Ακούγεται πολύ παραεπιστημονικό.
Printable View
Ακούγεται πολύ παραεπιστημονικό.
Αυτα ειναι τα καλα!!! :D
Ακόμη τον παίχτη ¨(
Άρχισα (και τελειώνω - τόσο δα είναι) το Marriage of Heaven & Hell του William Blake. Γαμάει άκρατα ο Blake.
Tristan Tzara-Μανιφέστα του Ντανταϊσμού...οκ...Ο,ΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ!
Ωραίο βιβλιαράκι, λίγο ακραίος ο Masterton, ειδικά η φάση με την μικρή κοπελίτσα και την γάτα (που ήταν τυλιγμένη με το συρματόπλεγμα) μέσα στο γκώλο της. Κατά τ'άλλα... ξέρεις, βιβλίο της σειράς.Quote:
Originally Posted by Weiss
:thumbsup:Quote:
Originally Posted by Phoebus
Ο Αναρχικός των Δύο Κόσμων by Ursula Le Guin (....), ευγενική προσφορά του χρήστη nikodimos. Ακουλουθεί η ανάγνωση του "Dispatches" by Michael Herr, ευγενική σύσταση του χρήστη The Nerd και στη συνέχεια, "Black Snow" by Mikhail Bulgakov, δική μου ιδέα, γιατί ο τύπος ήταν θεός.
My cat hates you ευγενικη προσφορα της χρηστιδας το Κουολεμα.
Lol μλκ, πρέπει να διαβάζεις πολύ αργά... :P
χαχααχαχχαχα μου αρεσε το κονσεπτ (ετσι, να μη πιανουμε φιλιες με δαυτες ) και το ξαναμαναδιαβαζω
:fu:Quote:
Originally Posted by Kuolema
Cheers 8)
:(
Όταν τελειώσεις της Le Guin πες δυο λόγια γιατί είμαι περίεργος.
To deytero meros ths Komhs Ths Verenikhs (epitelous) kai to Big Band. Megalh moufa to deytero, oi prwtes 100 selides einai antigrafh apo opoiodhpote allo eklaikeymeno vivlio astronomias.
Καλύτερα να απευθυνθείς στο Νικόδημο ή στον Μπρόκολο (ναι, ναι, βιβλία της εθεάθησαν στη βιβλιοθήκη του :p) που ξέρουν τι τους γίνεται. Εμένα μου αρέσει αρκετά μέχρι στιγμής αν και με SF δεν έχω επαφή. Μπερδεύω τα ονόματα. Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα :ppQuote:
Originally Posted by Harbinger of Death
otan eklapse o nitse polu endiaferon so far :)
το ένα ημερολόγιο του γρανάδο (αυτό που στηρίχθηκε η ταινία "ημερολόγια μοτοσυκλέτας")...
an edines merika lefta parapanw kai epairnes to Big Bang isws na aksize perissotero.Quote:
Originally Posted by Phantom Duck
Τέλειωσε το A Short History Of Nearly Everything, το οποίο μάλλον συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όποιον έχει έστω και ελάχιστον ενδιαφέρον για τη φυσική ιστορία. Αυτό το βιβλίο στο τέλος θα με κάνει να ξαναδιαβάσω φυσική.
Τώρα ξεκίνησα το Hippopotamus του Steven Fry (aka Lord Melchett) το οποίο, αν και ξεκινάει λίγο όπως να ναι, φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Και ο πρωταγωνιστής τείνει από τις πρώτες σελίδες να εξελιχθεί σε μεγάλη μορφή.
Credit και για τα δυο παραπάνω στο αγαπητό kuu. Πάλι καλά που υπάρχει και διαβάζουμε κανένα καινούριο βιβλίο =p (που δεν είναι LeGuin)
Στο άμεσο μέλλον λέω να ξεκινήσω και το "Οι θλιμμένες πουτάνες της ζωής μου" του Marquez που είδα να περιφέρεται στο σπίτι.
Μουνάρες άρχισα Hitch Hiker's Guide :thumbsup:
την προηγούμενη βδομάδα το τελείωσα, πάρα πολύ καλόQuote:
Originally Posted by Broccoli
τώρα, περιμένω το Hogh Fidelity για να ασχοληθώ
Το High Fidelity είναι ωραίο και αν έχεις δει πρώτα την ταινία δε πρόκειται να σε χαλάσει καθόλου. Από τις καλύτερες μεταφορές κατά τη γνώμη μου. Είναι λιιιίγο διαφορετικό και φυσικά είναι στην Αγγλία =P
βσκ, έχω δει την ταινία ΚΑΙ έχω διαβάσει το βιβλίο στη μετάφρασή του... τώρα περιμένω να μου έρθει το αγγλικό βιβλίο για μεγαλύτερη απόλαυση :D ...ο Hornby είναι εγγύηση
Α. Και γω τη μετάφραση έχω διαβάσει. Ήταν από τα βιβλία που είχα πάρει σε κάτι διακοπές =p
εύγεQuote:
Originally Posted by nothingman
είναι εντελώς θεϊκό το εγγλέτζικο
δεν έχω διαβάσει τη μετάφραση δηλαδή, αλλά δε νομίζω και ότι χρειάζεται
καλά που μου το θύμησες πάω να παραγγείλω το φήβερ πητς.
ον τοπικ: προσπαθώ να διαβάσω το Μέσα από το σκοτεινό καθρέφτη του Gaarder εδώ και μέρες αλλά μου φαίνεται απίστευτη μαλακία. =/ Ελπίζω το μυστήριο της τράπουλας να μου φανεί καλύτερο.
Γαμάαααει το Μυστήριο της Τράπουλας. Τα περισσότερα Gaarder είναι θεϊκά!
χάλια είναι. όπως και τα περισσότερα gaarder
Ο Σκοτεινός καθρέφτης είναι μάλλον από τα λιγότερο αγαπημένα μου βιβλία του. Σε σημεία γίνεται υπερβολικά μελό και είναι και αρκετά προβλέψιμο. Το Μυστήριο είναι απείρως καλύτερο.Quote:
Originally Posted by Morphine Child
Το πρώτο μισό του Κόσμου της Σοφίας είναι κάπως βαρετό. Η προσπάθειά του να επενδύσει το βιβλίο με υπόθεση και σασπένς μου φάνηκε μάλλον αποτυχημένη. Με περισσότερη όρεξη θα διάβαζα ανάλυση των ίδιων φιλοσοφικών θεωριών σκέτη.
Επίσης κάποιος μου έχει πει ότι αυτά που αναφέρει είναι υπεραπλουστεύσεις και πως δε λέει τίποτα (δεν εκφέρω γνώμη, το αναφέρω για να σφαχτείτε).
ta idia lene kai gia ton Coehlo
egw to kosmos tis sofias to eixa diavasei prin 5-6 xronia kai to eixa vrei exypno
yia kapoious mporei na einai aploiko
Ναι, το θέμα είναι ότι ο Coelho δεν έχει γράψει μόνο τον Αλχημιστή και ο Gaarder δεν έχει γράψει μόνο τον Κόσμο της Σοφίας. In fact, αρκετά από τα βιβλία του μεν είναι ενδιαφέροντα παρά το θρησκευτικό τους χαρακτήρα και παρά το αισιόδοξο της υπόθεσης, ενώ τα περισσότερα του δε είναι φοβερά (ok, εκτός από το Maya που ποτέ δεν κατάφερα να τελειώσω).Quote:
Originally Posted by blackbird
to be honest peran tou alxhmisti mono ti veronika.. exw diavasei pou itan poly endiaferousa istoria,
symfwnw ws pros tin aisiodoxia alla to vriskw yoiteutiko stoixeio
Ωραία ήταν η Βερόνικα. Το Εγχειρίδιο του Πολεμιστή του Φωτός πάρε, αν σου άρεσε το αισιόδοξο στοιχείο. Θα σου φτιάχνει το κέφι όποτε δεν είσαι πολύ καλά. Το πρότεινε χρήστης του ER πριν μερικά χρονάκια και παραδόξως έπιασε 8) Το Ημερολόγιο Ενός Μάγου ήταν επίσης πανέμορφο, το Πέμπτο Βουνό απ' ό,τι θυμάμαι μου άρεσε πολύ και το Στις Όχθες... το ίδιο. Δεν τα θυμάμαι καθόλου γμτ. Και μην ξανανοίξουμε κουβέντα για την υποτιθέμενη gayness του. Οι καλές του στιγμές είναι πολλές και το ότι σας φαίνεται ότι κάνει κήρυγμα είναι δικό σας θέμα. Το ότι είναι mainstream δε λέει και πολλά. Ψήνομαι άσχημα να βρω και τα υπόλοιπα όταν έρθω κάτω. Στα πορτογαλικά κιόλας :pQuote:
Originally Posted by blackbird
Catch-22
Το υπόγειο του Ντοστογιεύσκι
Δυστυχώς δεμαρέσει ο Κοέλος. :?
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:Quote:
Originally Posted by The Nerd
gia na doyme ti tha peis. edw tha fanei an ksereis apo mpala.
Ο Κοέλιος όσο περνάει ο καιρός αρχίζει και μου σπάει τα νεύρα.