βασικα ουτε καν άφησαν το περιθόριο να γίνει κάτι. κριμα πραγματικάQuote:
Originally Posted by hcpunksonacid
Printable View
βασικα ουτε καν άφησαν το περιθόριο να γίνει κάτι. κριμα πραγματικάQuote:
Τώρα δηλαδή αν κατάλαβα καλά εσύ ισχυρίζεσαι και περιμένεις να πιστέψουμε όλοι ότι η αστυνομία οργάνωσε σχέδιο να μεταμφιέσει αστυνομικούς σε αναρχικούς και να τους βάλει έξω από τη φιλοσοφική να σπάσουν αμάξια για να το ρίξει μετά στο αναρχικό κίνημα. Και άντε και σκεφτήκαν αυτό το διαβολικό σχέδιο, θα τους ειχαν πάει λες με την κλούβα να τους αδειάσουν μπροστά στη φιλοσοφική;; Ποιο το νόημα τότε να μεταμφιεστούνε αν επρόκειτο να κατέβουν από την κλούβα μπροστά σε όλο τον κόσμο, να τα σπάσουν και μετά να ξαναμπούνε στην κλούβα και να φύγουν;; Να είμαστε λίγο σοβαροί και όχι να πετάει ο καθένας μια μαλακία για να ισχυροποιήσει τη θέση του.Quote:
Και κάτι ακόμα, θα συμφωνείς πιστεύω πως ότι ορισμό και να δίνεις στη λέξη κίνημα σίγουρα είναι κάτι που έχει μια ιδεολογία. Δε θα διαφωνήσω ότι ο αναρχισμός όπως έχει εκφραστεί από τους Μπακούνιν, Κροπότκιν κτλ είναι μια μεγαλειώδης (αν και κατά τη γνώμη μου ουτοπική) ιδεολογία αλλά εσύ θεωρείς ότι αυτοί που βγαίνουν και τα σπάνε και στους οποίου προφανώς αναφέρεσαι όταν μιλάς για το "α/α κίνημα" έχουν την παραμικρή σχέση με την θεωρία του αναρχισμού;; Τι ποσοστό από όλους αυτούς θεωρείς ότι έχει πιάσει ποτέ του σχετικό βιβλίο για να δει τι είναι αυτό που υποτίθεται ότι πρεσβεύει και τι ποσοστό πιστεύεις ότι απλά γουστάρει να τα σπάει;;
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Originally Posted by Mr Mojo Rising
www.rocking.gr
www.insomnia.gr
file mojo sumvainei pistepse me!sumfwnw oti to anarxiko kinhma pleon den uparxei kai oti einai kapoioi pou goustaroune na ta spane.Egw proswpika diafwnw me thn anarxia ideologika alla nta3ei an htane efikto afto pou leei o Mpakounin....Pantws ola afta peri af8ormhths epanastashs einai geloia
Κανάκης δίνει ρεσιταλ.
επειδη μου γυρισες τα αντερα αναποδα,θα απαντησω οσο πιο ευγενικα γινεται(θα κρατηθω πολυ δλδ).Quote:
Originally Posted by Mr Mojo Rising
αν δεν εχεις βρεθει μπροστα σε μια τετοια φαση,καλυτερα να μην μιλας.γιατι τους μπατσους δεν τους ενδιαφερει το αν τους δουν(ετσι και αλλιως εκεινη την στιγμη που βγαινουν απο τις κλουβες οι καμερες ειναι κλειστες),αλλα το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
το οποιο αποτελεσμα ειναι να πανε ΜΕΤΑ οι καμερες,και να καταγραψουν τις καταστροφες των αντιεξουσιαστων.
απαντω τωρα στο β σκελος.
δεν με νοιαζει αν ειναι ουτοπικο η οχι,δεν με νοιαζει η γνωμη σου βασικα.εγω δεν ειμαι απο τους αναρχοπατερες που πιστευουν οτι μπορει καποια στιγμη να επικρατησει η απολυτη αναρχια(το πιστευα στα 15 μου αυτο),αλλα απο τους ανθρωπους που απλα αντιδρουν(οχι μεσα σε φορουμ και στο νετ,εξω) για να αλλαξει κατι.δεν ειμαι ενας απολιτικος καφρος οπαδος οπως ο ρεηζορ(ασχετα αν γουσταρω μια ομαδα),και δεν ειμαι κανενας κατσαπανκης μπαχαλος.
μιλας γενικως για σπασιματα,ναι ρε φιλε,ειμαι υπερ του να σπαμε τραπεζες,πολυεθνικες,τμηματα.εξ αλλου την δευτερα ηταν κοσμος εντελως ασχετος με το κινημα εξω στους δρομους,ηλικιας 50 και 60 χρονων,οι οποιοι μας ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ.
ειμαι εναντια στην καταστροφη και λεηλασια καθε ιδιωτικης περιουσιας μικρομεσαιων.οπως ολοι οι αναρχικοι,ΟΧΙ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΟΤΙΚΟΙ ΚΑΦΡΟΙ.σε καλυψα με τα λεγομενα μου?αντε στο διαολο τωρα αρχιμαλακα.
μπορις σαν σε ευχαριστω φιλε.ειναι ανασκελα σπιτι της η κοπελα και ειναι καλα.
να μην ξεχασω να ευχαριστησω τους μπαχαλους,ελληνες και μεταναστες,οι οποιοι μας βοηθουν τοσο πολυ αυτα τα χρονια,που τους παρεχουμε αλληλεγγυη,που τους στηριζουμε σε καθε φαση,και αυτοι μας μαχαιρωνουν οπου μας βρουν εξω-επειδη ειμαστε φλωροι με τζιβες ή μοικανες,καταστρεφουν πορειες για να κλεψουν σοκολατες απο περιπτερα και συνεχιζουν ομορφα τις ζωες τους.
κηπ γκοινγκ παιδες...θα μπορουσαμε να αλλαξουμε ολοι μαζι και τις δικες σας ζωες,αλλα φαινεται οτι δεν το πολυθελετε...
ναι, υπήρξε η ευκαιρία, αλλά διαφωνώ ότι θα μπορούσε να αλλάξει κάτι τελικά. είναι θέμα νοοτροπίας και για να εφαρμοστεί "κάτι_πιο_δίκαιο" θα έπρεπε να δεχθούμε ότι οι άνθρωποι ατομικά και συλλογικά είναι έτοιμοι να παραμερίσουν το προσωπικό τους συμφέρον.Quote:
Quote:
Originally Posted by Ace
το θράσος και η μισάνθρωπη ψυχολογία μπάτσου σε όλο τους το μεγαλείο
Άκουσα και το τρομερό επιχείρημα, που καταδικάζει τον μικρό σε θάνατο από μόνο του. Ο πιτσιρίκος, λοιπόν, παρότι γόνος εύπορης οικογένειας και κάτοικος τρέντι προαστίων, ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ!!!!1Quote:
Originally Posted by VirusXI
Σήμερα ήμουν σε ένα μεγάλο σουπερμάρκετ, στην Αργυρούπολη, για δουλειά. Σε ένα διάδρομο, δύο κυρίες συζητούν περί καμμένων τραπεζών, οπότε η μία, γύρω στα 55, πετάει το εξής "... πληρώνουν δάνεια ακόμα, οπότε τις καίνε για να μη χρωστάνε. Εγώ έτσι πιστεύω."
Φεύγοντας, ανακαλύπτω ότι το ΑΤ της περιοχής έχει δεχθεί επίθεση. Το έκαψαν ή κάτι, δε μπορούσα να πλησιάσω με το αμάξι. Φαντάζομαι και γι'αυτό υπέθεσαν ότι κάηκε για να ξεχαστούν οι κλήσεις κάποιων.
Σοβαρά τώρα. Τα ονόματα των αστυνομικών στο τέλος. Από που στο διάολο τους μαζεύουν?Quote:
Originally Posted by Candiru
για να αλλάξει κάτι πρέπει να αλλάξουμε κι εμείς από μέσα μας πολλά πράγματα. Σε επαναστάσεις δούλων, όταν επικρατούσαν πάλι κάποιοι από αυτούς γίνονταν αυτοκράτορες και οι υπόλοιποι πλήβειοι ή δούλοι. Αλλά το ίδιο δεν έγινε και σε πιο οργανωμένες επαναστάσεις στην πρόσφατη ιστορία;Quote:
Originally Posted by Raven Lord
Διατηρούμε την εσώτερη μιζέρια μας με επαναστατική φρασεολογία τραγουδούσε ο Νικόλας
http://patras.indymedia.org/local/webca ... -thumb.jpg
Οι "καταστηματαρχες της πατρας"
ΜΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΤΡΙΧΑ!
όλη η κατάθεση: http://troktiko.blogspot.com/2008/12/bl ... _6258.html
kai mono to onoma tou mpatsou den fwnazei F-A-S-I-S-T-A-K-I?Poso mallon to onoma tou patera
edit:fovotan gia th zwh tou apo thn epi8esh tou ORGISMENOU PLH8OUS
:thumbsup:Quote:
Originally Posted by Skalani Caveman
ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ (10/12/2008)
Η Σχολή Μωραΐτη έχει πάγια αρχή της να μη κοινολογεί σε κανέναν οποιασδήποτε φύσης πληροφορία σχετική με τους μαθητές και τις μαθήτριές της είτε κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους είτε ύστερα από αυτήν. Στην τραγική, όμως, περίπτωση του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου θεωρεί υποχρέωσή της να κάνει δημόσια μια σχετική δήλωση γιατί κυκλοφόρησαν και δημοσιοποιήθηκαν πολλά που απέχουν από την αλήθεια και προσβάλλουν τη μνήμη του.
Ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος φοίτησε στη Σχολή Μωραΐτη από την Α΄ τάξη του Δημοτικού ως τη Γ’ Γυμνασίου. Μετά την κανονική αποφοίτησή του από το Γυμνάσιο, η μητέρα του, με την οποία το Σχολείο είχε πάντα άριστη συνεργασία, αποφάσισε, όπως συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις, να τον εγγράψει σε άλλο Λύκειο χωρίς καμία επέμβαση της Σχολής. Σε όλο το διάστημα της φοίτησής του ο Αλέξανδρος είχε λαμπρές σχέσεις με τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές του, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο διδακτικό προσωπικό, είχε πολύ καλή συμπεριφορά και η διαγωγή χαρακτηριζόταν (και ήταν) πάντα κοσμιότα
απο http://www.moraitis-school.com/school/
είδα στο αλτερ ρεπορτάζ για Πάτρα και αηδίασα.
δεν υπάρχει ελπίδα ρε, μόνο αυτό:
μέχρι να ποστάρω, ο τύπος στο alter (όπως και πολλές φορές σήμερα από διάφορους σε διάφορους σταθμούς) άφησε να εννοηθεί ότι έχει καταγγελίες κ για αυτά που δε λέγονται. για τους χρυσαυγίτες ο συγκεκριμένος - για τους "κουκουλοφόρους¨ άλλοι.Quote:
Originally Posted by regularpaul
file mojo eisai ektos topou kai xronou e. exeis faei trelh karamela. tha sou apantisw molis gurisw arga pali ,an kai kala ta eipe o punksi. tis fwtos me tous asfalites sas postara to link apo xtes re
milhsa me patra 200 xrusaugites apo athina leei katevikan kai oles mou oi plhrofories anaferoun ta idia pou xeroume oloi kai leei ka ito indymedia
sthn poreia egine tsi poutanas polus laos
Σε κάτι τέτοιες καταστάσεις, περισσότερο από το ξάφνιασμα που προκαλούν και το ενδιαφέρον που έχει φθίνουσα πορεία, περισσότερο από το γεγονός πως βλέπεις ειδήσεις νομίζοντας πως βλέπεις ποδοσφαρικό αγώνα, περιμένεις σε ένα τέταρτο να μπουν δέκα γκολ, περισσότερο από κάθε εντυπωσιασμό, σε κάτι τέτοιες φάσεις, στην αρχή ή στην αντιμετώπισή τους, φαίνεται το επίπεδο ενός λαού. Και το επίπεδο σε εμάς εδώ στα νότια των βαλκανίων, είναι χαμηλότατο, πολύ κάτω, ακόμα πιο κάτω.
Ερμάνο και πάνκης τα είπαν όλα.
Βλέποντας τα τελευταία πόστ του πάνκη πραγματικά ένιωσα πολύ άσχημα.Κι αυτό για δύο λόγους.Πρώτα απ' όλα γιατί μέχρι πριν απο αυτά, από τη συμπεριφορά του εδώ μέσα για διάφορα άσχετα θέματα είχα μια απαίσια εντύπωση για το άτομο του, αλλά πολύ περισσότερο ένιωσα άσχημα γιατι συμπεριφορές σαν την δική μου απέναντι στο θέμα, ίσως να είναι αυτές που αποθαρρύνουν ανθρώπους "της πρώτης γραμμής" όπως αυτός, να συνεχίσουν.Έτσι, αν και μιλάω για τον εαυτό μου, ίσως να περιγράφω στάσεις και άλλων ανθρώπων που σας αποθαρρύνουν φίλε πάνκη (ειλικρινά απο σήμερα σε θεωρώ "φιλο").Αυτό που θέλω να πω είναι πολύ απλό.Δεν θέλω ρε μάγκα να το βάζετε κάτω όλοι εσείς που έχετε τα αρχίδια να βγείτε στους δρόμους και να αλλάξετε πράγματα, και πολύ περισσότερο, δεν θέλω παθητικές στάσεις όπως η δική μου να σας στερούν το θάρρος να συνεχίσετε και να λέτε ότι "ότι ευκαιρία ήταν να αλλάξει κατι, πλέον χάθηκε". Η συνενοχή ατόμων όπως εγώ, είναι ότι οι αντιδράσεις μου για το θέμα, περιορίστηκαν στις γραπτές μου αποδοκιμασίες για τη δολοφονία, απο στο ίντερνετ.Στο οτι αν και πήγα στην πορεία που έγινε προχθές, εδώ στη Λάρισα, δεν είχα τα αρχίδια να καθήσω να τα βάλω με τους μπάτσους όταν άρχισαν να μας πετάνε δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου, και οτι αν και ήξερα χθές οτι οι δήθεν έμποροι κι εδώ στη Λάρισα ήταν χρυσαυγίτες και ακροδεξιοί, δεν βγήκα απ' το σπίτι να το καταγγείλω.Θα μου πείς "εντάξει ρε μάγκα, ποιός είσαι εσύ, και τι μας νοιάζει τι έκανες και τι δεν έκανες; και τελικά ένα "αρχίδι περισσότερο, δεν χάθηκε ο κόσμος", αλλά πραγματικά μπορεί να είναι πολλοί που να έχουν την πρόθεση αλλά να χωλαίνουν στην πράξη όπως εγώ, και τελικά να είμαστε πολλά τα αρχίδια.Προσωπικά θέλω πω ένα μεγάλο συγνώμη σε ότι με αφορά, αν ελλειπείς και νωθρές αντιδράσεις όπως η δική μου, σου γεμίζουν το στόμα και το μυαλό με λέξεις και σκέψεις απογοήτευσης όπως αυτές που είπες.Και ένα τεράστιο συγνώμη προς τον Αλέξη που οι πράξεις νωθρών και μαλθακών τύπων όπως εγώ δεν τιμούν τη μνήμη του.Κι επειδή αυτό που γράφω δεν απευθύνεται μόνο στον πάνκη, αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο που αγωνίζεται σοβαρά για κάτι νέο στους δρόμους, καλό είναι να ξέρετε οτι πολλοί είμαστε εκείνοι που -στη σκέψη το λιγότερο- είμαστε μαζί σας, και πως δεν αξίζει να το βάζετε κάτω παρά όσα γίνονται και "παραμορφώνουν" επιφανειακα, επιδερμικα, και την όψη τον αγώνα σας.Μπορείτε να γράψετε ότι σχόλιο θέλετε μετά απο αυτό το πόστ και να με χαρακτηρίσετε όπως θέλετε, αλλά πραγματικά θα έσκαγα αν δεν μοιραζόμουν με κάποιο αυτά τα συναισθήματα που μου γεννιούνται βλέποντας την απογοήτευση όσων είναι στο δρόμο και πραγματικά παλεύουν για μια αλλαγή.
σαικαταρχας ταιλερ,δεν εχεις κανενα λογο να μου ζητας συγνωμη.δεν ειμαι ουτε ο εφραιμ ουτε ο ιερωνυμος μπλουζ για να μοιραζω συγχωρεσεις.κουβεντα χαβαλετζιδικη κανω συνηθως η οποια ειναι τιγκα στην καφριλα για να βγει κανενα μπαχαλακι εδω στο φορουμ.τπτ παραπανω.και συγνωμη απο εμενα αν σε εκανα να θιχτεις με τα λογια μου.
οχι ρε συ ταιλερ,δεν εισαι ουτε μαλθακος,ουτε "φλωρος".παραπληροφορημενος οπως ολοι μας εισαι.
εγω δεν εχω κανενα προβλημα με ανθρωπους σαν εσενα,που στην τελικη κατεβηκαν κατω και ηταν μαζι μας,και ας ετρεξαν μετα να φυγουν οταν τους κυνηγησαν οι μπατσοι.αυτοι το εκαναν το χρεος τους απεναντι στους εαυτους τους,εδειξαν καπου εκει ψηλα οτι "ξερεις,δεν χρειαζεται να εχεις λοφιο,να φορας μαυρα,να εχεις αναρχοπανκ στυλακι για να κατεβεις να ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ".
οσο αφορα ρε παλικαρι μου την παθητικη μου σταση σημερα(γτ και εγω καθομαι σημερα στο νετ και γραφω),κουραστηκα.
δεν θελω για μαλακιες αλλων να εχουν δικαστηρια οι φιλοι μου.
δεν θελω να ερχονται 2 φορες και να τρομοκρατουν τους γονεις μου με στυλ "το μπουμπουκι σας θα πιαστει στην φακα και θα μεινει πολλα χρονια μεσα" και να εχω την μανα μου να λιποθυμαει.απο την ασφαλιτικη τρομοκρατεια.
δεν θελω να πυροβολουν στο στομαχι την κοπελα μου ενω ηρθε για να ειναι απλα μαζι μου,γιατι ΦΟΒΟΤΑΝ μηπως παθω κατι εγω.
οταν με το καλο ωριμασουν καποια πραγματα και καταστασεις,εγω θα βρεθω παλι κατω.
τωρα ομως,δεν την παλευω ρε φιλε.ειμαι 28 χρονων,νιωθω και θελω να νομιζω πως ΜΠΟΡΩ,αλλα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.κουραστηκα να στεναχωρω και να πληγωνω τους ανθρωπους που με αγαπανε και νοιαζονται για εμενα.και κυριως φοβουνται.
ελπιζω απλα αυτο να ειναι μια αποφαση στιγμης για εμενα,και την επομενη φορα να ειμαι παλι κατω.
να σαι καλα παντως.και για τα λογια σου και για τα εργα σου.
les kai vlepw se eikona ta teleftaia ar8ra mpogiopoulou.8eos kalamoukhs proskunwQuote:
Originally Posted by jack the ripper
Μπόνι Τάιλερ δε βλέπεις τα πράγματα όπως πρέπει.
Ο καθένας βοηθάει με τον τρόπο του. Εσύ ένιωσες αγανάκτηση με το περιστατικό, είπες πως δεν πάει άλλο, κατέβηκες στην πορεία. Αυτό, για μια διαδήλωση, για ένα κίνημα, είναι μια νίκη. Είναι νίκη, είσαι μια φωνή που ενώνεται με τις υπόλοιπες. Δε χρειάζεται να στήσεις οδόφραγμα, δε χρειάζεται να σπάσεις βιτρίνα, δε χρειάζεται να πετάξεις πέτρα σε μπάτσους ή μολότωφ σε τράπεζα, όμως, μιας και η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και σε πνίγει μην κάθεσαι σπίτι. Βγες και φώναξε μαζί με τους υπόλοιπους. Μην το βλέπεις λίγο γιατί δεν είναι. Ο κόσμος φέρνει κόσμο και η φωνή του δυναμώνει.
Αυτά. Παραμείνετε αλληλέγγυοι.
Υ.Γ. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο φίλτατο χρήστη Πινατέρο. "Μη φοβάσαι, είναι κρότου-λαμψης"
xreiazomai oso ginetai pio grigora mia diorthwsi sto parakatw keimeno sta agglika kai mia metafrasi sta gallika. thanx (gia tis lekseis stin parenthesi den eimaste sigouroi)
"On the 16th of December, after a verbal conflict in the center of Athens, a police officer murdered (the) 15-year-old Andreas Grigoropoulos. This murder is not a (one) single incident. It is just one, among a lot of incidents by incontrollable, unpunished and arbitrary police violence.
Police in Greece murder: they kill young people, immigrants, (Romas). They infringe upon human rights: they torture detainees, they beat demonstrators. The state breaks its own laws. The ones responsible are never punished.
Greek people's revolt, triggered by that murder, is not merely blind violence. It expresses the indignation against the economic crisis, poverty, unemployment, workers' precarity and the de-establishment of the welfare state.
The whole country is rising in revolt.
SOLIDARITY TO THE GREEK PEOPLE
Solidarity Initiative in Berlin
fortelov@yahoo.com"
The state breaks its own laws?XAXAXAXAXAXA
Apla tous efarmozei tous nomous tou.Tous tromonomous pou tosa xronia pairnane katw apo th muth mas mazi me thn E.E.
de thelw sxolio panw sto keimeno (to opoio den egrapsa), mia gamimeni diorthwsi thelw
an mporeis
νομίζω τα "the" και "one" δε χρειάζονται... επίσης, οι έλληνες τσιγγάνοι δεν είναι όλοι ρομά, αλλά τεσπά, νομίζω αυτό κάνει
για τα γαλλικά είσαι άτυχη για την ώρα. δεν μπορώ να έχω άμεσα μετάφραση.
επίσης τις 6 Δεκεμβρίου, όχι τις 16.
wx kala, ksefyfe to 1. episis diortwthike to andreas, einai alexandros,etsi anaferetai sta eurwpaika
μερικές ελαφρές πινελιές "επισημότητας", αν κ έχω σκουριάσει στις μεταφράσεις πια :PQuote:
Originally Posted by enitharmon
sorry re apla eimai sthn tsita teleftaia,den phgaine se sena :)Quote:
Originally Posted by enitharmon
Einai "centRE".Quote:
Originally Posted by Raven Lord
Epishs "this murder IS a single incident". An ennoeite oti exoun symvei ki alloi fonoi, prepei na to diatyposete diaforetika. Alla o sygkekrimenos fonos einai ENA peristatiko, profanos :P
Kai "resulting BY"? To "resulting IN" einai energhtiko, oxi pathitiko. "Resulting in something", oxi "by".
Ayta, ap'osa agglika mporo na thymitho.
Στις 16 του Δεκεμβρίου, μετά από μια λεκτική σύγκρουση στο κέντρο της Αθήνας, ένας αστυνομικός δολοφόνησε τον 15 χρονών Αλεξανδρο Γρηγοροπουλο. Αυτή η δολοφονία δεν είναι ένα μεμονωμένο γεγονός. Είναι ακριβώς ένα, μεταξύ πολλών γεγονότων από την ασυγκράτητη, ατιμώρητη και αυθαίρετη βία της αστυνομίας. Αστυνομία στη δολοφονία της Ελλάδας: σκοτώνουν τους νέους, μετανάστες, (Romas). Παραβιάζουν επάνω στα ανθρώπινα δικαιώματα: βασανίζουν τους κρατουμένους, κτυπούν τους διαδηλωτές. Το κράτος παραβαίνει τους νόμους του. Οι υπεύθυνοι δεν τιμωρούνται ποτέ. Η εξέγερση του Ελληνικού λαού, που προκαλείται από εκείνη την δολοφονία, δεν είναι μόνο τυφλή βία. Εκφράζει την αγανάκτηση ενάντια στην οικονομική κρίση, ένδεια, ανεργία,καταπίεση των εργαζομένωνκαι η αποκαθηλωση του κράτους κοινωνικής πρόνοιας. Ολόκληρη η χώρα προχωρά στην εξεγερση. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
here you go
ax gallika h8eles ftou la8os siga mh de mporouses dld na metafraseis apo ta agglika sta ellhnika
:?
egw auto pou ithela na pw einai pws den einai panta eukolo na tous empodiseis. kai autoi droun otan ginetai polemos girw tous, giati kata ti diarkeia tis porias pou ipirxe xiliades kosmou den egine oute mia zimia (oxi klopi) se magazakia kyr thymiwn.Quote:
Originally Posted by Ruthless