-
Re: Champions League 2008-2009
Κλασικο ματς "οποιος βαλει πρωτος γκολ κερδιζει". Τι γκολαρα εβαλε ο γελοιος για μια ακομα φορα κατα τα αλλα Καραγκουνης. Μλκ καθε φορα που βλεπω Καραγκουνη να παιζει, σκεφτομαι απο μεσα μου οτι "ναι, τελικα ειναι πιο μαλακας απο Τζορτζεβιτς". Και οταν βλεπω Τζορτζβιτς, σκεφτομαι το αντιστοιχο. Αλλα μαλλον τελικα κερδιζει στο νημα ο τυπαρας. Η Ανορθωση λολ, δεν υπαρχει κανενα απο τα τρια γκολ που εβαλε.
-
Pragmatika h Anor8wsh exei kseftilisei ton oro kwlofardh omada.. Re paidi mou nai ola kala, kalosthmenh
psuxares, amuna apo granith, pswliase kanonika gaurovazelo alla ELEOS!!!
Ti soufra einai auth gamw th famagousta mou mesa?
Pragmatika kanena goal den uphrxe..
Eleos..
-
to penalty sth liverpool.
pots genen auto?
-
-
Αν ο παο έπαιζε έτσι και στην Ελλάδα θα ήταν 100 βαθμούς μπροστά!! Ότι και να λέτε για την Ανόρθωση αυτή παραμένει πιό ψηλά από τον παο και μην νομίζετε ότι στο ΓΣΠ δεν μπορεί να νικήσει την Βερντερ. :D
-
Γενικότερα πολλά περίεργα κ μη αναμενόμενα αποτελέσματα χτες ε. Δλδ πιστεύω το 0-3 δεν το περίμενε ούτε ο πιο βαμμένος βάζελος έτσι? Προσωπικά το χάρηκα πάντως. Κ αυτή η Βέρντερ είναι ή του ύψους ή του βάθους. Αλλά παρόλα τα σκαμπανεβάσματα ο Σάαφ έχει μείνει πόσα χρόνια στην ομάδα, αν ήταν στην Ελλάδα θα είχε ήδη απολυθεί 3454564564564 φορές. Επίσης το γκολ του Καραγκούνη δεν υπάρχει. Είναι από τα σουτ που κ να τα δοκιμάσεις 345435434 φορές ούτε μία δεν θα πάει γκολ...
Στα υπόλοιπα ματς τώρα, η άμυνα της Ιντερ χτες συναγωνιζόταν πόσες μλκς κ πόσα γκολ θα χαρίσει, δεν εξηγείται αλλιώς.
Επίσης μη αναμενόμενο αποτέλεσμα στη Ρώμη, κυρίως η έκταση του σκορ (αν κ στο δεύτερο γκολ τον έχουν αφήσει μόνο του να κάνει βόλτα στην άμυνά τους - κ μέχρι το γκολ η Ρόμα δεν είχε ούτε ευκαιρία). Λίβερπουλ έστω κ με μούφα πέναλτυ (όπως μου φάνηκε) πήρε την ισοπαλία, αλλά άξιζε γκολ βάσει της γενικότερης απόδοσης. Μπαρτσελόνα το έξυσε τρελά χτες νομίζω, βαριόταν να παίξει, δεν ξέρω. Ακούς εκεί 1-1 με μια ομάδα που της έχεις ρίξει 5 στην έδρα της....
-
είναι να μην τα παίρνεις με τα εγκλήματα που προηγήθηκαν? κράτα τη νικη με τη βέρντερ εντός ή έστω ένα χ στη λευκωσία και είμασταν στους 16. για τον κλαριτζή δεν ξέρω τη να πω. το κατέχει ή είναι κωλόφαρδος? για τους παίκτες, εντάξει, πλην της άμυνας, φέτος πιστεύω έχουμε αρκετό υλικό, παρά τις τραγικές εμφανίσεις που προηγήθηκαν (τις οποίες χρεώνω στον τεν κάτε). αλλά η βέρντερ πελάτισσα του ΜΑΝΤΖΙΟΥ :!: :?:
ok, η βέρντερ είναι το γνωστό σκορποχώρι. τη μία ρίχνει 5 στη μπάγερν και την επόμενη χάνει στην έδρα της. τώρα προερχόμενη πάλι από πεντάρα, τρώει 3 από αυτούς που μέχρι πριν μία βδομάδα ήταν για τα πανηγύρια. αυτή είναι ακριβώς η μπάλλα που απεχθάνομαι.
τα γκολ της ανόρθωσης απλά δεν υπάρχουν. άστρο?
-
Κ σήμερα έχει 2 πολύ ενδιαφέροντα ματσάκια για να μην ξεχνιόμαστε ε, Ρεαλ - Γιουβέντους κ Φιορεντίνα - Μπάγιερν.
-
Quote:
Originally Posted by Daffy
o frousos re malakes o frousos :!:
otan ksodepsame 300 miria gia tin mparti tou,oute me ton akratito den evaze gkol.l tora gazose interoamina.gamo to spitaki tou gamo
katatalla ntrepomai gia panigirizmo arxigou stin isofarisi me atlentiko.krimas
είχε βάλει γκολ και στην Ουντινέζε.
όπως και ναχει, παλτουδάκι ήταν.
-
κάτι πρέπει να γίνει πια με τις διαιτησίες της λίβερπουλ στην ευρώπη, πέρσι δωράκι πρόκριση στα ημιτελικά, φέτος άρχισαν από τους ομίλους. ε αγαμηθείτε γαμημένοι γαμιόληδες με το γήπεδο που γέρνει και τη βαριά φανέλα και το κοπ και το σωτηρακόπουλο.
εντιτ: ε για τον παο δεν έχω να πω τπτ που να μην έχει ειπωθεί ήδη. πολύ μεγάλο δεύτερο ημίχρονο. η βέρντερ αγαπημένη ομάδα για πάντα στις καρδιές μας. βέρνετ παίξε για το λαό σου κετς.
-
-
Quote:
Originally Posted by nothingman
κάτι πρέπει να γίνει πια με τις διαιτησίες της λίβερπουλ στην ευρώπη, πέρσι δωράκι πρόκριση στα ημιτελικά, φέτος άρχισαν από τους ομίλους. ε αγαμηθείτε γαμημένοι γαμιόληδες με το γήπεδο που γέρνει και τη βαριά φανέλα και το κοπ και το σωτηρακόπουλο.
Στη ΝΕΤ ειπώθηκε το "Κοιτάξτε, η αλήθεια είναι πως δεν πάει για τη μπάλα, αλλά ίσως να είναι λίγο τραβηγμένο".
-
Re Stevie ase tis vouties, einai ntropi na skoraroume m' auton ton tropo.
Episis, den mporo na katalavo giati i Uefa (Platini klp) mas sproxnei toso aprokalypta. Perysi me Inter kai Arsenal kai xtes auto pou oloi eidame.
Den goustaroume petsines apofaseis, ante gamitheite lamogia...
-
Quote:
Originally Posted by mrmaiden
Episis, den mporo na katalavo giati i Uefa (Platini klp) mas sproxnei toso aprokalypta.
Γιατί φοβούνται μην το πάρει η CHELSEA F.C και είστε μες στους ανταγωνιστές :D
-
-
Πιο απλό κι από πέναλτυ.
Έντιτ: Δεν το πρόσεξα καλά, αλλά χειρότερο στήσιμο τείχους δεν πρέπει να έχει υπάρξει.
-
-
Ναι, αλλά και πάλι, άπειρα :pink:
-
-
Συμπασχω με τη σειρα μου,δηλωνω απηυδισμενος με τους εποντες πετσινων πεναλτυ πανηγυρισμους και εκφραζω απο τωρα την αγνη οργη μου για το επικειμενο σφαγειο της ΟΜ την ερχομενη αγωνιστικη.Εχει παραγινει,πια
-
hvilelos? post μετα απο καιρο! ρε απο που ειναι το αβαταρ θα σκασω? πες μου τωρα>>! και θα παρω lucifuge μαζι μου την επομενη φορα!
-
Quote:
Originally Posted by Kelldorain
Ντελ Πιέρο :touched:
αγαπαμε πολυ
-
latreia o poustis :pink: :pink:
-
ALESSANDRO DEL PIERO. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΡΕΑΛ. ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ.
-
Καλα κοψε κατι γιατι το 1998 τον χασαμε τον τελικο, εκεινο που μετραγε δηλαδη, κατα τα αλλα τα τελευταια 5-6 χρονια θυμαμαι 2 αποκλεισμους της Ρεαλ σε νοκ αουτ αγωνες με εμφατικες αποδοσεις και φετος 2 νικες στον ομιλο εντος εκτος... ψιλοπελατες τους καναμε.
-
Πολύ μέτρια η Ρεάλ για τέτοιο ματς, με 1-2 μόνο κλασικές ευκαιρίες. Η Γιουβέντους της είχε αφήσει χώρους κ έβγαζε πολύ επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Ε κ ο Αλέξανδρος είναι γαμάτος ο πούστης. Πολύ ωραία γκολ έβαλε πάλι.
Επίσης, δεν μας χάλασε η ισοπαλία στη Φλωρεντία :)
-
απο 2009-10 εως 2012 το τσ.λ. σε μεγκα και νετ :)
-
αντε γαμησου ΝΟΒΑ.
(μπαη δε γουεη ο Κοκκαλης εχει κανει πολλες μαλακιες, αλλα το οτι τοσα χρονια δεν εριξε ποτε τον Ολυμπιακο στο συνδρομητικο (δε με νοιαζει το γιατι, εγω να ικανοποιουμαι θελω) ειναι μεγαλο συν.)
-
κατσε ρε,πριν τη νετ(και το tv magic?) στη νοβα δεν ηταν;
-
τοτε ηταν πακετο ολες οι ομαδες
-
-
μια χαρά τα σκάγαμε στις καφετέριες για να δούμε τον Ολυμπιακό επί Άλφα Ντίτζιταλ. και τον Ευθυμιάδη στη Λεωφόρο, και τον Αλέκο στο 4-3 με την ΑΕΚ, ωραία χρόνια. ο αγνός οπαδός ψυχάρα Σωκράτης τότε είχε άλλα συν και δεν το χρειαζόταν αυτό μάλλον.
η αλήθεια είναι πάντως πως δε χαίρομαι που δε θα τα έχει πια η νόβα, αλλά στεναχωριέμαι που θα έχει κι άλλους Βερνίκους, Κατσαρούς στις περιγραφές και υποψήφιους τεχνικούς διευθυντές να δίνουν συνεντεύξεις στα μελλοντικά τους αφεντικά από το στούντιο. εγώ βέβαια έχω ήδη νόβα οπότε σταρχίδιαμου λολ νιανιανιανιανια :!:
-
Έχω καταλήξει εδώ και καιρό πως ο Βερνίκος είναι μακράν ο χειρότερος και σπαστικότερος σχολιαστής. Δηλαδή θα προτιμούσα και τον Σακελλαρόπουλο νομίζω.
-
Quote:
μια χαρά τα σκάγαμε στις καφετέριες για να δούμε τον Ολυμπιακό επί Άλφα Ντίτζιταλ. και τον Ευθυμιάδη στη Λεωφόρο, και τον Αλέκο στο 4-3 με την ΑΕΚ, ωραία χρόνια. ο αγνός οπαδός ψυχάρα Σωκράτης τότε είχε άλλα συν και δεν το χρειαζόταν αυτό μάλλον.
η αλήθεια είναι πάντως πως δε χαίρομαι που δε θα τα έχει πια η νόβα, αλλά στεναχωριέμαι που θα έχει κι άλλους Βερνίκους, Κατσαρούς στις περιγραφές και υποψήφιους τεχνικούς διευθυντές να δίνουν συνεντεύξεις στα μελλοντικά τους αφεντικά από το στούντιο. εγώ βέβαια έχω ήδη νόβα οπότε σταρχίδιαμου λολ νιανιανιανιανια :!:
στο 4-3 ημουν οακα :disco:
το μεγκα θα δειχνει ρε
δηλαδη σωτηρακοπουλοι, σπυροπουλοι, μενιοι κτλ κτλ
-
τουλάχιστον έχουν δει και πέντε ξένα ματς παραπάνω ο σπυρόπουλος και ο σωτηρακόπουλος και έχουν κάτι να πουν σε ένα ματς Τσλ. δε γίνεται τα σαββατοκύριακα να λιώνεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και στις αναλύσεις για την ανασταλτική λειτουργία του πανθρακικού και στο πως βοηθάνε οι πλάγιοι του Άρη και ξαφνικά να έρχεται η τετάρτη και να πρέπει να ξέρεις να πεις ένα-δυο πράγματα για τη γιουβέντους και τη βιγγιαρεάλ. τα παραδείγματα πολλά, πέρα δλδ από τους μαλάκες της ερτ, οι καρπετόπουλοι πχ που αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να σου πουν δέκα νυν ποδοσφαιριστές της ManU πχ αλλά έκαναν εκπομπή για το ΤσΛ.
ο σπυρόπουλος κιόλας είναι γαμάτος νομίζω. ο σωτηρακόπουλος εντάξει, μαφία του άνφιλντ, μη λέμε τα ίδια. αλλά αν είναι να κάτσω να δω μια Τετάρτη σπίτι μου ένα παιχνίδι Μίλαν-Μπαρσελόνα, ε άλλη φάση ο Βερνίκος άλλη ο Σωτηρακόπουλος, πωσνατοκανουμετώρα.
έντιτ: χαχαχ, η Μίλαν στο τσλ, λολ, λέω κάτι πετυχημένα ώρες-ώρες.
-
Quote:
Originally Posted by Magellan
στο 4-3 ημουν οακα :disco:
.
-
Quote:
ο σπυρόπουλος κιόλας είναι γαμάτος νομίζω. ο σωτηρακόπουλος εντάξει, μαφία του άνφιλντ, μη λέμε τα ίδια.
ναι
αλλά και ο Σπυρόπουλος το ίδιο είναι - απλά δεν εκδηλώνετε η κουφάλα
-
Ε και γιατι τον λες κουφαλα, καλυτερα που δεν εκδηλωνεται. Σπυροπουλος, Σωτηρακοπουλος, Θαναηλακης ειναι μια χαρα, ο δε τελευταιος ειναι απολαυση. Τα παραλετε για Βερνικο, μπορει να ειναι χαζουλης και λιγο σπαστικος, αλλα σαν το διδυμο απο την κολαση Παπαδημητριου - Κατσαρος δεν υπαρχει. Ειναι και το τι σε ενοχλει, εγω ας πουμε δεν αντεχω τα κλισε και τα καθωσπρεπει και γενικοτερα τις ΧΙΛΙΑΔΕΣ μαλακιες που ακουω απο αυτους τους δυο, θεωρω οτι ο τριτος χειροτερος ειναι 80 χιλιομετρα πιο πανω.
-
ας σκοτωσει καποιος τον πουρουπουπου να ησυχασουμε επιτελους.πηραν την καλυτερη κυριακατικη αθλητικη εκπομπη και την καταντησαν ενα μπουρδελο με υπαλληλους που δεν βλεπεται.βαλτε στον πατο σας τα γραφηματα ρε μαλακες εμεις τα γκολ θελουμε να δουμε, κανουν μιση ωρα αναλυση του ματς πανθρακικος-θρασυβουλος 0-0
-
Φυσιολογικά αποτελέσματα χτες γενικά, να δούμε τα σημερινά.