edo milame gia poiotiki trans, koufe gamw tin porta sou.
Printable View
edo milame gia poiotiki trans, koufe gamw tin porta sou.
α ρε ξάνθη... :touched:
πάνε οι άκρες για διαμονή... αυτό γίνεται όταν μεγαλώνεις :(
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ΜΕΣΑ ΤΟΤΕ
αμα θες κανα κονε με πρωτοετα κι ετσι και δεν εχει ενοχες παιδοφιλίας και μισεις μπορω να σε βοηθήσω.Quote:
Originally Posted by Raven Lord
έλα εσύ πάνω και σε βολεύουμε σε κανα μπαλκόνι αν αντέχεις το κρύο... χεχεQuote:
thnx ρε! :P
σήμερα ανέβηκε ένα κολλητάρι που σπούδαζε εκεί, αλλά τώρα κ αυτός φιλοξενούμενος. μπορούσα να χωθώ κ εγώ αλλά δε θα ήταν το ίδιο :|
ευτυχώς εγώ έχω ακόμη κάποιες άκρες 8)Quote:
πάντως αυτές τις ημέρες σίγουρα θα ήθελα να είμαι επάνω... αν και στις γιορτές της παλιάς πόλης γουστάραμε πιο πολύ
γεια σου ρε μπιλια πιξελίστα :P
γαμώτο μου λείπει ολίγον η παλιόπολη :touched:
θα σου λεγα να ρθεις στη "σπηλιά" του φίλου του Σκραπ που θα πάω να μείνω εγώ αλλά δεν ξέρω αύριο που θα ανέβω πόσους θα βρω εκεί μέσα :PQuote:
για σου ρε μπον γαμωτη σου.εχουν αρχίσει ήδη και βουίζουν οι εστίες. Ολο ροδακια απο βαλιτσες ακούω. Η παραγωγή μας σε σκατο θα διπλασιαστεί και πολυ φοβάμαι system failure.
θα στουμπώσει καμιά αποχέτευση και θα σκάσει κανα συντριβάνι σκατού στη μέση των εστιών σα θερμοπήδακας...Quote:
Originally Posted by distortionofperception
μπουρδέλο όλα!
χαχαχαχαχα ρε ! εσύ μένεις και μακρία ρε δεν σε φτάνει η δυσωδία από κει κάτω χαχαχαχαQuote:
Originally Posted by distortionofperception
εστίες :pink: :pink: :pink: :pink: :pink:
*θα ανέβω λείαν συντόμως για να γεμίσω τον βόθρο του μιουζικ σερβερ :wink:
γρήγορη ερώτηξη:
ποιος είναι ο δήμαρχος στην Λάρισα, που γράφω ένα κείμενο, πλζ!
κωστας τζανακούλης νομίζω
καπως ετσι, ναι.
βρηκα τελικα το σαϊτ που εχουν οι μην_ανοιξω_το_στομα_μου :roll:
Είστε όλοι ΚΟΥΚΛΟΙ.
Και κούκλες.
Mε εχει πιασει νευρικο.Quote:
Originally Posted by ~ladykiller~
βλεπω μια πσιλοχοντροαδιαφορια στα ψυχεδελικα μου αλλα επειδεις ειμαι σκυλος μαυρος θα επιμεινω
γκρίνιας είσαι πολύ ρε αδερφέ.
Ω ρε φίλε. Τι ευτυχία να βλέπεις να δουλεύει για πρώτη φορά ένα feature της διπλωματικής σου, το οποίο παλεύεις καιρό να υλοποιήσεις. :disco:
μα αφου ειναι καλα ρε αφου...ασΚετο....εχεις δει το thriller me ton dolofonia pou eina ntymenos kai me maska Reagan?
αυτό; όχι.
kataklysmos geliou...desto kata protimish mastourwmenos...milame gia tsunami geliou...akou me eimai eidikos
Άιντε!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑΑ!
Πάμε για δουλειά ναούμ, να τελειώνει το 8-ωρο γρήγορα-γρήγορα και να φύγουμε για τρελό καρναβαλικό τριήμερο!!!
Swto to epomeno avatar afierwmeno gia th parth sou kai mono
ελα, να μαζευομαστε σιγα σιγα.... :!:Quote:
Originally Posted by Sotos_The_Tequiler
:disco: :disco:
Ε πόσταρέ το και στο ανάλογο θρεντ.Quote:
Originally Posted by Kalt
τωρα που είδα αυτό
θυμίθηκα που ήθελα να σχολιάσω πως η αδερφή μου έχει σχέση εδώ και λίγο καιρό με θράσερ.Quote:
Originally Posted by Razor
μου το είπε η άλλη μου αδερφή σήμερα το πρωί και μου σκάει στο μυαλό "ραζορ...ΟΛΕ!" :lol:
auta se .flac 8a einai pio syrma e?Quote:
Originally Posted by BlackiE
:dfinger: :dfinger: :dfinger: :dfinger:Quote:
Originally Posted by ~ladykiller~
αθηναιο?παιζει να τον ξερω
Το'χα ξαναδιαβάσει αυτό.. scary :|
http://www.oddmusic.com/gallery/sea_organ4.jpg
http://www.oddmusic.com/gallery/om24550.html
exei kai hxhtiko
deite kai ta ypoloipa organa
ναι.είναι κ σε μια μπάντα που δεν θυμάμαι τώρα αλλά αν σε κόπτει όταν μάθω μπορώ να σε πω.Quote:
Originally Posted by Razor
πες, ετσι απο περιεργεια
Απλά απίστευτο. Ανατριχιαστικό. Όπως το σκέφτηκε είναι ιδιοφυία.Quote:
Originally Posted by minmin
Εκεί πρέπει να στηθεί το απόλυτο ambient live.
παντρεψα λεπον τον φιλο, δυσκολευτηκε λιγο η βερα να μπει, αλλα ενταξει! το κινκυ ηταν που το ζευγαρι ηθελε κατι ησυχο μακρια απο μουσικες και τετοια! και στο μαγαζι λοιπον τελικα ειχε γλεντι (lol) ενα καπη, και μαντεψτε ποιος ηταν εκει?? ο ενας και μοναδικος ζορο της πολιτικης, αφου χαιρετησε, μασαμπουκιασε επι ενα μισαωρο, αλλα μιλαμε για τρελη μασαμπουκα και ακολουθησε φυσικα προγραμμα μιας ωρας, οπου ακουστηκαν επιτυχιες, εξω ντερτια και καημοι, οι χωρισμενοι δεν γιορταζουνε ποτες κ.α.
ψωμιαδης ftw! αντε και δημαρχος!
σε λιγες ωρες εχω ραντεβου για δουλεια που μαλλον θα παρω,στο μακραν πιο αφτερ και καμμενο μαγαζι της πολης.
πιστευω πως ηρθε η ωρα να αφησω τα κοκκαλα μου....τοσα χρονια καμακια εκει μεσα,τελικα οδηγησαν καπου...
πω.Quote:
Originally Posted by minmin
το καλύτερο μέρος του κόσμου.
ελπιζω να μην σε πετυχω,θα βγω με την θρασοσυμορια μου σημερα για διασυρμους :DQuote:
Originally Posted by hcpunksonacid
ερωτηξη σε αυτους που έχουν blogspot.
Θυμάστε που είχα γράψει πριν καιρό πως ψάχνουμε μεταφραστές για το blog? Ναι τότε που δεν απαντησες, λέω.
Λοιπόν τα φτιάξαμε τα κείμενα, σχεδόν, οπότε μένει το στήσιμο.
Κ τώρα η ερώτηξη: μπορώ να φτιάξω με τον ίδιο λογαριασμό σε άλλη γλώσσα αλλα να παραμείνει το ελληνικό στα ελληνικά?
Κ πριν απαντήσει κανείς χωρίς να το σκεφτεί, δεν είναι τίποτα κάνε τις αναρτήσεις στις γλώσσες που θες, το θέμα μου είναι να φένονται έστω στην αγγλική τα γνωστά: αναρτήθηκε από μπλα μπλα, ετικέτες, σχόλια κλπ.
με πιάσατε?
εγώ δεν βρήκα κάποιον τρόπο αλλα δεν είναι και πως το κατέχω [μία ή δύο λέξεις είναι?] το θέμα οπότε πριν καταλήξω να φτιάξω νεο λογαριασμό για πείτε αν παίζει αυτό που λέω. :)