To έκανε και μετά το προηγούμενο update, πρέπει να το διορθώσουν πάλι,
Βασικά αυτό μάλλον θα μας σπάσει τα νεύρα με το συγκεκριμένο θημ κάθε φορά που κάνουμε update, οπότε καλό θα είναι να το αντικαταστήσουμε. Τώρα θα ανεβάσει ένα δοκιμαστικά ο ντεγκ, αλλά κι εσείς αν θέλετε να ψάξετε για free skin, θέλουμε για vbulletin 4.1.1.
Για δείτε το blackfolio test. Γίνεται λίγο σκατά το chatbox, πέρα από αυτό;
Κάντε κάτι με το τσατ του μπράιτ.
έκανα refresh και δάκρυσα με το banner. :touched:
για το μπλακφόλιο:
στο textbox του quick reply και του advanced reply τα χρώματα των κουμπιών και το ανοιχτό γκρι με μαύρα γράμματα είναι ένα οπτικό εξάμβλωμα. Διατηρήστε σκουρότερο γκρι με λευκά γράμματα.
Η μαυρογκαγκανιά στα στίκι θρεντς είναι παράταιρη. σκούρο γκρι ίσως;
Στο μπάνερ τα γράμματα του nickname panel πέφτουν πάνω στην οριζόντια διαχωριστική γραμμή.
Για το reply μάλλον δεν μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο από αυτό που έκανα τώρα, με το γκρι φόντο.
Στα στίκι το βρήκα επιτέλους, το έφτιαξα.
Αυτό στο μπάνερ το είδα από την αρχή αλλά δεν έχω βρει ακόμα πώς φτιάχνει, κάτι θα κάνουμε, τέσπα, δεν επείγει.
θενξ για το φίντμπακ
σας αγαπαωολους
τρολολαρισμα φορεωερ
παω για ποτο εξαρχεια να τρλολαρω
τι κουμπουδ' ειναι αυτο το φατσαμπουκ?
like :thumbsup:
:D
Το έχει και είπα να το δοκιμάσω αλλά μαλακίζεται, πρέπει να ρυθμίσω κάτι πρώτα και με στέλνει σε broken link στο fb. Θα ξαναδοκιμάσω αργότερα.
Η αλήθεια είναι ότι, αν και θα με έψηνε μια αλλαγή, δεν το βλέπω να το κρατάμε το blackfolio.
έβαλα και τα tags πάνω από τα similar και την πέφτω
Στην παλιότερη έκδοση, ο threadstarter μπορούσε να αλλάξει τον τίτλο του topic που άνοιξε με ένα διπλό κλικ στο εικονίδιο δίπλα από τον τίτλο του thread (κοιτώντας το από την σελίδα του subforum, όχι μέσα στο θρεντ), αυτό δεν συμβαίνει πια.
To blachfolio εμένα μ' αρέσει αρκετά περισσότερο απ' το dark πάντως.
Αναφορικά με το Blackfolio: στο πρώτο δευτερόλεπτο μου έλειψε το "έχετε Χ ποστ σε αυτό το θρεντ" και επέστρεψα σε dark.
Το τσατ στο μπραητ ειναι γτπ, κάντε το όπως πριν
να βαλεις το dark !
κάτι που είδα μόλις τώρα - μόλις πήγα να ψάξω τα ποστ που έχω κάνει, τα εμφανίζει όλα εκτός απ'τα δύο τελευταία, που έκανα πριν κάνα μισάωρο.
Έχει γαμηθεί η κωδικοσελίδα στα italics. Παράδειγμα: http://www.electricrequiem.com/forum...l=1#post988253
Δοκίμασε το κι εσύ! : ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ
Αυτό είναι περισσότερο πρόταση, και αφορά μάλλον το theme, αλλά το λέω ούτως ή άλλως.
Μπορεί να μπει το "Δείχτο/Κρύφτο" και στο κάτω μέρος του spoiler tag; Όταν διαβάζεις ένα τεράστιο spoiler και φτάνεις στο τέλος και θες να το κλείσεις είναι λίγο μπελάς.
Επίσης, τα λινκς στο bright δε φαίνονται με διαφορετικό χρώμα ή μόνο σε μένανε συμβαίνει;
Αν μπορεί καποιος μοοθντ να κοιταξει γιατί δεν μπορώ να πάρω καυολου πμς ενώ συνήθως στελνω κανονικά θα ήμουν υποχρεωμένος.
:)
εμένα με είπε πάντως ότι έφυγε κανονικά δε διαμαρτυρήθηκε για κάτι.
και εγώ τον έστειλα
Στελνονται αλλα δεν λαμβάνονται...
εντιτ αν λετε για μενα ετσι.
Χαχ :)
ευχαριστω για την αγάπη και την προσπάθεια αλλά πμ δεν λεέι να ερθει.
Τα χρώματα στο chat είναι απλώς ανυπόφορα.
Μαλιστα. Εσυ εισαι ο κομπλεξικος που παραπονεθηκε και τωρα δεν εχω το ματζεντα μου. Μπραβο. Πραγματικα δηλαδη, μπραβο. :thumbsup:
Ναι και νιώθω πολύ καλά γι' αυτό. Παρ' ολ' αυτά τι δεν έχεις τα ματζέντα σου; Ακόμα χρώματα έχει. Επίσης η λέξη "κόμπλεξ" δεν είναι πασπαρτού, εν προκειμένω είναι πρακτικό το θέμα, Απλώς δεν παλεύεται ο καθένας να βάζει άλλα χρώματα και έτσι τα χρώματα να εναλλάσσονται από γραμμή σε γραμμή. Δηλαδή πόσο προφανέστερο; Για τον ίδιο λόγο δεν χρησιμοποιούμε διακόσες χιλιάδες δεκατέσσερα χρώματα όταν κάνουμε posts ή όταν γράφουμε mail.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ!
ρε με τα links στο bright θα γίνει τπτ;
Έκανα ριπόρτ το ποστ μπας και δώσει κανείς σημασία, άνθρωποι είμαστε κι εμείς με τα ευαίσθητα ματάκια!