mono paok reQuote:
Originally Posted by freak brother
Printable View
mono paok reQuote:
Εκλεισε ο κύκλος του Ζιοβάνι στον Ολυμπιακό και στο ελληνικό πρωτάθλημα; Ο ίδιος ο Βραζιλιάνος σταρ απαντά καταφατικά και τονίζει πως σκέφτεται πλέον την επιστροφή στην πατρίδα του.
Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Λάνσε δήλωσε πως ήρθε η ώρα για τη μεγάλη επιστροφή στη Βραζιλία, όπου θέλει να φορέσει ξανά τη φανέλα της Σάντος, καθώς το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.
Αναλυτικό απόσπασμα της συνέντευξης:
Γιατί σκέφτεστε τώρα την επιστροφή;
«Εχω προσωπικά θέματα στη Βραζιλία, πρέπει να επιστρέψω για να τα επιλύσω. Είμαι πολύ καιρό μακριά από τη πατρίδα, καθώς λείπω εννιά χρόνια. Πιστεύω πως τώρα είναι η στιγμή να γυρίσω. Είμαι 32 χρονών, έχω ακομη μερικά χρόνια μπροστά μου να παίξω ποδόσφαιρο».
- Ο Ολυμπιακός γνωρίζει τη διάθεση σας;
«Οχι. Ακόμη δεν τους έχω πει επίσημα την επιθυμία μου. Οτι γνωρίζουν είναι κυρίως μέσω δημοσιευμάτων στον βραζιλιάνικο Τύπο. Εχω συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου. Μόλις έξι μήνες απομένουν για το τέλος του και από τη στιγμή που η ομάδα δεν θέλει να με χάσει δωρεάν, θεωρώ ότι είναι λογικό να συμφωνήσει».
- Δηλαδή ακόμη και μέσα στον Ιανουάριο υπάρχει περίπτωση αποχώρησης;
«Υπάρχει, αλλά πρέπει να διαπραγματευθούμε με τον Ολυμπιακό, αφού έχω χρήματα να λάβω. Εξαρτάται και από την αποζημίωση που θα δοθεί για να αποχωρήσω. Είναι πιθανός, αλλά χρειάζεται συζήτηση».
- Το 1995 χάσατε οριακά το πρωτάθλημα. Αυτή η απώλεια σας δυναμώνει τη διάθεση για επιστροφή;
«Εγώ θέλω να γίνω πρωταθλητής. Αν είναι με τη Σάντος, ακόμη καλύτερα. Εκείνη ήταν που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στο εξωτερικό και στην Εθνική Βραζιλίας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έγινα αντιληπτός».
- Στα 32 σας, έχετε άλλη εμπειρία...
«Δεν θέλω να γυρίσω στη Βραζιλία απλώς για να γυρίσω. Αυτό να σας είναι ξεκάθαρο. Ο κόσμος μπορεί να πιστεύει πως στα 32 μου απλώς θέλω να κλείσω την καριέρα μου σε μία μεγάλη ομάδα. Δεν είναι αυτό το πράγμα. Εχω μερικά καλά χρόνια μπροστά μου και μπορώ να αποδώσω το ίδιο καλά όπως και πριν φύγω για την Ευρώπη. Εχω την ικανότητα και τη διάθεση να το αποδείξω σε υψηλό επίπεδο».
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
POSO MALAKES EINAI RE?
DEINOUME TON KYRIAKO STHN GLASGOW RANGERS... GIA 2000.000 EURO
KAI POIOS THA PAIZEI STHN THESH TOU O MORRIS?
ANTE KAI GAMHTHEITE REEEEEEE
DWSTE TOUS OLOUS...
Συμπτωματικα ο υπερεπιθετικος Κυργιακος σκοραρε δυο φορες εχτες.....
Ο ΟΦΗ εχει γινει πολυκαταστημα παντως. Εξυπηρετει σε διαφορες χρησεις...
o anatolakhs posa goal exei valei?Quote:
Originally Posted by Darkling
Ε βέβαια θα πουλήσει ο Παναθηναϊκός.
Κάπως πρέπει να καλυφθούν τα έξοδα της μεταγραφής του Ρουμπάκη :D
Quote:
3 φετος αλλα δε τα βαλε πριν μας καταθεσει προταση η Σελτικ ξερωγω.
Βασικά ο Ανατολάκης είναι ο καλύτερος επιθετικός του Ολυμπιακού :dfinger:
ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝQuote:
@ΦΡΗΚΙΜΠΡΙΚΙ - ρε οι μεγάλες ομάδες δεν κρατάνε τους παίκταράδεςς που βγάζουν εδώ στο κοκαλλιστάν όπου έχουμε την ατυχία να παίζουμε εμείς. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είναι αιώνιος, δεν χάνεται και δεν έχει πρόβλημα. Αρκεί να ναι καλά το παιδί μας και όπου θέλει να πάει. Προσωπικά σε τέτοιου τύπου αποφάσεις είμαι με την πλευρά της διοίκησης.
+1
h santos dhlwse eugenika oti DEN thelei ton ziovani sthn sunthesh ths!!Quote:
me vrhke pro ekplhxews!!
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
χαχαχαχα
το 1-4 με το πλασέ του Ζιοβάνι το θυμάστε?
επίσης, αν δουν στη Γλασκώβη το εξώφυλλο του Derby, θα γελάσουν με την καρδούλα τους... ο William Wallas και οι υπόλοιποι που εξεγέρθησαν ήταν καθολικοί.... και όχι Προτεστάντες... :D
Epitelous ton poulhsame ton karagiozh pou to mono kalo pou ekane htan to mpouketo sth giovanna fragkoulh.
O Kyriakos thn eixe dei trela, ekane hroikes epelaseis sto pouthena, ekane giomes alla ourougouah tou 1928, tsampoukades kai alla yperoxa.
Sto kalo kai na mas grafeis Sothrakh.
(gia allh mia fora epivevaionome: h rangers kai h liverpool einai oi skoupidotenekedes ths evrophs. Oti yperektimhmenos asxetakos kykloforei to xrysoplhronoun)
Quote:
Originally Posted by nothingman
Οχι, ρε, εγραψε παπαρια ο Γκοντζος στο εξωφυλλο του ??????? Αντε ρε....εγκαθετε...
re eleos mh milate allo gia th derby,deite prwta ta xalia tou comic tou 8emou