Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
ayto akrivws! 8)
Printable View
Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
ayto akrivws! 8)
Καλος κομπλεξας.
Αφου ειναι ρησπεκτ και δημοσιογραφαρα γιατι δε ρωτησε και το Μπριακο για το φαουλ στο Μπουλουτ.
xaneis to nohma
xaneis thn ousia
το χανω εγω και το βρισκει ο Μινος.
Μιτς έχει δίκιο ο JDM, χάνεις το νόημα.
Εδώ ρε άνθρωπος έχει δώσει άλλη οντότητα στην έννοια ρεπορτάζ. Πριν ακόμα τελειώσει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός περίμενα πότε θα πάει 12 η ώρα για να δω Μίνο.
Τα ρεπορτάζ όπου η κάμερα ακολουθεί τον διαιτητή μέχρι το αμάξι του, με το μαρκούτσι να μπαίνει μέσα από το παράθυρο και τον Μίνο να ρωτά για την εκάστοτε αμφισβητούμενη φάση, εξηγώντας ότι το κάνει απλά γιατί "ο κόσμος θέλει να μάθει", έχουν μείνει κλασικά.
Πες μου, πού αλλού θα δεις τον ρεπόρτερ να ρωτάει τον διαιτητή για μια απόφαση καμιά δεκαριά δευτερόλεπτα πριν ο τελευταίος φανεί στο πλάνο (όπως έγινε προχθές με Μπριάκο);
Μια ζωή Μίνος, τελείωσε. Οι αντίθετες φωνές δεν μας πτοούν.
kai exei kai gamw tis xroies btw,plisiazei ton 8eo me ta amaksia sto idio kanali :P
Αυτός που λες είναι μορφή, αλλά είναι και λίγο δήθεν ο τρόπος που μιλάει.
Ο Μίνος είναι 100% original.
samaras first cap first goal?
den exw logia
apla balte antenna
e ti exei.
e bale nte
(an de mporeis na baleis exei ekpomph gia ta prosfata kai oxi mono epeisodia opadwn ektos gypedou kai th symetoxh 3enwn sauta)
pantws to ti akougetai de legetai...
Όπως είναι γνωστό, ο Σβεν Γκόραν Έρικσον μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Αγγλίας. Την Τρίτη (28/2), ο Σουηδός προπονητής έδωσε νέα διάσταση στο θέμα, τονίζοντας πως δέχθηκε πιέσεις για να αποχωρήσει από τα "λιοντάρια"!
Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας υποστήριξε πως η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας τον ανάγκασε να αποχωρήσει, σε ερώτηση που δέχθηκε από τους δημιογράφους για το αν προτίθεται να αλλάξει γνώμη και να παραμείνει στο πόστο του και μετά το προσεχές Μουντιάλ.
"Αν μπορούσα να αλλάξω την απόφασή μου; Δεν πήρα καμία απόφαση. Απλά άκουσα αυτά που μου είπαν, Όπως καταλαβαίνετε, δεν εξαρτάται από μένα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έρικσον κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου εν όψει του διεθνούς φιλικού αγώνα της Αγγλίας με την Ουρουγουάη, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη (1/3) στο "Άνφιλντ".
Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Σουηδού προπονητή με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας (FA) ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2008, όμως οι δύο πλευρές αποφάσισαν να... χωρίσουν τους δρόμους τους μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στα γερμανικά γήπεδα.
Pare ton Samara kai sugkrine ton me Vryza, Xaristea, Gkeka, Salpiggidi kai loipous epithetikous tis Elladas.... ANTE GEIA OLOI OI ALLOI.
http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/113785.html
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Σάινθ για πρόεδρος στην Ρεάλ!
Μετά την αποχώρηση του Φλορεντίνο Πέρεθ από την προεδρία της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι λίγοι αυτοί που θέλουν να πάρουν την θέση του. Ένας από αυτούς είναι και ο Κάρλος Σάινθ, πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του WRC. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, ο Σάινθ με δηλώσεις του επιβεβαίωσε το θέμα.
«Θα πρέπει να σκεφτώ πρώτα την κατάστασή μου και αυτή την Ρεάλ πριν το αποφασίσω. Χρειάζεται χρόνο πάντως για να πάρεις απόφαση κάτι τέτοιο» δήλωσε στην «Αs» ο 43χρονος Ισπανός και συνέχισε:
«Αν αποφασίσω πάντως να αναλάβω την προεδρία της Ρεάλ δεν θα το κάνω για τα χρήματα και την δόξα. Αυτά τα είχα στην καριέρα μου. Αν αναλάβω την Ρεάλ θα το κάνω για την αγάπη μου προς την ομάδα αυτή και το ποδόσφαιρο γενικότερα».
sportime.gr