DIKASTE ME
(an yparxei thread gia kypello na ginei move, mhn anevazoume xwris logo tis selides)
Printable View
DIKASTE ME
(an yparxei thread gia kypello na ginei move, mhn anevazoume xwris logo tis selides)
Αναρωτιέμαι αν αυτά τα αρχίδια κυκλοφορούν φανερά , και αν κυκλοφορούν φανερά πόσο ακόμα μπορεί να πέσει η ομάδα?
Spoiler
ποιοι ειναι αυτοι?
πολύ φοβάμαι ότι για να μεγαλώσει μια ομάδα στην Ελλάδα χρειάζεται μαφιόζο πρόεδρο και χρυσαυγίτες οπαδούς. ο βάζελος και η αεκ απέκτησαν αντιφά εξέδρα όταν άρχισε η παρακμή τους διοικητικά, τώρα που που ο τίγρης έχει ανάγκη από οπαδικό στρατό μάλλον θα αλλάξουν τα πράγματα. και το λέω χωρίς διάθεση "ορίστε, όλοι σαν την 7 του μαρινάκη είστε" και μακάρι να μη γίνει αυτό γιατί σε μας δυστυχώς η κατάσταση είναι μη ανατρέψιμη (ο φασισμός πάντα πηγαίνει με το μέρος του δυνατού για να ρουφήξει όσα περισσότερα πιτσιρίκια γίνεται).
δεν εχω παρατηρησει κατι ειδικα σε μπασκετ, βολλευ, χαντμπολ (γιατι οακα δεν ειμαι συνεχεια).
Το αντιθετα μαλιστα, με αποκορυφωμα πριν απο κανα μηνα που ειχαμε τους λιβορνεζους...
Spoiler
Δεν ισχύει αυτό που λες στο 100%
Για τις άλλες ομάδες δεν έχω άποψη, αλλά μπούλης ακόμα στα 80'ς από παρακμή του Ζ μέχρι τα "μεγαλεία" Μελισσανίδη / Καρρά, από Γενεράκη μέχρι Τραχανά και ΈΝΙΚ η ΑΕΚ είχε πάντα "αριστερίστικες" τάσεις που έχουν εκδηλωθεί άπειρες φορές. Έχει "εκδιωχθεί" ομάδα τύπων που δηλώνανε εθνικιστές με άκομψο τρόπο.
Θυμάμαι κατάληψη στο πολυτεχνείο να σπάει γιατί ξημέρωνε Κυριακή και είχε ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ :touched: τρου στορι δο. Από ενεργή συμμετοχή σε πορείες , εκδηλώσεις , μέχρι την Γένοβα.
Ο Μελιτζανιδης με το καλημέρα άλλαξε τα κόζια στην ορίτζιναλ, ακόμα δεν του έχει περάσει, αλλά με σιγουριά το παλεύει σε μια πιο "ακροδεξιά" τάση
σορρυ για το οφ-τοπικ αλλα μια και ειχαμε την κουβεντα αυτο ανεβηκε στο χθεσινο 2-2 λιβορνο ιντερ
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...00483727_n.jpg
και αφού πανιά ΑΕΚ
http://www.lifo.gr/icache/520/246/1/648138_DSCF3603.jpg
Η Δούρου είπε τόσες ανακρίβειες για το γήπεδο που στο τέλος την διέψευσε και το ίδιο της το κομμα
Για το κόμμα της Δούρου δε ξέρω, κάποια οργανωμένη ανακοίνωση οπαδών για το παραπάνω πανώ και τα τρικάκια που πέσαν τις προάλλες έχει βγει παρεμπιπτόντως;
Και επειδή μόλις τώρα το πρόσεξα, γιατί 3 κενά; Το γράφουν ΚΑΡΓΙΟΛΑ;
ΚΑΡΔΟΥΛΑ εννοούν
έρχομαι ως συνήγορος του διαβόλου να ρωτήσω ... ποιο το κακό να λες κάποιον κρεβάτι? και γιατί είναι χειρότερο από το γραφείο ή το καμπινές?