Γελάω
Printable View
Γελάω
Ήταν μεγάλη ΠΑΠΑΡΙΑ η επανάληψη στην σκηνή 1 κύκλου με Τζάκ & Κειτ και σκελετούς.....δηλάδη δεν θα μπορούσαμε να υποθέσουμε...ότι μαλακία θες έχουμε σκεφτεί....
Χλωμιάζω μονο στην ιδέα ότι θα ξαναδούμε σκηνή απο το "παρελθόν" μέσα στις 2 ώρες και κάτι που μας έμειναν..
Κριμας..λοστ..κριμας..περίμενα πολύ περισσότερα απο 6 κύκλο δεν μου έχει δώσει όσα ήθελα.
απλά γάμησε.
Εμενα δε μ αρεσε. Κυριως μου την εσπασε
Spoiler
Κατα τα άλλα δν εχασα καθολου την πιστη μου στη σειρά πιστευω οτι το φιναλε θα γαμησει.
Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι ήταν εντελώς αχρείαστη αλλά επίσης χάλαγε και τη σκηνή του Jacob, αφού αντί να εστιάσει εκεί ουσιαστικά αποσυντόνιζε.
Btw συνέντευξη Cuse-Lindelof για το σημερινό επεισόδιο, αρκετά ενδιαφέρουσα
Βαριέμαι να σας διαβάσω απλά ΑΝ κατάλαβα καλά το επεισόδιο μας έδωσε κάτι το οποίο δεν θεωρώ καθόλου αμελητέο.
Spoiler
Αν αυτό το χετε συζητήσει ήδη απλά αγνοήστε με, 1 φορά έχω δει το κάθε επεισόδιο χωρίς την παραμικρή επρεταίρω επεξεργασία, σο να λείπουν οι εξυπνάδες.
Spoiler
λοιπον μετα και απο κουβεντα με τον φιλο μπελο λεω
Spoiler
Βασικά για κάθε spoiler μια μούντζα
ηθελα να δωσω βαθος στα λεγομενα μου!!!
Ερωτηση. Τι πιστευετε, οτι ο καπνος ειναι ο αδερφος του Τζεικομπ, ή οτι ειναι κατι αλλο ιβολ που εχει παρει τη μορφη του μονο?
Μονο σε μενα φαινεται αυταποδεικτο οτι ειναι το ενα και το αυτο κι οτι απλα παιρνει τη μορφη καποιου που να εχει πεθανει στο νησι πανω (οπως δουλευει και το συστημα με τα οραματα)?
Lethargica με εχεις βαλει σε σκεψεις κ ειναι κ βραδυ...