αυτος που εκανε την κληρωση ητανε παλαιος παιχτης αμβουργου
ταχε βαλει στην καταψυξη τα μπαλακια των Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης , Μπενφίκα - Λίβερπουλ
Printable View
αυτος που εκανε την κληρωση ητανε παλαιος παιχτης αμβουργου
ταχε βαλει στην καταψυξη τα μπαλακια των Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης , Μπενφίκα - Λίβερπουλ
Γενικά γελάει ο κόσμος με τις κληρώσεις και εδώ και στο ch.l, αυτή του Αμβούργου συγκρίνεται μόνο με το μεγαλείο του Λυόν-Μπορντό. Αλλά αφού δεν υπάρχουν παράπονα γιατί να τους ενδιαφέρει.
apokardiotiki eikona gia alli mia fora.o ninio k 10 alloi mistirioi.distixos i katifora exei parei mpala k ton stevie.
ama afti i omada ftasei teliko,ti na po,o theos einai ispanos k ksanthos me fakides
βασικα μυστηριος και ρεφερι σημερα, τεσπα αν δεν φυγουν απο αυτην την ομαδα τα ανεκδοτα: μπαμπελ, λουκας, ινσουα και δεν παρει κανα σοβαρο στν παγκο αντι για ενγκογκ και λοιπους δουλεια δεν γινεται
ανοιχτοί οι επαναληπτικοί πάντως μετά τα χτεσινά
pali metriotatoi alla ama o kaliteros sou paixtis einai to anekdoto ntavint louiz k tros gkol apo to loukas,e!
Wolfsburg: Benaglio, Pekarik, Simunek, Barzagli, Schafer, Riether, Josue, Gentner, Misimovic, Grafite, Dzeko
http://img511.imageshack.us/img511/6534/zamora.png
πάμε για τελικό Φούλαμ - Λίβερπουλ, μεγάλες στιγμές αναμφίβολα.
η ατλετικο εχει μοναδικο στοχο το ουεφα.και για μενα ειναι φαβορι
eno i liverpool e!
na paei na gamithei i liverpool.
ετσι
Καθόλου έτσι.
γαμω το λιβερπουλ ολοκληρο και τον κυριακο τον βρωμοπουστα
Κοιτάτε να δείτε, εγώ είμαι Λίβερπουλ ακόμα πιο παλιά από ότι είμαι Μπάρτσα και κάποτες όλοι οι Ολυμπιακοί Λίβερπουλ είμαστε ως λιμάνια, κόκκινα και με νεκρούς. Στη δεκαετία του 90 άρχισα να βλέπω όλο διαφορετικούς (και τον Σάικοτρον που δεν μετράει :( άλλο κόλλημα αυτός) και κυρίως να υποστηρίζουν την ζέλα της Αγγλίας, την Μάντσεστερ.
Αίσχος και πολύ με πληγωνει το όλο γεγονός θέλω να ξέρετε.
ειτε κοκκινα ειτε φουξια σκατα και στις 2
δηλαδη η λιγοτερο εμετικη ομαδα απο τις μεγαλες στο νησι- ειναι τα πιτσιρικια του αλσατου(παιζει και η λατρεια ροζιτσκι/πρωην bvb)
την τσελσι δεν τη μετραμε για μεγαλη ομαδα ετσι και αλλιως 8)
Μέτρια απόδοση χτες, αλλά όταν τρώς γκόλ μέχρι και από τo κριάρι Lucas, ε που πας καημένη Benfica?
Tώρα για τον τελικό έχουμε περισσότερες πιθανότητες να περάσουμε την Atletico, απ' όσες θα είχαμε αν παίζαμε με την Valencia, την οποία imo πολύ δύσκολα θα περνάγαμε.
Σε άλλα νέα
Πολύ κούραση οι πουτσοειρωνίες σας. Ασχοληθείτε και λίγο με τα μπουρδέλα σας
Δε νομιζω οτι ειναι πουτσοειρωνεια οταν λενε ξεκαθαρα οτι η Λιβερπουλ ειναι για τον πουτσο παντως :P
Eμενα με στεναχωρησε ο Φορντ Περφεκτ και παντα με στεναχωρουν οσοι λενε οτι οποιος ειναι Ολυμπιακος πρεπει να ειναι Μπαρτσελονα στην Ισπανια, Λιβερπουλ στην Αγγλια και ξερω γω τι στην Ιταλια.
Μπαρτσελονα ναι, Λιβερπουλ ουτε νεκρος και Γιουβεντους να χωνουμε 7αρες σε γαυρακια.
Έλα ντε. Εγώ ΒΑΖΕΛΟΣ πράμα και είμαι Λίβερπουλ. Γενικά δεν έγινε και τίποτα, ας πλακωνόμαστε και με κανέναν δικό μας που και που.
καμια αγγλικη στην τετραδα του τσου-λου.
Spoiler
PRIGKIPA EXO :touched:
η φουλαμ μας τα χαλασε
εντιτ:ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΦΟΥΛΑΜ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ
πόσο πιο συγκινητική ομάδα ρε.
οχι ρε μαλακα πανω που εγραφα παμε λιβερπουλ..........
ntegken evale sto 109.oute oreksi gia xristopanagies
http://cache.daylife.com/imageserve/...xt0Qq/x610.jpg
"οπως με γαυρο λοιπον"
απλα ο ντεγκεν δεν εβαλε γκολ!
ahdies .
bravo sti Fulham kai skata sta moutra mas .
α ρε λιβερπουλ....με αλλαγες πατσεκο,ελ ζαρ,ντεγκεν που να πας
βασικα κατι πρεπει να γινει με τον κανονισμο του εκτος εδρας γκολ στην παραταση...μου φαινεται λιγο αδικο να εχει μια ομαδα την ευκαιρια να πετυχει εκτος εδρας γκολ που μετραει διπλα σε μιση ωρα παραπανω αγωνα
αυτή η πορεία της Fulham τα δυο τελευταία χρόνια είναι έτοιμο υλικό για μυθιστόρημα και καπάκι ταινία. με παίκτες με τρομερό κίνητρο, είτε για να αποδείξουν ότι άξιζαν καλύτερης καριέρας από αυτης που τελικά είχαν (Murphy, Schwarzer, Duff), είτε επειδή προσπαθούσαν να πάνε σε μεγαλύτερα κλαμπ (Hangeland, Etuhu), είτε από φιλότιμο επειδή έβλεπαν ότι αυτό είναι το peak τους (Greening, Gera, Hughes, Baird), είτε, τέλος, επειδή είναι αυτό που λέμε "proper footballers" (Zamora, Dempsey). με προπονητή τον ορισμό του "γυρολόγου των πάγκων". χωρίς τρελό κόσμο από πίσω, χωρίς καμιά φοβερή ιστορία ή χορηγούς ή γενικά brandname. με παιχνίδια από τις 30 Ιουλίου με αντιπάλους Roma, Juventus, Wolfsburg, Shaktar, HSV. και όλα αυτά σε αυτό το επικό, καθαρά ποδοσφαιρικό σκηνικό του Craven Cottage.
ήρωες.
(φέρτε το Χόντσον στον Πειραιά)
Πω ρε τι γκολ ήταν αυτό του Petric:shock:????Πολύ καιρό έχω να δω τέτοιο χτύπημα φάουλ
χαρηκαμε με το διπλο πετσιασμα λιβερπουλ-αμβουργου
αν και χασαμε μεροκαματο γιατι ειχαμε παιξει το φουλαμ-αμβουργο under:sad:
BUMP!!!!!!
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΦΟΥΛΑΜΑΡΑ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ
=)
ΠΑΜΕ ΡΕ ΦΟΥΛΑΜ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΧΙΠΙΔΕΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ
η φουλαμ θα το παρει με 2-1 στη παραταση
:(
Κρίμα.
:)
:( re