Αναμενόμενο, αν και θα τον ήθελα βασικό σήμερα. Το θέμα είναι ποιος θα πάει δεξιά Καραγκούνης ή Νίνης.:|
Printable View
ε, καλά, όλα σχετικά είναι, αλλά τα αποτελέσματα δείχνουν ότι δεν το κατέχεις. 7 γκολ σε 4 ματς και πέρσυ 51-52 σε 30 ματς δεν είναι επίδοση επιθετικής ομάδας. άλλο αν συγκυριακά είχαμε την καλύτερη επίθεση. παλιά όταν βγάζαμε την καλύτερη επίθεση, είχαμε πάνω από 2 γκολ / αγώνα ΜΟ.
ισχυει αυτο που λες για τα στατιστικα αλλα δεν ειναι και αναγκαστικο το οτι αν παιζεις με περισσοτερους επιθετικους θα εχεις και πιο επιθετικη ομαδα ε..αυτο εννοει ο οντονιαν και συμφωνω
νομίζω ο 2ος στην κορυφή θα βοηθούσε και το σισέ να πάρει λίγο πάνω του.
Εγινε γνωστή η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Τζόρβας, Καντέ, Βύντρα, Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Λέτο, Σαλπιγγίδης.
Ο Χενκ τεν Κάτε άφησε τελικά στον πάγκο του Σισέ και Νίνη και προτίμησε τον Καραγκούνη και ένα ακόμη αμυντικό χαφ, τον Σιμάο.
από http://www.contra.gr
Πλάκα θα έχει. Να δούμε ποιος θα παίξει επίθεση και πως θα πάρει μπαλιές ο Σαλπι. Τουλάχιστον φαίνεται να κλείνει την άμυνα.
Αλλαγή Πετρόπουλος στο δεύτερο ημίχρονο για φουλ επίθεση στο 1-0.
Και Κατσουράνης γκολ στο 90.
Αντε ρε Παναθα! κανε το χ ή το 2 να παρουμε 55 ευρουλακια!
πως "κανεις" ενα Χ ?
με Κακο...αλλα δε του βγαινει παντα
Mpaok poulo vazei kontreras na krathsei to mhden.
λευχαιμια στα νυχια θα βγαλουμε
φερτε πισω τον Τουρσουνιδα τον Γιωργου
prolava kai eida 10' sto telos :|
http://ellinarastv.blogspot.com/2009/07/3-3.html
σε HQ ο θεούλης
που θα το δουμε μανγκες.
εδιτ: χαχαχ!
Θέλει πρόξυ και ιστορίες;
mpa , os tora de me ekopse
πωωωω νυσταξα....
Η AEK είναι πιο αστεία κι από τον Ολυμπιακό του Κετσπάγια.
Αηδιαστικά όπως το περίμενα το ματς, ευτυχώς είχει ΜΠΥΡΟΝΙΑ εκεί που το έβλεπα κιτανορέα. Χάιλαητ οι μαθητές μου της Β' Λυκείου που το έβλεπαν σε διπλανό τραπέζι, γαυροι όλοι ("ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ!" <high five>).
κραταμε το 5χ5(και διαφορες τετοιες μαλακιες που ακουμε στις δηλωσεις)
ουτε που θυμαμαι ποτε ξεκινησαμε τοσο καλα πρωταθλημα τελευταια φορα
Κακιστο παιχνίδι.
Επι μισή ώρα στο πρώτο ημίχρονο καμία φάση.
Ίσως παίξαμε καλύτερα από αεκ τουλάχιστον πίσω. Η αεκ σε διαστήματα δεν άλλαζε πάσα.
Ευτύχως κερδίσαμε. Καλύτερη αρχή εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον πο θυμάμαι.
Ο σισσε τι κάνει πότε θα βάλει κανα γκολ δηλαδή στο τετατετ τι περιμένει να περάσει και τον σαχα στο τρέξιμο.
για τα πανηγύρια το ματς. ευτυχώς, 2-3 παίκτες βρέθηκαν σε καλή μέρα και το πήραμε. πάντως, με το σημερινό, δείξαμε κάποια @@. θέλει δουλειά ακόμη, αλλά με τέτοιες νίκες παίρνεις ψυχολογία για τη συνέχεια. η αεκ πολύ χειρότερη των περιστάσεων. απορώ πώς με το gayρο έκανε καλό ματς.
Μετριότατη εμφάνιση σε ένα μάπα παιχνίδι, αλλά και ψυχή. Αντε να γυρίσει κανένα απο τα τραυματισμένα μπακ πίσω γιατί έπεσε τρελό καρδιοχτύπι με καντε (κυρίως) και καρκίνο σήμερα. Κατά τα άλλα υπερπολύτιμη νίκη απο βαθμολογικής πλευράς. Αν έρχονται τα αποτελέσματα, κάποια στιγμή -του πούστη- θα έρθει και η καλή μπάλα.
εγω δεν καταλαβα γιατι κατσαμε τοσο πισω 90 λεπτα και γιατι ο θεος λετο πιεζε μπροστα μονος (τρελος ειναι οτι θελει κανει) .. σαν να παιζαμε με ζιλμπε σιμαο με 6 ατομα αμυνα.
Είχα πιει τα ουισκάκια μου την ώρα του αγώνα και γούσταρα τρελά.
Ακόμα υπό την επίρεια είμαι βέβαια.
Μάπα το παιχνίδι αλλά 5 στα 5 και ούτε το πρωτάθλημα Σεπτεμβρίου δεν χάρηκε ο φουκαράς καρπαζοεισπράκτορας.
Πάμε για το επόμενο γαμώ το θρήνο του πειραιά.
το the aek, ηταν τοσο ανυπαρκτο που το ματς δεν εχει λογο και νοημα κριτικη. Δεν ειναι οτι θελω να μειωσω ξερω γω τη νικη παο, αλλα η αεκ ηταν παρ τον ενα και χτυπα τον αλλο, με αποκορυφωμα τον Γιαχαγια τον μοναδικο παικτη που ειναι πιο αμπαλος απ τον Σιμαο. Οταν τον εκοβε ο Ολυμπιακος απ το Ρεντη, κατι ηξερε προφανως. Πραγματικα ομως δε νομιζω οτι εχω λαθος. Γιαχαγια, θλιβερα ασχετος, Μαντουκα ενα μηδεν, Σκοκο νομιζε οτι παιζει στην αλανα, αλλα στην αλανα στο τελος αμα δε δινεις σε κανενα, μαζευεις και καμμια φαπα, ο Μπλανκο θελει ειδικα συγχαρητηρια, εχει κατορθωσει να ειναι πιο ντεφορμε και απ τον Ντιογο (ο Ντιογο ΕΖΜΠΡΩΞΕ και την τραγουδιστρια τουλαχιστον) ο Γκερειρο ειχε μεινει στο ξενοδοχειο και ο Χουανφραν, γελαει ο κοσμακης.
Κι οταν οι αλλαγες σου ειναι ο ηγετης της Λιβαδειας (που ηταν καλος παντως), ο Ταχτσιδης και ο Παυλης, ε, λολ που μιλαμε και σοβαρα για βλεψεις αεκ για πρωταθλημα.
ο παο δεν εκανε -σχεδον- τιποτα στο ματς, 3 φασεις μετρημενες, περιμενε απλα ποτε θα του κατσει η ευκαιρια που θα του καθοταν με τα μπαζα απεναντι, και πηρε φυσικα τη νικη. Σιγα μην την αφηνε.
υ.γ. Εξαιρωντας το τελευταιο δεκαλεπτο που ο παο κλειστηκε, για λογους αγνωστους στον κοινο θνητο, και η αεκ εκανε 2-3 σουτ κλπ, θα ηθελα να σημειωσω οτι ο Ολυμπιακος την Τεταρτη, εκανε πιοτερες ευκαιριες και απ τους 2 μαζι σημερα στα πρωτα 80 λεπτα. Αυτα. Προς το παρον ειμαστε 2οι ομως οποτε αυτα ειναι του αερα.
υ.γ. Γι αλλη μια φορα η αποψη μου δεν αλλαζει. αν ο οσφπ ειχε κερδισει 0-1, και ειχαν γινει οι φασεις για τις οποιες φωναζει η αεκ, θα ειχαμε αλλοιωσεις κλαμματα, φωνες, καμμενες σμυρνες και τραινα προσφυγων με μπουζουκι.
Αυτο σημαινει οτι εγινε σημερα καμμια αλλοιωση?
οχι βεβαια.
Αλλα και την Τεταρτη τα ιδια γινανε περιπου, και ακομα να συνελθει η ΦΙΛΑΘΛΗ ΕΛΛΑΔΑ απ την μπιστολια του Κοκκαλη.
Δεύτερος μόνο μετά τον Ρέηβεν στην επανάληψη.
γελάω με τα 2 τελευταία ποστς
Το επηρεια γραφεται με ητα βλακα πιτσφορκ
χαχα αρχιδάκια :lol:
Τα πάντα όλα! Η αντιληπτική σου ικανότητα έχει φτάσει πλέον σε επίπεδα χοντρού ερυθρόλευκου βέρυ φανάτικ σημαδεμένου από τα χέρια της Μήδειας.
Για να μην το κουράσω άλλο, δες μόνος σου το μέγεθος του ποστ για την ομάδα σου και μετά το αντίστοιχο για τις ομάδες που "δεν ασχολείσαι". Αλλά ναι εδώ είναι αθλέτικς που είσαι κουλ και δικαιούσαι να κάνεις σιχαμένα ποστς τύπου "καλά από το ρηπλεη κρίνετε αν υπήρξε επαφή;" και να μην τρως ΜΠΑΝ και κάτω για καμία από τις φορές που διευκρινίζεις ότι "δεν το λες επειδή είσαι ουλυμπιακός".
ΥΓ. Για το ματς. Καλή εμφάνιση, κακό ποδόσφαιρο. Μπήκαμε να κάνουμε μια κυνική νίκη και το κάναμε πιο εύκολα από ότι σχεδιάστηκε, αφού η εντύπωση μου ήταν πως θα πηγαίναμε το ματς 0-0 μέχρι το β' όπου θα χτυπούσαμε με αλλαγές γρήγορων παικτών. Μας πρόλαβε το ματς. Μου αρέσει η αγωνιστική μας πειθαρχία (εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο με την αδιανόητη οπισθοχώρηση).
α?? το ποστ μου ηταν για το ματς χτες. σορρυ που εκατσα να το δω, αν θελω καποια ειδικη αδεια για να μιλησω, να με ενημερωσετε.
για το υ.γ. περι διαιτησιας, η αποψη μου αποκλειεται να αλλαξει, εχει σχεση με τις αντιδρασεις εδω μεσα και οχι με τις φασεις, ισχυει 100% το πολυ πολυ να διαφωνουμε. Συμβαινει.
σιχαμενο το ποστ, αλλα οπως μου φαινεται απ το βιντεο ο σορλεν κανει κινηση σαν να βρισκει αντισταση πανω στον τοροσιδη εκτος αν εγινε αρλεκινος. (θα ελεγα σορλεκινος, αλλα δε θελω να φανω πολυ γαματος με κουλ αστεια!) Μπορει να ειμαι ολυμπιακος και γαμαμε τουρκους βαζελες και βορρα ξερω γω, αλλα αυτο μου φανηκε. αν θελετε να λεω ψεμματα επειδη δε γουσταρετε να λεμε για την υπερπαναθα, παλι μπορω, αλλα μετα με κραζεις γιατι ειρωνευομαι.
πονέσανε τα μάτια μας πάλι. άντε και την Κυριακή διπλό από τις γριές, έτσι για το καλό.
@μιτς, ευρωπαναθα, οχι υπερπαναθα
Σούπα το ντέρμπυ. Η ΑΕΚ ήταν πολύ χειρότερη από ότι με εμάς και ο βάζελος δεν κατάλαβα τι πλάνο είχε από κέντρο και μπροστά, μία από εδώ, μία από εκεί ο Σαλπιγγίδης και ο Λέτο με πολύ ανούσιο τρέξιμο, Κατσουράνης ανύπαρκτος και ο Τζόρβας εμπνέει πολύ περισσότερη εμπιστοσύνη από Γκαλίνοβιτς. Δεν κατάλαβα γιατί Καραγκούνης αντί Νίνη, τι φοβήθηκε; Αλλά στα πολύ θετικά κρατάω το 5 στα 5 και την παραμονή του Τεν Κάτε στον πάγκο σας. Ανησυχούσα τελευταία.
Από εμάς είδα μόνο το β' ημίχρονο, την σούπα δηλαδή και μου είπανε ότι παίξαμε αξιοπρεπώς για την κατάστασή μας στο α'.