Ναι, ξέρω...
Α! Πρέπει να απαντήσω κιόλας! :D Ανετότατα. Πιθανολογώ όμως πως θα γίνεται και κάποιος σχετικός πανικός.
Printable View
Ναι, ξέρω...
Α! Πρέπει να απαντήσω κιόλας! :D Ανετότατα. Πιθανολογώ όμως πως θα γίνεται και κάποιος σχετικός πανικός.
Ποιος ήταν πυροβολικό για να μου πει για Θήβα που με στέλνουνε?
Einai ligo kalutera apo ΤΘ (pou mallon einai o patos).
Bale vysma na to allaxeis..
υπομονη μεχρι να ερθει το πασοκ.
ωχ ξεχασα μεχρι τοτε θα εχεις απολυθει
Παρουσιάζομαι 10 Νοεμβρίου ΚΕΔΒ/ΕΟΔ Καλαμάτα (Διαβιβαστές). Fun.
Θα μας αφήσεις και δύο μέρες μέσα ρε μουνί.
Καλά διαβιβαστές, με την ηλικία σου χώσου κάνα ΚΕΠΙΚ όπως ένα φιλαράκι μου μόλις πας στη μονάδα κι έχεις βγάλει αφρό θητεία.
πως φενεται οτι δεν εχεις παει στρατο ρε πιτσιρικαQuote:
Originally Posted by Entrancemperium
Αν είναι ακόμα τα ίδια στελέχη(όχι οι λοχίες, αυτοί αλλάζουν, αλλά οι μεγάλοι ακα λοχαγός και πάνω) ετοιμάσου για τρελό τέντωμα Deggial.
Επίσης Deggial μια φιλική συμβουλή αφού έχω δει πως πάει εκεί(που είναι ψιλοτεράστιο κέντρο δεδομένου ότι αρκετοί έρχονται βυσματικά κλπ), δεν ξέρεις τίποτα στο ΚΕΔΒ. Δεν ξέρεις από excel, δεν ξέρεις από υπολογιστές γενικά, δεν ξέρεις τίποτα. Αν σε πάνε σε επιλοχάδικο ξεχνάς βασικές έννοιες όπως ύπνος ή ξεκούραση αφού όποτε του καυλώνει του άλλου θα σε αφήνει να φύγεις(αφού τελειώσεις με υπηρεσίες που είναι μπουρδέλο και αλλάζουν με τα τηλέφωνα που πέφτουν καθώς και ότι άλλο χωσέ φας). Θα έχεις μεν κανονικά εκπαίδευση, παίζει να χώνεσαι μια υπηρεσία παραπάνω(που με απογευματινές δε λέει και πολλά - εγώ σε 6 βδομάδες εκεί μετά την ορκομοσία βγήκα μόνο 6 φορές Καλαμάτα και άλλοι ήταν και χειρότερα από μένα), αλλά θα μπορείς να κοιμάσαι κανονικά τουλάχιστον(και στο ΚΕΔΒ ο ύπνος είναι μεγάλο πράγμα). Αν είναι να τα περάσεις αυτά, τράβα όργανο τουλάχιστον, εκεί έχεις στάνταρ το 1-1 κανονισμένο μεταξύ σας(και προσπερνάς απογευματινές).
Γενικά υπομονή δηλαδή, 6 βδομάδες είναι, θα περάσουν. Χάνεις και κανά κιλό εκεί.
Για να περάσεις πραγματικά καλά εκεί βέβαια, μία είναι η λύση. Τρελό βύσμα και να έχεις το όνομα σου στις λίστες με άλλο χρώμα. Είχαμε τύπο εμείς που είχε μπει στο κέντρο 3 φορές όλες κι όλες και γενικά το όνομά του δεν ακουγόταν ποτέ - ονομαστικές αναφορές ή οτιδήποτε. Δε θυμάμαι και πως τον λέγαν αλλά οκ, μέγα βύσμα.
Για μετά, είναι όλα θέμα μονάδας, στελεχών και ειδικότητας(δεν παίζει πάντα ρόλο - πχ εγώ με πρακτικά ειδικότητα σκοπανθρώπου μια χαρά πέρασα για 3 μήνες περίπου με το ΚΕΠΙΚ επ'ώμου - όπλο ούτε καν ακούμπησα σε αυτούς τους 3 μήνες, αφού όταν ήρθε η ώρα της μετάθεσης δεν θυμόμουν καν ποιο ήταν το δικό μου στον οπλοβαστό). Από την άλλη παίζει να πας ΧΨΤΚΣ ή όπως λέγεται η ειδικότητα του κεπικάριου και να βαράς σκοπέτα σταθερά, γιατί σε στείλαν τέρμα γκάτζα και τα επόπια εκεί βαράνε προβλεπόμενες υπηρεσίες άρα ΚΕΠΙΚ δεν παίζει να δεις για τους πρώτους 2-3 μήνες εκεί.
χαχα
αγνωστες λεξεις.
σειρα 315 σε κοβω :!: :rofl: :rofl:
:thumbsup:Quote:
Originally Posted by Deggial
Katarxhn pws fainetai oti den exeis paei sxoleio ZWON..Quote:
Originally Posted by Razor
Deuteron, re vlakako pragmatika epivevaiwneis me ka8e post th vlakosunh sou..
Se fantazomai na se afhnei h mama sthn pulh, na bazeis ta klamata, na tsimpoukwneis epiloxies na mh se bazoun skopia
giati fobasai to skotos aenaon, na zhtas anavolh kai loipa grafika.. Voulwsou..
293 DB xazoulh.. Pote esu?? H mhpws akomh fovasai tis megaaaaaaaaaaaales karampines twn kuriwn me ta prasina kai
den exeis paei??
Sta diala poustara..
:rofl: :rofl: :rofl:
Ayta einai.. :!: 8)