Ξέρεις γιατί φάσκεις και αντιφάσκεις έτσι τσιμπουκλάνε; Γιατί δηλαδή σε αυτό το θρεντ είσαι 2 μέτρα και 2 σταθμά και στο άλλο είσαι "μπάτσοι μουνιά πεθάνετε όλοι στην πούτσα μου σας γράφω ας προσέχατε κλπ"; Θα σου πω εγώ γιατί: γιατί δεν έχεις καμία στέρεη πολιτική άποψη. Είσαι όπως όλοι οι ανάρχες από το πρωί έως το βράδυ μες στην καύλα, δε διστάζεις να αποδώσεις με ναζιστικό τρόπο συλλογική ευθύνη σε ό,τι δεν αντέχεις να αναλύσεις πολιτικά για πάνω από 5 λεπτά, αλλά όταν πρόκειται για τον κάθε Μπούρζουμ (το μόνο πράγμα που φαίνεται να σε έχει αγγίξει σε βάθος), δε διστάζεις να τα φτύσεις όλα, να το παίξεις διαλλακτικός με ένα τρόπο εξευτελιστικό και για την ιδεολογία σου αλλά και για τον εξωτερικό παρατηρητή που σκέφτεται "τι σκατά, ένας άνθρωπος που μισεί τους πάντες τόσο εύκολα πώς μπορεί να μιλάει για κοράκια που θα φάνε τον νεοναζί Βικερνες".
Θα το πω για μία τελευταία φορά: όποιος θυμάται τα δημοκρατικά δικαιώματα του Βικερνες και του κάθε νεοναζί είναι μαλάκας. Αφενός γιατί δε θα μπορέσει ποτέ να αντιληφθεί τι εστί ασφάλεια κλπ, αφού θα χαθεί σε ένα λαβύρινθο περί αδιεξόδων της δημοκρατίας κλπ, αφετέρου γιατί όλη η ιστορία, και αυτό δε φεύγει από το μυαλό μου με τίποτα, συζητιέται επειδή ο τύπος είναι ο Βικερνες και απλά χαίρει εκτίμησης ως μουσικός.