Βασικά το Carnivale σκηνικό είναι αντιγραφή Carnivale, οπότε ας φέρναν κανά brother Justin για να ανάψουν και τα αίματα! :cool:
Printable View
Βασικά το Carnivale σκηνικό είναι αντιγραφή Carnivale, οπότε ας φέρναν κανά brother Justin για να ανάψουν και τα αίματα! :cool:
δεν μπορώ να αποφασίσω μεταξύ heroes & prison break
ποια σειρά έχει την χειρότερη εξέλιξη
πραγματικα γινεται ο,τι να ναι εδώ και 2 σεζον
για να δούμε αν από το σαϊλερ/τ-μπαγκ προκύψει κατι ενδιαφερον
για οσους δεν το ανακαλυψαν βλεποντας καλιφορνικεισον
η γκρετσεν ειναι αυτη 8-)
http://zima-sisters.net/madeline/gallery/mz_94yaa1.jpg
Ye, χαρακτηριστική φάτσα, από το 1ο ep του californication μου θύμιζε κάτι.
Ον τόπικ, δεν έχω δει ακόμα το τελευταίο ep αλλά όντως αυτός ο κύκλος μέχρι στιγμής δεν μου αρέσει. Οκ είναι κάπως πιο συγκροτημένος σε σχέση με την αρχή του προηγούμενου αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει κάποιο σοβαρό "κακό".
Εκτός και αν το τελευταίο ep είναι τόσο καλό πια και όλο το αποπάνω είναι άκυρο :P
ok, πάμε poll....
Spoiler
οπ, παίχτηκε τέτοιο σκηνικό? αν είναι να αρχίσω να το ξαναβλέπω
Το καλύτερο επεισόδιο που είδα τελευταία από Heroes! Άσε που τελειώνει με ΕΠΙΚΟΥΡΑ DEMOLITION Τ Bag θεός απλά σώζει την σειρά ξερωγώ.. :D
4x08...wow...lame
Και υπάρχει κανείς που να μη μιλάει γιαπωνέζικα στην Αμερική;
gia onoma tou 8eou re lingas, htan parapolykalo!!
time travel dillhmata pou 8a zhleue k o mpernis (lol), "ok_to_katalabame_o_T-bag_einai_evil", o Shylar de mporei na allaksei to parel8on tou, o Hiro ta kanei ola skata, yperoxa pragmata.
OK, παραδεχομαι οτι ειμαι θυμα των αμερικανικων σειρων
αλλα υπαρχουν και ορια στην βλακεια
μετα απο αυτο το επεισοδιο, σταματαω αυτο το τερατουργημα οριστικα
Μούφα το επεισόδιο αν και για πρώτα φορά αφήνει την αίσθηση οτι φτιάχνει.
Αλλά υπάρχουν πολλά χειρότερα επεισόδια για να ξενερώσει κάποιος και να το παρατήσει.
συμφωνοι, αλλα λογω μαζοχισμου αντιστεκομουν
οχι πια! στα τσακιδια
Το χειρότερο επεισόδιο Heroes EVER! E V E R !!! Έλεος με τον φλωρό-Χίρο! Θέλουμε τον σαμουράι Χίρο της πρώτης (ή δεύτερης;;;) σεζόν με την κατάνα στην πλάτη! Όχι είναι μυξο-βλαμμένο που κάνει ΓΟΥΑΤΑ(!) μόνο σε ηλίθιο χαρούμενο μπεμπεκίστικο παιδιαρίστικο ύφος (ενώ θα πρέπε όταν σπάει στο ξύλο τους άλλους :D:D ). Αυτά.
είμαι το 14ο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν και ίσως να είναι η καλύτερη σεζόν , αν και προς το τέλος με έχει κουράσει λίγο . "τι-μπαγκ" και σαηλερ ανεβάζουν πολύ το επίπεδο της σειράς .
ποσα επεισόδια εχει η σεζόν ? θα βγάλουν κιαλλη σεζόν ?
εγω τοκοψα στην 3η
οι θεαματικοτητες εχουν πεσει πολυ οποτε μαλλον για κοψιμο παει
καλα τι καλυτερη σεζον οσους ρωταω αθλιο λενε οτι ειναι
η τρίτη σεζόν είναι πολύ άσχημη σεζόν αν εξαιρέσεις προς το τέλος που φτιάχνει πολύ .
και εγώ το είχα παρατήσει κάπου στην μέση της τρίτης αλλά πριν κάνα μήνα το ξανάπιασα .
http://www.chicagonow.com/blogs/show...x350-26824.jpg
bump, το ξεκίνησα πριν 3 μέρες και ΓΑΜΑΕΙ. δεν έχω τελειώσει την πρώτη σεζόν, μισή ντουζίνα έχουν μείνει, αλλά ως τώρα κυλάει πολύ όμορφα
Καλά, τα λέμε στη 2η :P
μια χαρα ηταν η σειρα και τελευταισ σιζον ειχαμε και τον θεο. μαλακια που το κοψανε...
ειχε ολες τις προυποθεσεις να γινει γαμω τις σειρες αλλα...
Να δεις κομμενα τυπου carnivale deadwood το καταλαβαινω, αλλα heroes ειναι απλος μαζοχισμος.
Ντάξ δεν λες ότι έχασες και τον χρόνο σου εάν την δεις όλη.
Αλλά σίγουρα θα μπορούσαν να την κάνουν πολύ καλύτερη.
Μωρέ μια χαρά το λες.
Είναι εύκολα από τα πιο waste of time πράγματα που έχω κάνει μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή μου. Ακόμα έχω όλη την 4η season και δεν την έχω δει και το σκέφτομαι, μόνο για ψυχαναγκαστικούς λόγους, να πω ότι είδα όλη την σειρά..
Αυτή η 3η season είχε τόσες προοπτικές να πιάσει τη 1η και τα έκαναν σκατά. 4η αδιάφορη, νομίζω έφαγε ένα υπέροχο delete αλλιώς υπάρχει κάπου στο σκληρό. Βαριέμαι ακόμα και να τη ψάξω.
Αυτό το λες για κακο μάλλον
Μου τα 'λεγε ο Παύλος να σταματήσω να σπαταλάω το χρόνο μου, αλλά αναρωτιόμουν τι χαζά μου λέει
Μετά την πρώτη σεζόν λοιπόν, έχω ξενερώσει τόσο πολύ που βαριέμαι να μπω στον κόπο να δω την δεύτερη
Δεν θυμάμαι να έχω δει τέτοια σειρά ξανά με τόσο ηλίθιες τρύπες σεναριακά
Το ολοκληρωτικό τέλος ήταν ενώ απορούσα γιατί ο Petrelli junior δεν πετάει απλά ψηλά να εκραγεί μόνος του και μετά από αρκετή ώρα απορίας, ήρθε ο αδερφός σου για να save the day.
Εντελώς lame σειρά (και ημουν ψημενος να βρισω τον νεκροπεθαμενο για τα ποστς που εκανε στην αρχη του θρεντ)
Αυτά, θα τελειώσω Wire και μετα θα δω Treme, αν εχετε να προτείνετε κανα καλό sci-fi πάντως (Firefly εχω δει, και Battlestart Galactica ειμαι στην δευτερη σεζον, αν κι αυτο εχει μερικά χαζά σεναριακά αλλά όσο παει και φτιάχνει), μην ντραπείτε!
sci fi θα προτεινα και το Sarah Connor Chronicles κοπηκε κι αυτο αλλα ειναι καμια 30αρια τα ep