-
εγω οπως το θυμαμαι το Λοντον προ 5 ετιας και βαλε , για να κυκλοφορησω με μετρα και σκατα και κανα ταξι ηθελα οσα θελω Αθενς για να βγω ενα Σαββατο βραδυ , ασε που δεν εχει περιπτερα με μπυρες !! και πανακριβο φαι σχετικα με Γκρις . Νταξει αναλογικα με τους μισθους σιγουρα ειναι φτηνοτερη αλλα οι τιμες ειναι σιγουρα ακριβοτερες. Και εδω αμα πας για μπυρονι σε ταβερν που γιαυτους οι μπαμπ ειναι κατι σαν τις εδω ταβερνες αλλα χωρις λακερδα , 2 ευρο θα την πλερωσεις την μπυρα.. δεν θα ναι και παουλανερ.. αλλα και απο την καβα 2.10 εχει και την πινεις και σε παρκο γιατι εχει ζεστη στην Ελλαδα , κρυο δεν εκανε ποτες.
:maikl:
μενος μενος
-
Έχει πέσει η λίρα πάντως και δεν είναι πια τόσο φρικαλέα ακριβά τα πράματα.
-
Ταξι ειδικα απο αυτα τα μαυρα δε νοειται καν, εχουν ομως υπηρεσιες με αυτοκινητο που ερχεται και σε παιρνει και δεν ειναι πολυ ακριβα, μιλαμε για λιγοτερο απο το 1/4 των κανονικων ταξι, αν φυσικα θυμαμαι καλα (καπως εδω ειναι και εδω που ειμαι τωρα). Αλλα το μετρο ενω ειναι πολυ ακριβοτερο φυσικα απο το ελληνικο, συμφερει αν παρεις Travelcard απεριοριστων διαδρομων για εβδομαδα αν εισαι τουριστας, εγω αυτο ειχα κανει. Ομως ο Μιτς θελει να παει για 2 μερες λεει, τοτε δεν ξερω. Το φαγητο το θυμαμαι οντως υπερπανακριβο αλλα ηταν με ισοτιμια λιρας ευρω εναμισι ευρω και πανω. Δε συζηταμε για δραχμες που στην Ελλαδα εκανε ενα κατοσταρικο μια φραντζολα ψωμι και εναμιση χιλιαρικο η πιτσα και ειχα παει Αγγλια και φαγαμε στην πιτσα χατ με δεκαπεντε λιρες ο καθενας και μου χε φανει οτι ειχα φτωχυνει σε μια μερα.
-
gia metafores oti eipe o FIXXXER...fai genika akrivoutsiko alla oxi tragika pragmata e...me tin analogia sto 1.1 den einai asximes oi times
mpyres pamfthines pragmatika
pota analogws(genika fthina tha elega omws an kai xanoun se posotita ligo)
-
Κανα τρίωρο πριν ξεκινήσω για το αεροδρόμιο έμαθα ότι το gatwick έκλεισε από χιόνι και η πτήση ματαιώθηκε, έξτρα κέφι. Νεξτ γουικ.
-
Αν μείνουμε paddington υπάρχει καμία πιθανότητα να μη χρειαστούμε απεριορίστων για το μετρό επειδή θα μπορούμε να πάμε στα περισσότερα με τα πόδια;
-
Οι αποστάσεις είναι λίγο μεγάλες, εκτός αν έχεις όρεξη για 1-2 ώρες ποδαρόδρομο από το 1 σημείο στο άλλο. Δεν έιναι μπαζοτσιμεντούπολη σαν τζη δικαί μας. Μη τσιγγουνευτείς την Oyster, η φτήνια τρώει τον παρά και η ταλαιπώρια είναι άσχημη.
-
Ναι, υπολογισμένη στα έξοδα την είχα, απλά είπα μπααας και, μην τη βγάλω τσάμπα. Btw κοιτώντας πριν λίγες μέρες αν κατάλαβα καλά υπάρχει η oyster που τη φορτώνεις χρήματα και χρεώνεσαι σε κάθε διαδρομή αλλά με έκπτωση και υπάρχει και η travelcard που είναι απεριορίστων; Λογικά τη δεύτερη θέλω ε.
-
Εμείς πάντως που μέναμε Paddington χρησιμοποιήσαμε 3 φορές μετρό σε μια βδομάδα. Βέβαια ήταν καλοκαίρι και ήταν ωραίο να κάνεις βόλτες, για τώρα δεν ξέρω πώς θα είναι τα πράγματα, αλλά ας πούμε notting hill, kensington, oxford street κτλ είναι σε απόσταση μισάωρου-40λεπτου με τα πόδια.
-
40 λεπτά περίπατος στους 0 κελσίου δεν ακούγεται και πολύ ελκυστικό είναι η αλήθεια.
-
travelcard μπορείς να φορτώσεις και στην oyster Dragon. απλά η διαφορά της με την απλή τραβελκαρντ (το χάρτινο εισιτήριο δλδ) είναι πως στην oyster μπορείς να βάλεις και χρήματα και να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις για ολόκληρη travelcard. δηλαδή εσύ ας πούμε που μπορεί να θέλεις να αποφύγεις την χρήση μετρό όσο γίνεται περισσότερο, δεν υπάρχει λόγος να πληρώσεις ολόκληρη travelcard. βάζεις ξερωγω όσες λίρες χρειάζεσαι για να κάνεις τη διαδρομή που θες. έτσι πάει.
-
Στο Λονδίνο πάω, εδώ το βάζω.
http://img23.imageshack.us/img23/8613/asdfai.png
Easyjet.
Όταν πατώ στο ντητέηλς, μου βγάζει μια φόρμα και ζητάει περαιτέρω πληροφορίες για το είδος του ταξιδιωτικού εγγράφου που θα χρησιμοποιήσω, ταυτότητα στην περίπτωσή μου, νασιονάλιτι, χώρα έκδοσης, ημερομηνία έκδοσης και ημερομηνία λήξης. Αλλά ξέρουμε ότι οι ταυτότητες ημερομηνία λήξης δεν έχουνε, οπότε το έχω αφήσει κενό. Επιμένει όμως να μου βγάζει αυτό το αγχωτικό μποξάκι και δεμπορώ. Παίρνω σε ένα τηλέφωνο που με έδωσαν στο αεροδρόμιο που υποτίθεται είναι του γραφείου της easyjet εκεί, αλλά δεν το σηκώνει κανείς. Πού να απευθυνθώ;! Τι κόλπα είναι αυτά, πέρυσι γιατί δεν είχα τέτοιο θέμα;
-
kai egw prwti fora to vlepw .. wtf
-
Βάλε μια τυχαία ημερομηνία λήξης.
-