Εχω κι εγω δει ποντικακι, συμβαινουν αυτα σε αυτην την πολη. Σε δυο διαφορετικες φασεις. Δεν με αγγιξε καν. Εβαλα φακα. Το επιασα. Τελος. Σιγα μην φρικαρω κιολας.
Printable View
Οριακά τελείωσα.
entwmetaksi de pswfane me tipota oi roufianes. Eixa parei ena spray leei tis skotwnei se 6, e loipon epeidh eimai kai tetoios tupos me to pou entopisa kapoia psekasa kai xronometrisa. Perito na pw oti oxi 6 sec den ekane, alla ithele kai 4-5 psekasmous kai tis evlepa na prospathei akoma na th glitwsei me kapoio tropo. Apisteuto
πάρε gel κ fendona να ησυχάσεις
και στην τελικη - αμα χρειαστει - σfendona.
Καιρό είχα να ποστάρω εδω μέσα. Ο αδρφός μου λεπόν είχε συμπτώματα από χτές, κ σήμερα έκανε το τέστ για κορονοιό και βγήκε θετικό. Είμαστε 4 άτομα στο σπίτι, εγώ εκείνος και οι γονείς μας. Η μάνα μας είναι καρκινοπαθής. Και οι 2 οι γονείς είναι στα 70κάτι. Δεν υπάρχει άλλο μέρος να πάνε. Wish us luck? -_-
Δεν παίζει λόγω κατάστασης να κάνει καραντίνα σε κανένα από τα ξενοδοχεία αναφοράς;
Σύντομα γερός ο αδερφός και όλα να πάνε καλά.
Αν δε μπορεί να πάει αλλού, τότε κοιτάξτε να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο απομονωμένος στο σπίτι, καλή και συχνή απολύμανση των χώρων που χρησιμοποιεί, κλπ
Περαστικά και κουράγιο
περαστικά και κουράγιο!
Περαστικά ρε αγορίνα. Ελπίζω να το ξεπεράσετε γρήγορα και αλώβητοι.
Την παλέψατε τελικα?
Τελικά ήταν πολύ μικρή (ΕΥΤΥΧΩΣ) η δόση του ιού που τον προσέβαλλε, και το πέρασε πολύ ελαφριά, πυρετός μιαμιση μερα, εξαντληση και απώλεια γευσης, 3 μέρες μετά τη διάγνωση ήταν ασυμπτωματικός. Ετσι δεν κόλλησε κανένας μας.
Και γιατί γαμιέται ο Ζευς, σήμερα διαγνώσθηκε θετική η θεία μου, 73 χρονών. Ε ρε γλέντια.
ΜΛΚ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΛΟΥΚΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΡΑΦΟΥΝΕ. Οι δικοί μου τρέχουν έξω κάθε μέρα για δουλειές. Κάθε τρείς και λίγο σούπερ μάρκετ, φαρμακείο, γιατρό, λαική, και ένα κάρο μαλακίες. Τώρα που έμαθαν για τη θεία μου τους κόπηκαν λίγο τα πόδια κ ελπίζω να κάτσουν στα αυγά τους.
ο πατέρας μου τρέχει στα χωράφια. ρε αυτή είναι η ζωή τους. θυμάμαι ο παππούς (απεβίωσε 95) έλεγε καλύτερα να πεθάνω παρά να κλειστώ μέσα. τελικά έσπασε το πόδι πηγαίνοντας στα ζώα και πέθανε μετά από μιά βδομάδα. μέσα θα πάθαινε κατάθλιψη όμως ;)
Αν φτάσω 95 και μπορώ ακόμα να πηγαίνω στα χωράφια και τα ζώα, στα παπάρια μου από τι θα πάω. Όσο δε θα έχω ταλαιπωρήσει ανθρώπους, να εύχονται να πεθάνω κτλ κτλ, μια χαρά περήφανος κι ευτυχισμένος θα φύγω.
Morm, κουράγιο, έχει 2 χρόνια τώρα που σας πάει αίμα ρε φίλε...
Είμαστε εδώ και δεκα μέρες μέσα έξω στο νοσοκομείο για κάτι δόντια και άλλα σχετικά με την εγκεφαλιτιδα με τη μάνα μου, και μόλις βγήκε θετική σε covid.
ρε μαλάκα ΠΟΣΟ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ; ήμαρτον δηλαδή
κουράγιο και πάλι
Νομίζω πως μπορούμε να μπούμε σε κάποιο βιβλίο Γκίνες.
Η αδερφή μου έχει βγάλει έρπη ζωστήρα σε όλο το πρόσωπο και το μάτι, και κινδυνεύει με τυφλωση. Κι εγώ δε νιώθω καλά κάτι μερες, πολύ πιθανό να βγω θετική σε κοβιντ, ενώ είμαι σε ψιλοανοσοκαταστολη κι έχω "υποκείμενο νόσημα".
Όλα σούπερ.
σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο περαστικά να είναι και δύναμη.
https://www.youtube.com/watch?v=kPAMLNMFcx8
Πέθανε η 18 ετών γάτα μας... :sad::sad::sad:
Μετονομαστε το σε γωνία της Drumsick να τελειώνουμε.
ας αναπαύεται εκεί στο γατοπαράδεισο. τουλάχιστο έφυγε πλήρης ημερών. από γεράματα να υποθέσω ή απέκτησε κανα πρόβλημα υγείας?
Υγιεστατη δεν ήταν σίγουρα, και αρκετά παραμελημένη δυστυχώς με τα τρεχαματα με τη μάνα μου.. Αλλά ας πούμε από γερματα, δεν είχε κάτι οξύ, μέχρι πριν 3 μέρες ήταν οκ.
ήταν μία κούκλα
συλληπητήρια
Ετσι για να ευθυμησουμε λιγακι. Περιμενουμε να δουμε ποια γιαγια θα πεθανει πρωτη. Η δικια μου η της γυναικας μου. Εχουν μπει και οι δυο νοσοκομειο και μετραμε μερες μαλλον.
Μεγαλύτερη;
Στα 92 και οι 2.
Καλό κουράγιο και ψυχραιμία σε αυτούς που μένουν πίσω. Είμαστε σε μια πολύ περίεργη γαμημένη συγκυρία. Φίλος πέρασε απ' τη δουλειά την Παρασκευή και μου έλεγε ότι μέσα σε 2 εβδομάδες θα φύγει ο πατέρας του, 69 ετών, γιατί συνδυασμός επιθετικών μεταστάσεων, κακού timing και κακής διαχείρισης από πλευράς γιατρών (κάποιων από όλους όσους έχει δει ο άνθρωπος τον τελευταίο ενάμιση χρόνο) κι έχει γεμίσει παντού.
Κι από την άλλη μου λέει για τη γυναίκα του κολλητού του, 29 ετών, με λεύκωμα και σε κακό χάλι, η οποία μάλλον φεύγει επίσης σύντομα. Δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς και να θρηνύσεις τον πρώτο, που στα 69 του σίγουρα δεν θεωρείται μεγάλος και σε ηλικία για να φύγει, αλλά με το που ακούς για κοριτσάκι 29 ετών τον "ξεχνάς" κιόλας.
Γαμώ όλους τους θεούς, αρχαίους και νέους.
Δεν το 'χω, φίλτατε Άτομ.
Συλλυπητήρια
Σε τέτοια ματς μόνο ήττες.
Ευχαριστώ. Και η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι...