:dfinger:
@μπιζάριε, "περίεργα" μας τα λες :P
Printable View
η μετροσεξουαλ πλευρα μου δεν σας αρεσει,
η οιδιποδια πλευρα μου, ουτε αυτη. τι σκατα πρεπει να κανω πια! :D
Να σταματήσεις τα τσάγια, τα κρασιά και τις γαρίδες και ν' αρχίσεις τους φραπέδες, τις ρετσίνες και τα λουκάνικα.
ρε το μπουστη,
το τσαι το πινω επειδη μου αρεσει.
φραπεδες και αλκοολ δεν μπορω να πιω λογο προβληματος υγειας.
Λουκανικα ενταξει, αλλα χθες το βραδυ εφαγα κεφτεδακια και μοσχαρι κοκκινιστο με τυροκαφτερη.
Καφτό.
anti-friends eimaste
Ωραία σειρά αλλά συμμερίζομαι τις ενστάσεις του Ρέηβεν. Είναι εκνευριστικά αμερικάνοι φλώροι και ανέφελοι χαζοζαρούμενοι ώρες-ώρες. Κατά τ'άλλα στηρίζουμε.
Καλύτερη σειρά έβερ ούτε στο τοπ 10. Γες Μίνιστερ, Πράιμ Μίνιστερ, Μπλακάντερ, Μόντι Πάιθονς κλπ...
Μην μπλέκεις αγγλία μεριά. Μιλάμε για αμερικανιές.
Όταν ήμουν πιτσιρίκι και το πρωτοέβαζε το σταρ, το μισούσα με όλη μου την ψυχή, μάλλον επειδή παραήμουν μικρή για να πιάσω το χιούμορ (μου την έδιναν και τρελά τα γέλια απο πίσω).
Στη φάση όμως που ξεκίνησα να το βλέπω σοβαρά (15? 16?) ήταν ότι καλύτερο και αγαπάμε και στηρίζουμε γιατί μεγαλώσαμε μ'αυτό και είναι :touched: φάση και μας έχει χαρίσει άπειρο γέλιο και αγαπάμε τους τίγκα αμερικάνους, ρηχούς χαρακτήρες του και μάλιστα έχουμε ρίξει και κάποια χαζοδάκρυα στις συγκινητικές σκηνές του!
Και οι δημιουργοί του σε κάτι τέτοιο στόχευαν θαρρώ, όχι στη δημιουργία πολύπλοκων χαρακτήρων και mind challenging σεναρίων.
Γενικά μην κατακρίνετε κάτι απλώς επειδή είναι ανάλαφρο και μη ψαγμένο.
post pix of vourkomeni Drumsick apo sigkinisi, or it DEFINITELY didnt happen!
Αχαχαχαχαχαχα.. Πόσο λίγο με ξέρεις! Κλαίω σχεδόν στα πάντα. Έχει τύχει να βουρκώσω με άρθρο σε εφημερίδα φφσ.
Ίσως είναι υπερβολικός οκ, αλλά να σου πω την αλήθεια, με το φρέντς πρέπει να'χω ρίξει περισσότερο γέλιο αποτι με οποιαδήποτε άλλη σειρά.
Ε, εντάξει, μην απολογείσαι για το γούστο και τις προσωπικές αδυναμίες σου! Καλή είναι!
Και εγώ μόνος μου είμαι στην λατρεία του Γες Μίνιστερ/Πράιμ Μίνιστερ...
η αμερική είναι "μπροστά" σε αυτά τα θέματα, και φαντάζομαι ήταν πολιτικά ορθό να δέχεσαι τους ΓΚΕΗ, ακόμα και δέκα χρόνια πριν. Είναι πολιτικά ορθό να δέχεσαι τον οποιονδήποτε παπάρα επίσης. Επιπλέον, ο χαρακτήρας της Φημπη ναι μεν είναι εκκεντρικός κλπ, αλλά δεν είναι πολιτικά ορθό να έχεις και έναν χορτοφάγο να σου μοστράρει την εναλλακτική ζωή; Απορώ πραγματικά μερικές φορές πώς δεν έβαλαν και αράπη στην παρέα, αλλά όποτε έχει εμφανιστεί μαύρος στη σειρά με έχουν αποζημιώσει. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τότε που έφεραν τη μαύρη στη γειτονιά και την ερωτεύτηκαν όλοι, και όποιος έπρεπε να την περιγράψει έδινε οποιαδήποτε λεπτομέρεια για αυτήν εκτός από το χρώμα της. Επίσης η μαύρη παλαιοντολόγα στις τελευταίες 2 σεζόν που είχε κάνει την παρέα άνω κάτω γιατί επίσης την ήθελαν όλοι.
Οι συντελεστές της σειράς δε θα πειραματίζονταν με τίποτα απολύτως, γιατί οι αμερικάνοι παρεξηγούνται με τα πάντα, η μη πολιτική ορθότητα συνεπάγεται omg it's like so offensive και γενικότερη γκρίνια, και αυτοί στόχευαν σε νούμερα και λεφτά. Οπότε καλά έκαναν κι έκαναν τους χαρακτήρες τους ασφαλείς για το κοινό, φλώρους και όσο δεν πάει αμερικάνους.
Κατά τ' άλλα κι εγώ το βλέπω φανατικά.
ο al bundy περνει παραμαζωμα και τα 6 χαζοχαρουμενα φιλαρακια
και σκοραρει με touchdown
http://www.itusozluk.com/img.php/734...63403/al+bundy