Originally Posted by
jazz
Reject το πρόβλημα δεν είναι αν είσαι ξενερωμένος ή όχι αλλά να υπάρχει μια στοιχειώδη συνέπεια στους λόγους που επιλέγεις την ανάλογη κατάσταση. Το πρόβλημα εδώ είναι οτι αδυνατείς να ξεφύγεις (οχι εσύ προσωπικά μόνο, αναφέρομαι στην οπαδική κουλτούρα κυρίως) από λογικές οτι έπρεπε να δείρουμε τους φλώρους απόγονους του μότζαρτ αλλά πιο ύπουλα και πως το ζευγάρι του τελικού θα καθοριστεί όχι αγωνιστικά αλλά επειδή "κάποιοι" το "θέλουν".
Ποιος θέλει να στερήσει τον τελικό απο τον παοκ? Μου έρχονται πρόχειρα αποκλεισμοί του απο την δόξα δράμας, την καστοριά (2 φορές μάλιστα), τον πανσεραϊκο, τον άγιο νικόλαο, τον θρασύβουλο, τον αγροτικό αστέρα, το αιγάλεω και τον απόλλωνα. Είναι ΤΩΡΑ που δεν θα παίξει επειδή ακούσαμε,μαθαμε,μας ειπαν οτι "κάποιοι" δεν τον "θέλουν"?
Για τον ολυμπιακό δεν το συζητάω καν,βλέπεις οτι με μία μόνο φράση μαυρίζεις την μικρή αλλά σίγουρα υπαρκτή πιθανότητα ο σαρακατσάνος και ο λουσέρα να κάνουν τα παιχνίδια της ζωής τους επείδη έτσι τους την έδωσε στην τελική.Ο πανθρακικός θα περάσει γιατί πρέπει να αποκλειστεί ο ολυμπιακός, είναι ανώφελο να μπει δυνατά σε κάποια κόντρα ένας παίκτης του ή να σπάσει τα πλευρά του σε μία διεκδίκηση κεφαλιάς το κοροίδο,θα γίνει ότι είναι γραφτό.
Γιατί είστε ξενερωμένοι και κάνετε σαν κλαμμένοι σκύλοι που μπορεί να κατέβετε στο οακα? το 2001 δηλαδή γιατί όλοι κατέβαιναν μετά απο 20 σχεδόν χρόνια για τελικό στην αθήνα μέσα στην καύλα? ήταν ο παοκ του γιδόπουλου και του κρυσταλλίδη πιο αγνός και άσπιλος από αυτόν της γκοντσαρεβα και τον τσιτσιακόβ ή μήπως δεν είχε γαβροποιηθεί ο κόσμος του ακόμα που συνέρεε στα αεροδρόμια για τους κομιχνες και τους ταϋσον και κουνούσε σεντόνια στις εξέδρες? (γιατί ακούσαμε οτι ο νεοπλουτισμός στον παοκ έσκασε μύτη τον αυγουστο του 12). Εγώ δεν είδα κανέναν αντίστοιχο tsimpouklano να λέει πάντως "σκλήρη ευχή αλλά ελπίζω να μας αποκλείσει ο άρης στους 16 ή η αεκ στα ημιτελικά γιατί θα είναι ξευτίλα να βάλουμε 4 γκολ στον ολυμπιακό του τζιοβάνι από την στιγμή που έχουμε μεγαλομέτοχο μια φτηνή πασοκική καρικατούρα και η ομάδα μας είναι τρύπια από όπου κοιτάξεις". Μια,στοιχειώδη,συνέπεια.
nothingman, εγώ απόρω ειλικρινά για το τι νοήμα έχει η λέξη αφθονία για τον κόσμο μίας ομάδας που έχει κατακτήσει 15 από τα 17 τελευταία πρωταθλήματα εκ των οποίων τα 6 με νταμπλ και δεν έχω ιδέα πως μπορεί να μετριέται επιπλέον αυτό το πράγμα