονική μουσική, τρώγοντας χαπάκια που τον έκαναν να σπιντάρει...! Θες κ αλλα???
ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ..
As an airplane is about to crash, a female passenger jumps up frantically and announces, "If I'm going to die, I want to die feeling like a woman."
She removes all her clothing and asks, "Is there someone on this plane who is man enough to make me feel like a woman?"
A man stands up, removes his shirt and says, "Here, iron this!"
a plane loses height and the pilot decides to throw out extra weight. since the loss of the bags and equipment didn't gain them any height, he decided it was time to remove passengers.
"Dear passengers, in order to keep things fair, we will throw out passengers in alphabetical order. Are there any afroamericans in the plane?"
No answer.
"Any blacks?" Still no answer
"Any coloured people?"
In the back of the plane, a child said to his mother "Mum, we are afroamericans, black and coloured, why aren't we answering?"
"Kid, we are niggers, before us come the jews and the muslims"
Ενας άντρας έχει έξι παιδιά και είναι πολύ περήφανος για το κατόρθωμά του.
Είναι τόσο περήφανος που αρχίζει να φωνάζει τη γυναίκα του "Μητέρα
των έξι ", παρόλο που δεν της αρέσει καθόλου.
Ενα βράδυ πάνε σε ένα πάρτυ. Ο άντρας αποφασίζει πως είναι ώρα να φύγουν
και φωνάζει την γυναίκα του μέσα στο πλήθος: " τί λές; Φεύγουμε Μητέρα των Εξι; "
Η γυναίκα του, πολύ εκνευρισμένη για την αδιακρισία του, του φωνάζει επίσης:
"Οποτε θές, Πατέρα των Τεσσάρων ".
Βρισκονται σε ενα αεροπλανο ο πιλοτος,ο ομπαμα,ενας ποντιος,ενας παπας και ενας χασικλης.
Στη μεση του ταξιδιου βγαινει ο πιλοτος απο το πιλοτηριο και λεει "το αεροπλανο θα πεσει.εχουμε 4 αλεξιπτωτα.εγω παιρνω το ενα και φευγω.τα υπολοιπα βρειτε τα μεταξυ σας" και παιρνει ενα αλεξιπτωτο και πεφτει.
Ο Ομπαμα βουταει το δευτερο και λεγοντας "εγω ειμαι ο πλανηταρχης, εσεις να πατε να γαμηθειτε" πεφτει
Παιρνει και ο ποντιος ενα και χωρις να πει τιποτα πεφτει και αυτος.
Ο χασικλής στριβει ενα τριφυλλο και το αναβει.Και ακολουθει ο εξης διαλογος:
Π: Παιδι μου εγω ειμαι μεγαλος ανθρωπος,ενω εσυ εισαι νεος.Παρε το τελευταιο αλεξιπτωτο και φυγε.
Χ: Αραξε παπά....
Π:Ολη μου τη ζωη την αφιερωσα στο θεο και τωρα θα παω κοντα Του.Εσυ ομως εχεις πολλα χρονια να ζησεις ακομα.
Χ: Αραξε παπά...
Π:Εγω θα παω στον παραδεισοΕιναι αδικο για σενα να πεθανεις νεος
Χ: Αραξε παπά...
Π: Τι λες παιδι μου?Γιατι να αραξω?
Χ: Αραξε παπά...Ο ποντιος πηρε το σλιπινγκ μπαγκ
Επώνυμο πινκ για την απόπειρα ανακαίνισης με Ομπάμα :touched:
Ένας πρώην τρελός ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το τρελοκομείο. Ο γιατρός του τον καλεί στο γραφείο του για να δει αν είναι πράγματι έτοιμος για να φύγει:
-Λοιπόν αγαπητέ μου, για πείτε μου, έχετε πάψει να πιστεύετε ότι είστε καλαμπόκι;
-Φυσικά γιατρέ μου. Απορώ πώς πίστευα εγώ ένα τέτοιο πράγμα.
-Δηλαδή τι είστε;
-Άνθρωπος φυσικά.
-Μπράβο. Συγχαρητήρια. Είστε έτοιμος να βγείτε από δω μέσα.
-Ευχαριστώ γιατρέ μου, αλλά πριν φύγω ήθελα να σας ρωτήσω κάτι πολύ σημαντικό.
-Ό,τι θέλετε.
-Εγώ το ξέρω πως είμαι άνθρωπος και δεν είμαι καλαμπόκι, έτσι;
-Έτσι.
-Εσείς το ξέρετε πως είμαι άνθρωπος και δεν είμαι καλαμπόκι, έτσι;
-Έτσι.
-Ωραία... Οι κότες όμως το ξέρουν;
γιατί δεν τα ποστάρεις στο blast from the past?
πο ρε πούστη όλο κρίνετε τους άλλους κανά καλό όμως δεν ποστάρετε
Ψυχαγωγικό πρόγραμμα στην κρητική τηλεόραση.
http://www.youtube.com/watch?v=QjpzNWLHTxY
Γεια σου! Το ονοματάκι σου;
-Ανοιξη.. Κατερίνα Άνοιξη..!
-Πω πω, δεν είναι τρομερό... δεν έχει ξανασυμβεί! Να σου συστηθώ: Χιόνης .. Νικος Χιόνης!
-Και που είναι το τρομερό;;;
-Φαντάσου αύριο πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες: 20 πόντοι χιόνι μέσα στην άνοιξη.
Spoiler
επιστροφη στο '94
-Γιατι οι τσοπάνηδες πηδάνε τα πρόβατα στην άκρη του γκρεμού?
Spoiler
=-=
-Που βρίσκεις παρθένο μαλλί στη Νέα Ζηλανδία?
Spoiler
Ήταν ένας Πόντιος σε ένα μπαρ και έπινε το ποτό του.
Μπαίνει μία γυναίκα με μεγάλα βυζιά. Την κοιτάει αυτός πονηρά, την κερνάει ποτό, και σε κάποια στιγμή αυτή κατεβάζει το φερμουάρ της μπλούζας της, και του λέει:
- Φίλα τα!
Και κάνει ο Πόντιος:
- Πέντε, δέκα, δεκαπέντε, είκοσι, εικοσπέντε....
-Μαμά,μαμά τρέχα να δεις,ένας κύριος είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι με την υπηρέτρια!
-Ένας κύριος;
-Πρωταπριλιά μαμά!Ο μπαμπάς είναι!