Oxi an ta exeis panta sto magazi.
Printable View
εχω παχυνει... τρωω χαλαρα 3 μερες με τσιτα τρεξιμο καθε μερα 5 χιλιομετρα... και την τελευταια μερα πινω 16 μπυρες .
fml
κριμας
Παρόλαυτα, είσαι πολύ ΜΙΚΡΟΣ μπροστά στον μπόρις-σαν φίλε μου.
πρωι-πρωι,σηκωνομαι να παω σε μια δουλεια.
στραβωμενα μουτρα,διαθεση να βρισω ολο τον κοσμο.
ξαφνου,μου την πεφτουν 4.
"ακινητος ρε!ακινητος"
"τι θελετε πρωι πρωι γαμω την παναγια σας?"
ακολουθουν μερικες σφαλιαρες που μου τις ριχνουν μεσα στον δρομο μπροστα σε κοσμο,και η συνεχεια δινεται σε γουρουναδικο.ειρωνεια απο την πλευρα τους,βρισιδια απο την πλευρα μου,αφου με κρατησαν 3 ωρες και μου εσπασαν τα αρχιδια επειδη δεν ειχα ταυτοτητα,πηραν τηλεφωνο τον πατερα μου να ερθει να με παραλαβει.
ο πατερας μου (σχεδον συγκινητικος) του αρχισε με την μια στα καντηλια (γαμημενοι μπασκινες τι σας εκανε το παιδι),αλλα οταν τελικα εφυγα ειχα χασει την δουλεια.καλη φαση.φακ κοπς λαιφ.
υγ-ξηγα μηπως ξερεις τιποτα για την ΦΑΣΗ?
πες και για το τσαντάκι μου τίποτα, ποτέ δεν ξέρεις................................
pinatero meta apo kommatia mporeis ke trws kornfleiks?
Dimitris just took the "Chances with Megan Fox" quiz and the result is -100% Chance.
she hates you
:-(
Ρε μλκ, αφού κλασσικά Everest τρως κάθε φορά, που τα πουλάς αυτά περί υγιεινης διατροφής; Εκτός αν είσαι κοντά 8ball δηλαδή, που παίρνει προτεραιότητα το πιτόγυρο του κατερινιώτη που στάζει λάδι, χολή και αίμα (και γαμάει μετά από ξύδια βεβαίως βεβαίως, να τα λέμε κι αυτά).
Ο Μήτσος ο healthy advice σου είπε να λες έτσι στον ξένο κόσμο για να κάνεις καλή εντύπωση; :lol:
τι να πουλησω μωρε? ηρθες τωρα θα μας χαλασεις και τη φημη του σωστου κοιλιοδουλου, ας ειχε οποιοδηποτε βρωμιαρη γυρω και θα σου λεγα εγω μετα τη δουλεια αν πατουσα εβερεστ!
παω να βουτηξω στη μπανιερα γιατι θα αρχισει να μαλακωνει το κρουτον και θα χασει τη μυρωδια του το τζιντζερ, βεβαια παντα τη διαφορα την κανει το αιθεραιο ελαιο ζαφορας!
exei katanthsei malakia, feugoun tautothtes kai diplwmata kai sou pairnei kairo na ta ksanabgaleis kai tous gamietai to sympan.
stous giatrous na ta fane
σε σταμάτησαν το πρωί;
oxi man. lew genika gia psirismata. An me stamatagan to prwi 8a mou epairnan kai to amaksi, oxi mono to diplwma....
νομίζω πως το αλκοτέστ δε δουλεύει σε αυτές τις περιπτώσεις;)
Exeis idea ti eixame piei olo to brady? Paizei na aggiksame noumera Borisan kserwgw.
Tespa, telos kalo ola kala, an k shmera o mpakalhs htan ligo klara, ap oti ema8a. :)
Eχασα οτι promo/live φωτογραφία μπάντας έχω τραβήξει, κατά το φορμάτ.
Απλώς φέρτε μου ένα όπλο.
Απο τα μεγαλυτερα FML που εχω διαβασει. Οταν κανω μπακαπ, ο φακελος με τις φωτογραφιες ειναι ο πρωτος που κραταω, και τωρα τον εχω σε 3 διαφορετικα μερη (εκτος απο αυτες που εχω βγαλει εδω και ενα μηνα). Μουσικες, ταινιες, προγραμματα κτλ προφανως τα ξαναβρισκεις ολα. Μαλακια Μπαρμπαρα...
παίζει να στις ψύρισε κάνας ρουπου.
η κανας πανκης :D
αν θες φονικο οπλο παντως σου δανειζω την ΠΟΥΤΣΑ μου,θα πνιγεις απο το σπερμα :pink:
Paizei na mporeis na tis ksanavreis.
Mhn valeis tpt allo ston idio hd, oti vazeis mporei na kanei overwrite ta palia arxeia.
Tsekare edw: http://www.electricrequiem.com/forum...ad.php?t=20953
Αυπνίες. Και είμαι ξύπνιος από τις 9:30.
FML
Μαλακια. Κι εγω πριν 2 χρονια αναγκαστηκα να κανω φορματ αποτομα και εχασα καμια 50αρια φωτογραφιες απο διακοπες που ειχαν παει κατι θειοι μου. Οχι δικες μου, αλλων. Μια μερα πριν τους ειχα διαβεβαιωσει πως μπορουν να τις διαγραψουν απο την καμερα γιατι θα τις εγραφα σε cd την επομενη.
Δεν με θελουν τα κλειδια ρε. Σημερα πηγα να παρω το ενα και μοναδικο κλειδι για την καινουρια κλειδαρια στην πολυκατοικια μου και πηγε να πεσει στο χαος του ασανσερ. Με θεαματικη ποδοσφαιρικη κινηση το εσωσα τελευταια στιγμη, εμεινε στο παπουτσι μου και μεχρι να κατεβω επαθα αγκυλωση γιατι επρεπε να κραταω ισορροπια για να μην πεσει απο το αιωρουμενο ποδι μου.
:maikl:
good for you!
Σάββατο πρωί άνοιξα το ντεσκτοπ μου ή βσκ ήθελα να το ανοίξω και έκανε μπαμ. Νομίζω και ελπίζω πως είναι μόνο το τροφοδοτικό. ΦΜΛ. Επισης δεν μπορω να συνεργαστω αλλο με τη συναδελφο μου στην δουλεια καθώς ήταν εκτός ένα χρονο λογω εγκυμοσυνης και τωρα εχει γυρισει με νευρα και ολο λεει ενα χρονο ελλειψα και τα χετε κανει μπαχαλο (και σε μενα και στον προισταμενο) ΓΤΦ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ την ΓΚΡΙΝΙΑ ΧΕΛΠ
να της απαγάγεις το μούλικο.
ξεχασα να αγορασω
http://bol.okmarkets.gr/eCatalog/eCa...img3_10895.jpg
για το πρωι !
είμαι στο νετ καφέ και δίπλα μου κάθεται 25χρονη σαλεμένη που βλέπει στο youtube βιντεοκλιπ της Καλομοίρας, τραγουδάει και κάνει χορογραφίες.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΒΙΝΤΕΑΚΙ. ΦΑΚ ΜΑΙ ΛΑΙΦ.
zita webcam apo ton kompiouteranthrwpo strepsti pros to meros tis kai pata eggrafi
καθείστε να δείτε πως έχει. εγώ σαν άτομο δεν έχω πρόβλημα με τους κυπρίuς. η προφορά τους μόνο με εκνευρίζει, αλλά σε γενικές γραμμές τίποτα. ντάξει δεν έτυχε να γνωρίσω και πολλούς... βασικά μία ξέρω καλά. την είχα καθηγήτρια. συμπαθέστατη, πηγαίναμε και για μπάσκετ μαζί, αλήθεια. ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ λέμε.
τελοσπάντων, μην τα πολυλογώ αυτά μέχρι χθές.
απο το πρωί ρε πούστη είναι δυο κύπριες σκύλες δίπλα στην πολυκατοικία.. σφάζονται. κλάματα, φωνές ,λέμε στριγλίες όχι αστεία, να σου σπάνε τα τύμπανα και ότι άλλο. και όλα αυτά στην γνωστήν διάλεκτον.
Θα έκλεινα τα διπλά τζάμια μου και θα μπαινα μέσα να μην τις ακούω τη Σκύλα και τη Χαρυβδη, αλλά περα του ότι δεν έχω διπλά τζάμια, μετά δε θα πιανα και ιντερνετ
(μου προσφέρει γείτονας προς το παρόν γιατί είμαι καινούριος στην πολυκατοικία και πιάνει στην βεράντα μόνο, σε συγκεκριμένο μέρος)
Θα πήγαινα καμιά βόλτα σε κανένα μαγαζί αλλά είπαμε είμαι καινούριος, όχι στην πολυκατοικία, γενικά στο Μέρος και δεν ξέρω τι πολυπαίζει. ένα μαγαζί μόνο ξέρω που πήγα προχθες με έναν μαλάκα, λίγος κόσμος και καλός και φοβερή μουσική έχωνε ο τυπάς ..έβαλε και του ρακιτζή τα καινούρια!
.. νταξ πλάκα κάνω :razz: :razz: :razz:
μέταλ κυριώς έπαιζε. γαμώ ήταν.
ΑΛΛΑ ο μαλάκας που λέγαμε που παρεπικτόντως είναι και ο μόνος μαλάκας που ξέρω εδώ ,στο Μέρος και μπορούσα να πάρω για παρέα έφυγε σήμερα Πίσω ,να ψηφίσει μη χάσει.. ο μαλάκας.
να δεις πως το λένε ..FUCK MY LIFE
έχουν τώρα καμία ώρα που ησυχάνε πάλι καλά..παίζει να αλληλοσφαχτίκανε
μπορω να σου γραψω απειλιτικο μηνυμα στα κυπριακα να τους το βαλεις κατω απο την πορτα.
μπορεις να ανοιξεις την πορτα και να φωναξεις : "φάουσαν-να-φκάλετε" που ειναι η βρισια για το βγαλτε τον σκασμο. (φαουσα ειναι ο καρκινος στις φωνητικες χορδες)