Bravo ikonoklast :moutza:
Printable View
Bravo ikonoklast :moutza:
:teddy::teddy::teddy::teddy::teddy::teddy:
nta3 as imaste ke ligo sovaroi.
gia 5 deftera pou se enoxlise kapoios den xaneis leoforio.
ke stin teliki an to viazese toso poli kaneis to gnosto pou fonazeis se kapoion stin stasi ke sto stamataei.
ki emeis kapote xrisimopiousame 5-6 leoforia na kanoume tin doulia mas tii mera, alla den xoname ton mprosta ke ligo aristera.
Ta 5 secs htan ektimhsh tou fantasmatos. Safws den einai 5 secs alla 2-3 lepta. Kai NAI, einai pan arketa gia na xaseis lewforeio. Mh leme malakies twra.. k gw kathe mera se gamwMMM eimai k mou xei tuxei apeires fores na xasw lewforeio k na ksepagiazw gia ena misawro ston agio dhmhtrio,epeidh kapoios paparas apofasise na apokoimhthei sthn aristerh ths kuliomenhs.
Tepsa ok, Exete dikio ki egw eimai lathos.
opoios kathetai akinitos aristera stis skales na pethanei thanato kako dioti EGW goustarw na anevw tis kiliomenes trexontas k na niwsw tin idoni tis ipertatis taxititas metakinisis me podia k einai anafaireto dikaiwma mou auto k epeidis to kanoun pantou stin eurwpi pou simainei pws einai swsto opote an de to kanete na pethanete thanato kako (zeugaroplekti).
an diaforoi malakes mplokaroun tin aristeri meria xaneis xrono k opoios den to katalavainei auto ton pairnei ap to gkwlo.
to asteio einai oti oi idioi malakes pou kathontai sta aristera tis skales tha kornaran kateutheian me to pou anave to prasino k tha epitaxinan gia na mi mpeis mprosta tous an eixan autokinito wste na mi xasoun xrono
Βασικά ΕΓΩ επειδή είμαι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ και δε μασάω τα αρχίδια μου έχω αναφαίρετο δικαίωμα να κάνω τα πάντα με το αριστερό. Γράφω με το ζερβό, την παίζω με το αριστερό, οδηγάω τύπου κύπριος άγγλος, εχω το λευκό τετράγωνο αριστερά στο σκάκι, τα αρχίδια μου αριστερά στο μποξεράκι και μαντεψε, κά8ομαι αριστερά στις κυλιόμενες. Ίσως τρέχω ή ίσως τα ξύνω αλλά κανείς που την είδε έρμπαν φλας δε μπορεί να με αγγίξει γιατί έχουμε δημοκρατία.
nai alla an pw sto securita tou metro oti de me afineis na epitixanw giati kathesai aristera tha se epipliksei k tha se kanei na ntrapeis
Αν ο παππούς σου ήταν ΧΙΤΗΣ και ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗΣ όπως πι8ανότατα του σεκιουριτά του μετρό, τότε μπορείς να το κάνεις. Αλλά να παραδεχτείς δημόσια και εσύ και οι άλλοι νοσταλγοί της πηγάδας ότι αν με εξαναγκάσετε να κά8ομαι δεξιά είστε ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
wraia loipon. dexometha oti einai DIKAIWMA sou na KATHESAI deksa STIS kiliomenes. egw k to takimi mou de tha se anagkasoume. omws ikonoklast, ekklisi stin anthrwpia sou kanw, skepsou lew, oti efoson iparxei to metro k kapoioi epwfelountai (i estw pisteuoun oti epwfelountai!!!) ap auto, den einai elleipsi sevasmou krima k adiko na tous stereis ti dinatotita na apolausoun to dikaiwma pou auto to metro tous didei?? dwse k ligi simasia stin teleutaia paragrafo pou egrapsa stin proigoumeni selida. ontas aristerokathistis kiliomenwn skalwn anapofeukta aporrofasai apo mia omada anthrwpwn pou oloi ligo poli theloume na tous gamisoume sto ksilo: autwn pou diploparkaroun, autwn pou sou pairnoun ti seira stis dimosies ipiresies, autwn pou den perimenoun na kateveis k sprwxnoun, autwn pou den exoun erwteutei pote. koino stoixeio olwn autwn: i elleipsi sevasmou pros to sinanthwpo file mou. i elleipsi sevasmou
i leksi metro tonizetai sto epsilon opou anaferetai
Μηπως αλλαξεις αποψη αν σε διαφωτισω με το οτι αριστερα κανονικα τρεχουν και δεξια καθονται? Δηλαδη μηπως να αρχισεις να τρεχεις καλυτερα στα δεξια και να τους σπρωχνεις?
Χ, εγω οπως εχω ξεκαθαρισει και 7-8 φορες σε αυτο το τοπικ (μια καθε φορα που καποιος μαλακας το θυμαται), ειμαι υπερ του να καθονται δεξια. Αλλα ας ειμαστε λιγο αντικειμενικοι. Οι σκαλες του ελληνικου μετρο ειναι τοσο μικρες που 2-3 λεπτα τα χανεις μονο αν κατσεις να βριστεις με καποιον που καθεται δεξια. Κι αν δεν ειναι 5 δευτερολεπτα η χρονικη διαφορα, ε ειναι 15, και τι εγινε.
Οσον αφορα αυτο με το λεωφορειο, εχεις ενα δικιο, και ειναι ακυρο το παραδειγμα που εθεσε καποιος οτι μπορεις να φωναξεις στη σταση να στο σταματησουν, γιατι μπορει να καθυστερησεις τοσο ωστε να μην σε ακουσει κανεις. Και γενικα, με την ιδια λογικη, θα το προλαβαιναν ΟΛΟΙ το λεωφορειο και θα απειριζε το οριο, κανοντας το να καταρρευσει βαρυντικα και να δημιουργησει μαυρη τρυπα στο συνταγμα.
πίσω στα χωριά σας όλοι ρε
Φίλε συντάκτη πισταδόρε για τις υπόλοιπες κατηγορίες δε πρόκειται να δεχτώ τίποτα. Για ό,τι καταστροφή έχω κάνει δεν ψάχνω συγχώρεση ή α8ώωση. Γι' αυτό κι εσύ δώσε μου αναγνώριση. Άκου τη μεγάλη αγόρευση:
Πρόσεξε όμως με τι δόλιο τρόπο προσπα8είτε την έωλη επιχειρηματολογία σας να κάνετε βάσιμη.
Λέει η Χ: "κοτ κοτ ακόμα και πέντε δευτερόλεπτα είναι σημαντικά για μένα".
Απαντάει η λεσβία: "μωρη κλώσσα αν είναι για πέντε δεύτερα φώναξε κάποιον που είναι ήδη στη στασή να το σταματήσει".
Και σκάει φίλε ο μου ο ΦΙΞΕΡ να το φιξάρει και λέει:
Ε, τότε ρε φίλε δεν είναι πέντε δεύτερα η αργοπορία, είναι παραπάνω. Και αν είναι παραπάνω τότε απλούστατα η αιτία που προξένησε το αιτιατό δεν ήσαν η αργοπορία στις κυλιόμενες σκάλες. Γιατί εγώ που είμαι χάκερ έχω υπολογίσει τι περίοδο περιστροφής έχει μια μέση κυλιόμενη σκάλα του μετρό της α8ήνας. Και ξέρετε πόση είναι αυτή με το μεγαλύτερο Τ; 15 δευτερόλεπτα. Μπορεί εμείς που κα8όμαστε αριστερά να διπλοπαρκάρουμε και να ρεβόμαστε και να κλάνουμε και να πετάμε και τα τασάκια μας στις γλάστρες αλλά εσείς που τρέχετε αριστερά είστε οι ίδιοι που γκρινιάζετε για την αργοπορία στα αστικά λεοφωρεία γιατι είστε ενάντια στο δημόσιο επειδή είστε ΦΙΛΕΛΕΥ8ΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Λοιπόν αμα αργεί το λεοφωρείο είκοσι λεπτά -όπως πολύ συχνά διατείνεστε- τότε ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ 15 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΣΤΙΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ; Ε ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ;Quote:
Originally Posted by FANTASMA
ps. Αν δε με πιστεύετε την επόμενη φορά μετρήστε την περίοδο στην δικιά σας κυλιόμενη. Αν το κάνετε όμως μη ξαναγράψετε σε αυτό το τόπικ γιατι 8α είστε τόσο αργόσχολοι που δε σας αξίζει να τρέχετε αριστερά.
Ο κάθε άνθρωπος έχει ένα ρυθμό. Προσπαθούμε από το περίσσευμά μας, να εναρμονιστούμε για να τον διευκολύνουμε, ώστε να μην τον χαλάσει. Άμα είναι να χαλάσει ο δικός μας ρυθμός, ή ένας άλλος, ε θα χαλάσει ο άλλος, τι να κάνουμε τώρα.
Έκανα ένα σοβαρότατο ποστ, και το αγνοήσατε όλοι!
Μόρφιν, είμαστε άνθρωποι της πόλης!
Επίσης ικόνοκλαστ το κουράζεις λίγο!
8ες να μου πείς οτι εγώ που αναπτύσσω την μοναδική αλή8εια σε μία σελίδα απο τις τριανταέξι αυτού του 8ρέντ είμαι αυτός που το κουράζει.
όχι, αλλά αυτός που όταν λέει βλακείες τη στιγμή που κάλλιστα έχει τη δυνατότητα να μην, το κουράζει λίγο περισσότερο από αυτούς για τους οποίους η ίδια δράση είναι μονόδρομος!
Μα δε λέω βλακείες! Ίσα ίσα ήμουν ο πρώτος που έκανε την σημαντικότερη αποκάλυψη στο 8ρέντ σχετικά με την μέγιστη δυνατή αργοπορία που μπορεί να υπάρχει στις κυλιόμενες (καλά μπορεί να το έχει πει κι άλλος ποτέ δε διάβαζα αυτό το 8ρέντ).
Τριαντέξι (36) σελίδες, είκοσιεφτά χιλίαδες εκατό (27100) δημοσιεύσεις και δύο (2) χρόνια ανάλυσης για δεκαπέντε (15) γαμημένα δευτερόλεπτα!
Έλα, αφού το ξέρεις πως αναφέρομαι στο "δημόσιο" part!
Ίσως το κουράζω εκεί αλλά ο άλλος μου είπε οτι επειδή κά8ομαι αριστερά διπλοπαρκάρω και κλέβω ουρές στα γκισέ και δεν έχω ερωτευτεί ποτέ και οτι 8α με γαμήσει στο ξύλο. Αυτός άρχισε.
To θέμα είναι ότι το ΣΥΣΤΗΜΑ σας έχει εγκλωβίσει σε μια στείρα αντιπαράθεση γιατί το συμφέρει έτσι (σύντομα δε θα σας βαράει και τα κουδούνια στην πολυκατοικία) και το ΚΟΜΜΑ αν ήθελε να είναι συνεπές θα απαιτούσε σκάλες πλάτους 3 μέτρων έκαστη.
<Καντιρού>Κοιτάτε το φύλλο και χάνετε το δάσος</Καντιρού>
an deite to persepolis tha katalavete oti den prepei na kathomaste aristera stis kiliomenes
Τότε εγώ με τους συντρόφους 8α ανεβαίνουμε σε αλυσίδες.Quote:
Originally Posted by Ford Prefect
Kai kati teleutaio.. exete dei pollous stathmous metro pou exoun mono ena epipedo k MONO MIA kuliomenh? Giati egw sth omonoia px,anevokatevainw 4...
Στην ομόνοια συγκεκριμένα ανεβαίνεις δύο. Τριάντα δευτερόλετα για την πι8ανότητα και στις δύο κάποιος απο μας να κάτσει ακριβώς μπροστά σου απο την αρχή μέχρι το τέλος. Κανένα λεοφωρείο που ξεκίνησε απο ομόνοια και πέριξ δεν έφυγε ποτέ με λιγότερη απο τριάντα δευτερόλπετα κα8υστέρηση.
4 einai oi skales. Gurna sto dhmotiko na matheis na metras.Quote:
Originally Posted by ikonoklast
Epishs,de milaw gia lewforeia pou anaxwroun apo kapou k ksereis pote einai auto,alla gia lewforeia pou pernane apo kapou opote goustaroun. An esu de metakinhseis ton kwlo sou sth deksia gamwpleura opou prepei na einai to begin with,apolitiste ellhnara, egw mporei na to dw na feugei apo th stash,ekei pou an eixes tropous k katanoouses ti paei na pei sevasmos stous gurw sou,tha to prolavaina k den tha eftana spiti mou argoporhmenh h den tha exana to epomeno lewforeio kok.
Tespa, stamataw na sou apantaw giati eisai fanera kathusterhmenos.
Να ξεκινάς σαράντα λεπτά νωρίτερα απο το σπίτι σου τότε ρε κοπελιά για να ισοστα8μίσεις τα σαράντα δευτερόλεπτα που σου φάγαμε. Επειδή εσύ αργείς να κουνήσεις τον κώλο σου εμείς πρέπει να αναγκαζόμαστε να κα8όμαστε δεξιά δηλαδή; Αυτό είναι σεβασμός προς τους άλλους; Δεν είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ αυτό δηλαδή;
Phgaine na moiraseis kana rizospasth re agoraki mou afou sou trexei o eleutheros xronos apo ta patzakia. Aei sixtir telika.
Αν τύχει να μοιράσω ριζοσπάστες στο μετρό ποτέ στη ζωή μου 8α το κάνω ακριβώς στο σημείο που 8α σε αναγκάσω να χάσεις περισσότερο χρόνο. Αριστερά στις κυλιόμενες.
βασικά οι κυλιόμενες είναι και επιπλέον κατανάλωση ενέργειας, ενω οι στατικές είναι κατανάλωση των άχρηστων θερμίδων, γιαυτό αφήστε τες για τους πραγματικά ανήμπορους και πάτε τρέχοντας από τις σκάλες
τυπισκοι τυπου Χ ειναι ο ορισμος του μικροαστου(δεν προκειται για την κοινωνικη ταξη)
Ta katalaves ola auta apo thn apopsh mou panw stis kuliomenes e? E TRAVA GAMHSOY LOIPON FILARAKO giati arxidia ksereis gia to ti eimai k ti den eimai.Quote:
Originally Posted by attila
Μια ΚΡΥΟΚΩΛΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ είσαι που προσπα8εί στο πλέον αργόσχολο τόπικ του er να μας πείσει οτι αμα εξασκούμε το αργόσχολο δικαίωμα μας να κα8όμαστε αριστερά σε ΟΠΟΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ σκάλα μας καβλώσει και δε μας κόφτει κα8όλου πόσα ακριβώς δευτερόλεπτα σπαταλάμε για τις διαδρομές μας τότε είμαστε αυτό που υποτί8εται οτι δεν είσαι αλλά στην πραγματικότητα είσαι όσο και να χτυπιέσαι, το αποκαλύψαμε: ΑΡΓΟΣΧΟΛΗ.
Πάρε αρκούδι τώρα και σκάσε:
:teddy:
xaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxa... :rofl: :rofl: :rofl:
Polla mporei na eimai matakia mou, alla thn enasxolhsh me thn politikh thn afhnw gia kathusterhmenous antidrastikous komplexares san esena :)
edit: kai to mono pou prospathhsa na peisw opoiondhpote edw mesa, einai pws einai foverh aseveia k spasimo na kathesai mes to dromo tou allou. Twra an esu katalaves alla, aplws apodeiknueis tous isxurismous mou pws eisai kathusterhmenos.
Πάρε κι άλλο:
:teddy:
molis mou dimiourgi8ike i anagki na pw pws tis perisoteres fores pou ime stis kiliomenes tou metro ke stekome san sostos an8rwpos sta de3ia enoxlw auton pou trexei sta aristera giati 8a kouvalaw tipota tsantes gemates ifasmata, oi opoies exoun enan kapoio ogko... gia na min milisw gia ton mprostino mou, pou tora ton ximona standar 8a pirazw to kaskol tou ke8' oli tin diarkia tis diadromis.
signomi X.
nio8w ena skoupidi... paw na psofisw stin gonia mou. :shock:
re sy X, iparxei pi8anotita na isoun sima8itria mou ke na mou eixes pei kati paromio prin 10xronia?Quote:
Originally Posted by X
Malaka eiste hlithioi.. mono auto mporei na sumperanei kaneis apo tis apopseis sas panw sto thema. No wonder auth h skatotrupa pou legetai ellada einai 100 xronia pisw apo opoiadhpote allh xwra tou dutikou kosmou k den prokeitai na paei pote mprosta.
Oxi.Quote:
Originally Posted by ~ladykiller~
giati ine gnosto pos o ipolipos ditikos kosmos, ine auto pou leme: "poso poli 8a i8ela na zw ekei"
Να σου πω Χ, μήπως έχεις να μας πεις κάτι φερ' ειπείν για τη ΣΟΥΗΔΙΑ;