χαχαχ, μετά την εμπειρία του στρατού, δεν μπορώ να κρατήσω τα γέλια μου μετά από ατάκες τύπου Phantom Duck :lol:
Printable View
χαχαχ, μετά την εμπειρία του στρατού, δεν μπορώ να κρατήσω τα γέλια μου μετά από ατάκες τύπου Phantom Duck :lol:
Quote:
Originally Posted by Phantom Duck
στρατιωτικός μου το χει πει,από κει και πέρα go figure,εγώ δε ξανακοβω τα μαλλιά μου για το στρατό :P
Για πόλεμο μίλησα φίλος, όχι για πωλητές ψιλικών στην ΕΛΔΥΚ ξέρω γω ;ρ
ρε Bullet, τι θα σου πει ο στρατιωτικος;
αν τα μαλλιά κόβονται για λόγους υγιεινής, την περιοχή κάτω του αφαλού τι την κάνουν;
Σε συνθήκες πολέμου εννοούν κιε στέκει, όπως και για τα γένια κ τα νύχια. Αν το χρησιμοποιούν οι βρωμιάρηδες καραβανάδες για πειθαρχία κιε λοιπές πίπες εν καιρώ ειρήνης είναι άλλο θέμα. Η περιοχή κάτω του αφαλού καλύπτεται από τη στολή, αλλιώς με τη λογική αυτή θα κσυρίζονταν όλη μέρα από πάνω ως κάτω mouahah.
αχαχαχχααχ ωραίο θα ήταν αυτό, πριν μπεις στο στρατό κούρεμα και brazilianQuote:
Originally Posted by Darkling
αχααχαχ
Είχα την εντύπωση ότι χρησιμοποιούνται και κράνη όμως.Quote:
Originally Posted by VirusXI
Γεια σας!
Επέστρεψα από το Poros College και η εμπειρία ήταν γενικώς πολύ καλή. Μετά το αρχικό σοκ του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ πηξίματος στον Παλάσκα και του "ωχ μαλάκα δε μπορώ να βγω έξω τώρα", όλα κυριλέ. Κάναμε καλες παρέες, μας έτρεξαν γενικά λίγο (ακόμα κι εμένα που λόγω νοοτροπίας/ατυχίας ήμουν στους περισσότερο τρεχάμενους) και γενικά την περάσαμε καλά. Λεπτομέρειες στους καφέδες που θα παίξουν, μια που ως γνήσιο βύσμα, θα κάνω θητεία στην Πατησίων.
Μάκια.
τα μακριά μαλλιά και τα γέννια είναι για τον ΕΣ σύμβολο ανεξαρτησίας, "γιεγιεδισμού" :lol: και ανταρσίας (πχ αντάρτης-κατσαπλιάς-ληστής) και δεν συμβαδίζει με τα ομοιόμορφα ρομποτάκια του στρατού που σου καθορίζουν το μήκος της τρίχας και της φαβορίτας. Μικρό μούσι και περιποιημένο επιτρέπεται μόνο στο ναυτικό (δεν γνωρίζω τον λόγο, πιθανόν να σχετίζεται με κάποιο συμβολισμό-απολίθωμα). Ανάλογα και στην αστυνομίαQuote:
Originally Posted by Bullet
το μαλλί μου αυτή τη στιγμή είναι περίπου 5cm... :P
amesws gia kourema kirie dokime!!!
απολύομαι ψαρούκλες!
(τα μαλλιά μου κάνω μπούκλες) :P
το μούσι απότι ξέρω επιτρέπεται λόγο του ότι δεν είναι τόσο εύκολο να ξυρίζεσαι εν πλο daily or smth δε τα θυμάμαι και πολύ καλάQuote:
Originally Posted by Candiru
ΔΕΑ (ΓΦ) πια και σε 9 μέρες παρουσιάζομαι στο 724 ΤΜΧ στους Τοξότες Ξάνθης. 8) +
:happyjump:
Quote:
Originally Posted by jimid
gia strato les i gia to strongold to 2?
:rofl: :rofl: Tάσπασες! :rofl: :rofl:Quote:
Originally Posted by NuC
xaxa ekei pigena kathe mera apo to aerodromio ths xrysoupolhs gia na parw pswmi. Eisai tyxeros pou pas twra pou pianoun ta krya, tha se trwgan ta kounoupia, exei limnes gia plwta 20 metra apo ta ktiria tou stratopedouQuote:
Originally Posted by jimid
έτσι κι αλλιώς δε θα μενει πολλά βράδυα "μεσα" :wink:
Ravenlord apolu8ikes?
ante kalos aliths re
edit: emena me 8umi8ikan 3ana meta apo 6 xronia gmt ton dia tous
kai exw kai leuko apoluthrio
to prwi exei "tentwma" kai to vrady entoma.Quote:
Originally Posted by Angrafan
την τρίτη την κάνω και 9 οκτ παίρνω το απολυτήριο :D thnxQuote:
Originally Posted by The Charon
θα πας τελικά? το λευκό δεν παίζει και μεγάλο ρόλο :wink:
8a paw giati den einai askhsh ....
einia 5 meres enhmerwsh....o,ti na nai
ξέχασα να σας πω ότι από σήμερα (χτες) είμαι και επίσημα πολίτης 8) :D
Άργησες αλλά τα κατάφερες. :D
Καλός πολίτης κ. ανθυπολοχαγέ!
καλο κατευόδιο φίλτατε
πωπω μαλακα, 1,5 χρονος ε...
χαχα θενξ παίδες. άστα να πάνε μητς. και έξω τα πράγματα είναι χειρότερα από ότι τα άφησα
kalos politis Raven ....
βασικά, ελπίζω να γίνω κακός πολίτης... γιεα :twisted: :P
Quote:
Originally Posted by Raven Lord
:x :x :x :x :x
120kati kai simera...
Εγώ δε μετράω ακόμα. Μάλλον δε μετράω γενικά γιατί θα ήταν προσβολή προς όσους κάνουν κανονικά στρατό. Εγώ είμαι ναυτικο. :P
stadiala.
ystera apo 3 oloklires meres afotou teleiwse i adeia kai me ena perasma 2 imerwn apo ta ΛΥΒ, paraskeyi erxomai athina.
kai xwris vyzma (sayti tin periptwsi) opws o apopanw.
νιανιανιανιανια
μας πρηξατε τα παπάρια με το στρατό :P :P :P :P :P
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ki egw apo prox8es apoxwrhsa apo tis takseis ths endokshs polemikhs aeroporias kai koubalaw thn palia kalh politikh taytothta!Kai sta dika sas gia tous strateysimous kai tous mellontes strateysimous!Kai eite to pisteyete eite oxi oso hmoun sto 2o kep ais8an8hka oti prosefera kai kati! :P
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Originally Posted by Rush
LIWNW!!!!!!
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
7 Noemnvrh mpainw KORIN8O 8a er8ei kanena kouradi gia Head-banging sto 8alamo? Exw akousei oti ekei katw exoun dioikhth metal-head :P
8a einai o ksaderfos mou. kai einai metalas. na kanete parea. kai aftos psilo vlima einai.
Metalhead? :rofl:Quote:
Originally Posted by Sotos_The_Tequiler
Tέλος πάντων, το 6ο ΣΠ είναι καλό ως κέντρο, δηλ. από πλευράς συνθηκών, φαγητού κ.λπ. είναι γαμάτα, το ΚΨΜ μέχρι και μπιλιάρδο έχει ας πούμε.
Ο διοικητής (που λογικά θα είναι ο ίδιος που πέτυχα εγώ, μιας και όταν παρουσιάστηκα πριν 17 μήνες ήταν καινούριος εκεί) ήταν ΟΚ, αλλά αυτό δεν παίζει μεγάλο ρόλο στο κέντρο. Εκεί για να περάσεις ήσυχα και ωραία είναι σημαντικό να έχεις καλό λοχαγό και -κυρίως- καλό διμοιρίτη (συνήθως ψάρακας ανθυπολοχαγός, μερικές φορές όμως και παλέουρας δόκιμος).
Αυτά εν ολίγοις.