Ο λίγο μεγαλύτερος από μένα αδερφός μου είχε προλάβει και την εποχή "καουμπόικες μπότες τετραγωνισμένες μπροστά σε συνδυασμό με μαύρο δερμάτινο γιλέκο".
Spoiler
Printable View
Ο λίγο μεγαλύτερος από μένα αδερφός μου είχε προλάβει και την εποχή "καουμπόικες μπότες τετραγωνισμένες μπροστά σε συνδυασμό με μαύρο δερμάτινο γιλέκο".
Spoiler
εμεις στον κορυδαλλο παντως ειχαμε μονο τα χερια μας
και μοιραζαμε και κανενα μαντολατο πού κ πού
edit: απάντησα σε ποστ μιας σελίδας πριν
μπότες καουμποϊκες παντως αλα Παιδια της Νυχτας
φορεσα κι εγω μιαν εποχη :oops:
Επαρχια ολα αυτα απο ενα σημειο και μετα, αφορουσαν μονο ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ.
αχχαχαχα γελοιότητες οι μπότες οι καουμπόικες. τις είχε η αδερφή μου.
ξυρισμένο κεφάλι μεγάλες στιγμές.
ο πατέρας μου δε με άφηνε υποτίθεται και όλη την ώρα κυκλοφορούσα με τα μαλλιά κάτω στο σπίτι μέχρι που ήρθε μια θεία μου σηκώνει τα μαλλιά και του τα δείχνει (στεγνά) για να της πει: ε, τι να κάνω.. τα αυτιά της δε τα βλέπεις;
φλάη έπαιζε σε μαύρο και μπορντό αλλά μετά μόνο στρατιωτικά (χειμώνα καλοκαίρι) που το τελευταίο μου το πετάξανε κάποια στιγμή το 2002 αν και ακόμα δεν το έχουν παραδεχτεί.
μάρτινς και γκέτες με τις ώρες να τρίβω με μια λίμα για σίδερα ή όπως λεγόταν που είχα βρει και όχι δεν είχαν όλες μπλε σίδερο μπροστά.
Spoiler
αδερφή , οι γκέτες ξεκίνησαν από τους house-αδες στο φαζ και στο λόντονερ , και σε άλλα γραφικά (που γαμούσαν :oops:)
είχα
φλάι , σκισμένο τζιν με μπάτζακια λίγο πάνω από εκεί που άρχιζαν --> , αρβύλες ελληνικού στρατού γιατί δεν παίζανε φράγκα για μαρτινζ (στα 16 με το πρώτο βδομαδιάτικο όμως αγόρασα ) .
Τσουλούφι και μοικάνα και απ όλα , πεταλούδα δεν κουβαλούσα γιατί μας μάζευε η μπατσαρία τακτικά.
και φυσικά
Τζάκετ ελληνικού στρατού χακί με γούνα από μέσα και στην πλάτη το σήμα τον Dead Kennedys , το οποίο παίζει και να το έχω ακόμα κάπου :touched:
περφέκτο δεν γούσταρα τότε, ... ίσως και όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια :)
Kitrina mpotakia episis e tupou Timberland. Eixa 2-3 zeugaria kai den ithela pote na ta apoxoristo. Tora pou megalosame kai giname floroi skeftomai oti einai apo ta elaxista axesouar tis epoxis pou aneta tha forousa tora kai tha goustara.
Na ginei topic me checklist gia osa grapsate, ego eixa ta exis:
- Boufan Flight me 3 konkardes mono omos
- Tzin mpoufan me rafto
- Timberland kitrina botakia
- Boufan Chevignon me tin papia, xroma mple skouro
- 2-3 maures blouzes pou tis eixa valei xlorini kai itan poly space na poume
- Gualisteres formes.
Den eixa pote ti malakia me to xurismeno kefali kai to tsouloufi, apo tote mou fainotan oso kathusterimeno oso kai tora. Eixa omos kourema tetragono opos o gnostos US Marine apo to "son I am dissappoint" meme.
όχι και blast from the past... καθημερινά κάθε χειμώνα:
http://i52.photobucket.com/albums/g3...o/DSC03877.jpg
:)