power/prog στη φάση
Printable View
Εκεί δεν έπαιζε ο Drenning?
O Jackson, όχι ο Drenning
Άντε γειά ra pariah!!
Γιατί να μην κυκλοφορεί live video με vinnie moore γαμώτο ..
ΕΤΣΙ!!!! Θα σκότωνα για να δω rumors με vinnie!
τουλαχιστον υπαρχει αυτο:
http://www.youtube.com/watch?v=0V9NrwG2-RE
τι να λέμε τώρα!!!
ρίγη συγκίνησης
Malicoat + misfits = win
άλλο απωθημένο για συναυλία
Για να δούμε μπας και γίνει κανά θαύμα και τους δούμε...
:wave:
:pink: :touched: :pink: :touched:
Να τους βλέπαμε κι αυτούς live! (αναστεναγμός)
Σε κάποια νέα: Η Arkeyn Steel επανακυκλοφόρησε σήμερα (!!) τους Blackkout και σπάνιο υλικό από τους Καναδούς Kraken. Ακόμη πιο σημαντική επανακυκλοφορία είναι το "Don't Metal with Evil" από τους ΘΕΟΥΣ Halloween με τρία bonus από την Pure Steel. O δίσκος είναι εννιαμισάρι/δεκάρι ακατέβατο και αξίζει να αποκτηθεί όσο πολύ συγκεκριμένα πράγματα. :cool:
Τέλος (witchie, πωρώσου!!!)...
The Scream of the Iron Messiah
Πόσο τέλειο είναι αυτό το κομμάτι ρε πούστη μου! Μιλάμε φυσικά για τους έγχρωμους Αμερικάνους Black Death, οι οποίοι δίνουν μαθήματα αλητήριου street metal! Κάτι σαν Savage Grace (btw οι Black Death είναι προγενέστεροι) με μπόλικους Motorhead. Ειλικρινά hyper-must δίσκος για όλους τους χρήστες! :dfinger:
κάτι τέτοια κάνεις και δεν μπορώ να σου κρατήσω κακία ,υπάρχουν πολλές στιγμές που ξυπνάει ο άντρας μέσα σου και απλά είσαι αξιαγάπητος....................................
για 9μισάρι όχι το don't metal with evil (αυτό το βαθμό τον πέρνει μόνο το port royal και 10 μόνο το balls to the wall) αλλά ένα χαλαρό 7.5 το πέρνει άνετα
Εχω να πω ότι το Blackkout γαμεί και δέρνει.
Δε ξέρω αν είμαι περίεργος, αλλά το Don't metal with evil δεν με συγκινεί ιδιαίτερα... (οκ είμαι έτοιμος για καταιγισμό μούντζας)
10 το balls to the wall και 12 το restless & wild :-)
και 47 στο Breaker που είναι και ο αγαπημένος μου Accept δίσκος!
Witchie, σε σχέση με "Port Royal" το "Don't Metal" άφησε το στο οκτώμισι! :P
Μια πλακίτσα κάναμε μη μου συγχύζεσαι! :pink:
Κατά τ' άλλα ηρεμίες και μπιρίτσες the metal way! :dfinger:
METAL ΡΕ!!! :headbang::headbang::headbang:
(τεράστια αδυναμία το δεύτερο!!!)
οι οποίοι τα είχαν σπάσει πέρσυ στο Keep It True :P
:pink::pink:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Σωστό περιπετειώδες metal από την Αμερική ύστερα από τόσο καιρό! Πιστεύω σε αυτήν την μπάντα... :touched:
Ωραίοι οι Last Empire και ο 2ος δίσκος απείρως καλύτερος από τον 1ο!!!! Έτσι πρέπει, έτσι γουστάρουμε.
ναι κάτι κομμάτια στο myspace άξιζαν, πρέπει να ακούσω περισσότερα
Ανέβασα για ένα φιλαράκι το 2o demo των Screamer από West Virginia, όχι δηλαδή τους prog/power-άδες. Έχει κανά δυο καλά κομμάτια, αλλά κυρίως ξεκινάει με ένα δάνειο από το καλύτερο OST όλων των εποχών. :dfinger:
Αν θέλει κάποιος, μου λέει...
Νέο αίμα...
http://www.myspace.com/hierophanttheband
Γ@#@νε οι Hierophant.
:grin::grin::grin::grin:
Edit: ακούω και Amare' t τώρα!!! Άντε γεια!
US PΟWER METAL. Δίσκος - ορισμός του ιδιώματος : Queensryche EP. Οπότε ο,τι είναι ηχητικά κοντά σε αυτό θεωρείται US power... απλά πράγματα.
Βασικές επιρροές για την δημιουργία του ιδιώματος: Judas Priest, Iron Maiden, Rainbow "Rising".
Συμπέρασμα: Το Metal στην Αμερική πήγε μέσω Ευρώπης, μην το ξεχνάμε αυτό.
10 σημεία αναφοράς US Power (με αλφαβητική σειρά)
1. CRIMSON GLORY, 2 πρώτοι δίσκοι
2. FATES WARNING με John Arch (εδώ συναντάμε και την επιρροή των Iron Maiden)
3. ΗΕΙR APPARENT - Graceful Inheritance (το δεύτερο είναι prog-power)
4. HELSTAR, τα πάντα μέχρι το Nosferatu
5. JAG PANZER - Το Ample Destruction είναι το σημείο αναφοράς της μπάντας, αλλά το ιδίωμα δεν χαρακτηρίζεται από την τραχύτητα, οπότε πάμε σε JP από Τhe Fourth Judgment και έπειτα.
6. OLIVER MAGNUM - Oliver Magnum
7. OMEN, τα 3 πρώτα
8. QUEENSRYCHE, EP & The Warning
9. SANCTUARY άπαντα
10. SAVATAGE - Hall of the Mountain King
Αν πάρουμε το Queen Of The Reich ως δεδομένο οτι δημιούργησε το ιδίωμα, ξεχνάμε οτι προυπάρχει (π.χ. Manilla Road)
Οι Manowar ορίζουν το επικό heavy metal, οπότε είναι κάτι άλλο. To αντίπαλο δέος τους τότε ήταν οι Virgin Steele, οπότε μπαίνουν στην ίδια κατηγορία.
Οι Agent Steel είναι speed metal (αν υπάρχει κάτι τέτοιο...) και τους συνοδεύουν από κοντά και οι Savage Grace.
Όλοι οι κλώνοι των πρώιμων 'ryche στο πιό τεχνικό μπαίνουν στη κατηγορία prog-power (π.χ. Lethal)
Μπάντες τύπου Armored Saint είναι κλασικό heavy metal
...οπότε μένουν αυτά που αναφέρω πιο πάνω.
Τι ωραίες που είναι οι "ταμπέλες"!
υ.γ. οι Warlord είναι ειδικό κεφάλαιο.
Ωραίοτατος ο νέος user :pink:
The devil was there with the fire burning in the air.
:touched:
To deliver us είναι ένας από τους ελάχιστους δίσκους που δικαιολογούν κάθε υπερβολικό σχόλιο που μπορεί να ειπωθεί ή γραφεί γι' αυτούς.
Δηλαδή, ναι, γαμάει το σύμπαν.
Συνθλίβει τη Μεγάλη Έκρηξη.
Ευθύνεται για την εξαφάνιση των δεινοσαύρων !