Περιμένω τον φίξερ να δει True Detective :`)
Printable View
Περιμένω τον φίξερ να δει True Detective :`)
Μπορεις να αντικαταστησεις τις λεξεις Breaking Bad με τις λεξεις Backstreet Boys και τα ονοματα των πρωταγωνιστων με τα ονοματα Nick, AJ, Kevin Brian, Howie, και το ποστ σου θα ηταν ενα τελειο ποστ 15χρονου κοριτσιου εν ετει 1997! Απο κει και περα δεν εχω ιδεα τι εννοει ο Σαμπρελας, αλλα σιγουρα κατι γαματο θα εννοει, το οποιο ειχα σκεφτει κι εγω απο πριν! Ισως να εννοει οτι το ποστ μου ειχε και καποιον κρυμμενο αυτοσαρκασμο για το ποσο κραζω το ΒΒ, αν ναι, τοτε το πετυχε.
Δεν παίζει ρόλο, είσαι ο άνθρωπος που βρίζει το 2001: Space Odyssey.
Δεδομένου πάντως ότι κοντεύει να περάσει τρίμηνο, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πούμε ότι το τέλος του bb ήταν μια μαλακία και μισή σε σύγκριση ειδικά με το μέγεθος της σειράς.
εγώ είμαι αιρετικός και θεωρώ πως το ιδανικό τέλος της σειράς ήταν το τέλος της 4ης, καθότι η 5η καγκούρεψε πολύ. μαλακία δεν είναι ούτε γι' αστείο όμως.
Αν θεωρήσουμε μια μαλακία και μισή το τέλος του ΒΒ, τι να πούμε για το τέλος του Dexter;;;; :puke:
Εμένα μου άρεσε το τελείωμα, κυρίως γιατί κατά τη διάρκεια των 5 κύκλων αυτοί οι δύο άβγαλτοι τύποι και κυρίως ο Walter, τα έβαλαν με ασύλληπτα επικίνδυνο κόσμο και τον ξέκαναν, αλλά στο τέλος τουλάχιστον υπήρξε μια δικαιωματικά πιο ρεαλιστική κατάληξη. Δεν ξέρω τι μπορείς να κράξεις σε αυτή τη σειρά. Το πιο δυνατό της στοιχείο ήταν μάλλον τα μηνύματα για τον μέσο αμερικάνο, με τα οποία σε γρονθοκοπούσε στην κυριολεξία.
Fingers crossed για το "Better Call Saul" που έρχεται! :)
Αν και το ποστ έγινε σε όχι και τόσο νηφάλια κατάσταση, το feeling είναι το ίδιο. Οπότε ναι, φανμποις.
Όσο για το bb, νομίζω πως η 5η σεζόν, πέρα από την καύλα που θελε να βγάλει -προϊόν ήδη της 4ης, όπου ο walter τα γαμεί όλα, ήθελε να καταδείξει και την τραγικότητα των χαρακτήρων και πως όντως επηρεάστηκαν οι ανθρώπινες σχέσεις των χαρακτήρων της σειράς. Προσωπικά θεωρώ πως ήταν ιδανικό σε διάρκεια και απόλα, σαν να τρως την ιδανική ποσότητα για βράδυ: ούτε πολύ να σου πέσει βαρύ, ούτε λίγο για να ξυπνάς από την πείνα μες τον ύπνο.
Τώρα αν σου άρεσε περισσότερο, ή λιγότερο, γούστα είναι αυτά, δεν είμαστε εδώ για να πούμε "υπερεκτιμημένο breaking bad", "το τάδε είναι κατά πολύ καλύτερο", κλπ. Είδαμε, άρεσε/δεν άρεσε, στεκομαστε/δε στεκόμαστε, πάμε για άλλα.
Βασικα ειμαστε εδω για να πουμε ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.
Γτπ ηταν και ο χαρακτηρας του Γουολτερ, και ο τροπος που εξελιχθηκε.
Κανενας ρεαλισμος, καμια συνεπεια, κανενα ενδιαφερον απο ενα σημειο και μετα.
Εννοείται επειδή γουστάρουμε τη σειρά είμαστε εδώ. Αν γουστάραμε τον ww σαν πρόσωπο θα στηρίζαμε αδιάφορα τους εμπόρους ναρκωτικών.
Το πως εξελίσσεται ο χαρακτήρας του ww δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ξέχωρα από την εξέλιξη των προσώπων που τον συνοδεύουν (βλ. χανκ, σκάιλερ, μαικ, τζέσε). It's διαπροσωπικές σχέσεις god damn it.
Το να επιζητάς ρεαλισμό από μία σειρά όπου ένας τύπος (άσχετος) καταφέρνει να γίνει king of meth, είναι κατά τη γνώμη μου ατελέσφορο. Το ενδιαφέρον αυτό καθ'αυτό είναι προσωπικό γούστο και αν γουστάρει/δε γουστάρει κανείς είναι γαμημένο γούστο. Οπότε τι συζητάμε; Αν έχεις πρόβλημα με σκηνή/επεισόδιο/σεζόν/χαρακτήρα/κοκ, πες το, το να λες "κανένα ενδιαφέρον από ένα σημείο και μετά" δείχνει πως κράζεις σε ένα worship (γενικότερα) thread δίχως λόγο.
εδω κλαιμε με λουπχολς και γουι χαβ του γκοου μπακ κειτ στο λοστ, σε αναγεννησεις του ντοκτορ και ο καουκοτζωνης κραζει μη-ρεαλιστικη εξελιξη χαρακτηρα ΓΓ;;;;; Οχι ρε μαλακες, δε θελουμε ρεαλισμο, θελουμε ΚΑΒΛΑ, και το ΒΒ δινει απειρη. Για ρεαλισμους και συναφη, Οικογενειακες Ιστοριες, πιθανοτατα στο σαιτ του αλφα
ρε γαβ γαβ
Και Dexter, πού τον πας τον Dexter.
καλημερα ματαθαιο <3
:maikl:
Walter White is not dead, and neither is Breaking Bad,” said the 47-year-old writer, director, and executive producer of the groundbreaking show.
“We’ve kept it under wraps for months, now the cat’s out of the bag. Season 6 is coming, and it’s going to be epic and true to the fans that have followed the show so incessantly.”
http://nationalreport.net/vince-gill...-bad-season-6/
μην το κάνετε Prison Break, θα σας πλακώσω όλους
Walter White is not dead, and neither is Breaking Bad,” said the 47-year-old writer, director, and executive producer of the groundbreaking show.
“We’ve kept it under wraps for months, now the cat’s out of the bag. Season 6 is coming, and it’s going to be epic and true to the fans that have followed the show so incessantly.”
http://nationalreport.net/vince-gill...-bad-season-6/
μην το κάνετε Prison Break, θα σας πλακώσω όλους
εντιτ: συγνώμη για το ντάμπολ ποστ, ταράχτηκα.
εντιτ 2: Δεν ισχύει παιδιά, ειμαι σαχλαμάρας και πιστεύω όποια μαλακία διαβάσω στο ίντερνετ και βιάστηκα και ζέστη.
ΟΤΙΝΑΝΕ
http://www.emmys.com/sites/default/f...-2014-0247.jpg
:wave: :wave: :wave:
Spoiler
κάθετο ΟΧΙ στο σπόιλερ
κατέβαζα τις προάλλες την τρίτη σεζόν για την αδερφή μου και λίγο, να σας πω την αλήθεα, τη ζήλεψα που θα το έβλεπε για πρώτη φορά.
βέβαια με γείωσε γιατί συζητούσαμε για κάποιες σκηνές κ εγώ ήμουν ακόμη μεσ στη καύλα και μου απαντάει: "τι να σου πω, μαλλον δεν τους αγαπώ όσο εσύ".
τράβα μωρή δες τα φιλαράκια πάλι.
Αυτή τη νοσταλγία ένιωσα κι εγώ με το παραπάνω βίντεο :touched:
Συνέβη χθες στο twitter :D
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aApxrD0_700b.jpg
ανακοινώνω περήφανα οτι το ΒΑΡΙΕΜΑΙ και δε μπορω να το τελειωσω με τιποτα
η σειρα τελείωσε για μένα από την πρώτη σεζόν με το στοκ υδροφθορικού οξέως ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΡΕ
Δυνατο πινκ, εισαι ακομα πιο τρου κι απο μενα που εκατσα και το τελειωσα με το ζορι ενω ηταν μαλακιαρα για 2.5 σεζον στο τελος
Πινκ και στους δύο. Είστε πιο τρου κι από μένα, που δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο επειδή είναι μαλακιάρα.
Enitharmon, είσαι χημικός;
ήμουνα, απατησα την επιστημη. μηχ. περιβαλλοντος πλεον
το είδα γιατί είχε αλήθειες από την ζωή, ζείτε σε μια φούσκα και γιαυτό
Το θέμα βρε παιδί μου τεσπα δεν είναι τι είναι η όχι λογικό να υπάρχει σε απόθεμα σε ένα αμερικανικό σχολείο, το θέμα είναι όλα αυτά τα λογικά επιχειρήματα που επιστρατεύει κάποιος για να αποδείξει "αντικειμενικά" πόσο χάλια είναι μια σειρά που δεν του αρέσει. Δε σου αρέσει, σου φάνηκε βαρετή, δεκτό. Εδώ ο άλλος μας λέει επί χρόνια πόσες ασάφειες και τρύπες έχει το ΒΒ ενώ παρακολούθησε ευχάριστα Dexter μέχρι το τέλος. Το έχουμε πει 1000 φορές, για ρεαλισμό ντοκιμαντέρ μόνο.
ειπα, υποκειμενικα, οτι το βρισκω βαρετο και υποκειμενικα βαριεμαι να συνεχιζω να το δω, γιατι σκεφτομαι το εργαστηριο στο υπογειο του καθαριστηριου, το χλωριουχο θοριο για καταλύτη και όλα αυτά και βαριέμαι.
κατανοώ ότι δε μπορούν να αποδώσουν τον αποτελεσματικότερο "νόμιμο" τρόπο εξαφάνισης πτώματος και τη συνταγή για κρυσταλ μεθ στην τηλεόραση (μόλις θυμήθηκα και την έκρηξη με το άλας μολύβδου που ο γουαιτ δεν έπαθε σχεδόν τίποτα και λολ), αλλα και πέρα από όλο αυτό, μου φαίνεται βαρετό. Μου σπάει τα νεύρα ο γιο μπιτς και ο γουαιτ σα χαρακτηρας όχι πειστικός.
Υποκειμενικά έ. Σόρρυ που έχω αυτή τη γνώμη.
Εδώ βλέπαμε Λοστ και δε μας ένοιαζε η λογική γιατί είχε άλλα ωραία πράματα
και εντιτ αφου: ο ντεξτερ ειναι ο γαμαωσηριαλκιλλερ από την αρχη. δεν τον πιανουν γιατι όλα του πάνε κατ'ευχην, αλλά ο χαρακτηρας αλλάζει όχι και τόσο κατα τη διάρκεια της σειράς. Ο Γουαιτ υποτιθεται ειναι αυτος ο καταπιεσμένος, αλλά κατα βάθος γαμάω χαρακτήρας, τον οποίο η πουτάνα ζωη τον έκανε μικρομεσαίο καθηγητή. Η εξέλιξή του του από καθηγητάκο σε ντραγκ λορντ βασίζεται σε όλα αυτά τα απίστευτα γεγονότα, από τα οποία βγαίνει αλώβητος και κάθε φορά κάνει λεβελ απ. Ο Ντεξτερ δεν είναι αληθοφανης χαρακτήρας, ο Γουαιτ παρουσιάζεται σαν το γείτονα μας. Η (κακή) αληθοφάνεια μου τη δίνει. Ο γαμπρόςτουπωςτονλενε, αυτός της DEA, είναι κανονικός χαρακτήρας, αυτός έχει εξέλιξη, βάθος και δεν είναι υπερβολικός. Ο Γουαιτ πού έμαθε να μεταχειρίζεται όπλα έτσι ρε;
Αυτά. Δε βασίζω αν μια σειρά είναι καλή ή όχι στη λογική μόνο, άμα ήταν έτσι ούτε Daredevil δε θα βλεπα, γιατι τυφλος σουπερχηρο αφου
δευτερο έντιτ: δεν είναι γοογλε τρανσλεητ το αποπανω, έχω αρχίσει να γράφω σαν ΕτΕ, φιξξξερ κάνε κάτι
Πάλι το ίδιο πράγμα κάνεις ακριβώς πάντως.
ρε ανθρωπε, τι σημαίνει αντικειμενικά και τί υποκειμενικά; σου είπα οτι εγω τη βρίσκω βαρετή για λόγους που παρέθεσα. Δε τη λέω ούτε σε σένα, ούτε σε αυτούς που τη θεωρούν την καλύτερη σειρά έβερ. Προφανώς σας αρέσουν πράματα που δεν αρέσουν σε μένα. Πώς αλλιώς θα δικαιολογήσω, γιατί δε μου άρεσε μια σειρά αν δεν παραθέσω λόγους;
σιριουσλι μπιτς, τι φάση; (ειλικρινά μου τη σπάει ο jesse)
Κρίνεις με άλλα κριτήρια τη μια σειρά και με άλλα την άλλη, δυο μέτρα και δυο σταθμά δλδ. Ο Dexter είναι οκ να μην είναι ρεαλιστικός, ο Walter όχι (ναι εσύ κατάλαβες πώς πλασάρεται από τη σειρά, οι υπόλοιποι όχι). Δεν την καταλαβαίνω αυτή τη λογική. Και όπως πολύ καλά λες, δεν είναι ο ρεαλισμός ή η συνέπεια η ειδοποιός διαφορά για να σου αρέσει ή όχι μια σειρά, οπότε γιατί προσπαθείς να το εκλογικεύσεις. ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΗ ΒΑΡΙΕΣΑΙ, ΤΕΛΟΣ.
ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΒΑΡΙΕΜΑΙ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΣΟΥΝ!
αν κάποιος έλεγε "τι μαλακια το ντεξτερ, δεν είναι έτσι οι σηριαλ κιλλερ, επειδη αυτό κι αυτό" οκ, νο μπαντ φηλινγκς
γι'αυτο παιδια να βλέπουμε όλοι Wire, που ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ είναι η καλύτερη σειρά εβερ και να είμαστε όλοι φίλοι