Τελειωσε το Τσαμπιονς Ληγκ, κοιταμε το επομενο ματς με τον Απολλωνα.
Printable View
Τελειωσε το Τσαμπιονς Ληγκ, κοιταμε το επομενο ματς με τον Απολλωνα.
Ε μεινανε 2 αχωνευτες ομαδες. Απλα επειδη δε θελω να δω τελικο απο ομαδες ιδιας χωρας ελπιζουμε Ατλετικο ή Ρεαλ να πανε τελικο και να τυχουν με μια απο τις σιχαμενες.
Κλαίω με Ατλέτικο Μαδρίτης. Φοβερά πράγματα. 3 δοκάρια κι ένα γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο. Δε χορταίνω να βλέπω τα μαλακισμένα της Μπάρτσα να χτυπιούνται σαν παιδάκια. Ειδικά προς το τέλος εκεί στο κόρνερ έκαναν σα δημοτικό.
Γενικώς δε μ'ενδιαφέρει τόσο τι θα γίνει στο Champions League.
Θέλω να είμαι αυτός που θα λέει στα εγγόνια του ότι έζησε Liverpool και Atletico να παίρνουν πρωτάθλημα την ίδια χρονιά.
Το κουράζεις, πες πως θες ισπανικό ημιτελικό να τελειώνουμε. :)
Γενικά έχει ψωμί η ιστορία. Ρεάλ, Μουρίνιο, Γκουαρδιόλα. Φάση θα χει να πάρει το 10ο η Ρεάλ νικώντας Τσέλσι και Μπάγερν πάντως. Ατλετικό όσο και να συμπαθώ δε θέλω να την δω τελικό γιατί προτιμώ να σηκώσει το πρωτάθλημα χωρίς να την απασχολεί η Ευρώπη.
Καλα δεν εγραψα και εκθεση χαλαρωσε.
Ο μουρινιο παντως μπορει να βαλει ζορικα στην μπαγερν σε περιπτωση που συναντηθουν.
Μιλαέι η ημικρανία και βγήκε επιθετικά. Περδόν μου λέμε και στη πατρίδα.
Δε ξέρω τι και πως μπορεί να γίνει, ιδανικός τελικός από πλευράς ονομάτων θα ήταν Ρεαλ-Μπάγερν, από την άλλη θα χε χαβαλέ να είναι Ρεαλ-Τσέλσι και να πάρει η Ρεάλ αυτό που κυνηγούσε με τον Μουρίνιο απέναντι στον Μουρίνιο.
δύσκολα θα συμβεί αυτό πιστεύω, ο τύπος είναι γάτος με πέταλα και εφόσον ξέρει τη ρεαλ θα στήσει την τσέλσι ανάλογα και θα τους φάει ;)
γενικά ας το πάρει όποιος να 'ναι, ΑΛΛΑ θα προτιμούσα να μη το πάρει ρεάλ (ρονάλδο :puke: ) ή μπάγερ (ε φτάνει λίγο μη τα γαμήσουν κι όλα)
Mias kai den antexo na vlepo tis 2 apo tis 4 omades, kai i Real de mou prokalei kapoia idiaiteri sumpatheia (paizei omorfa omos)....i sosti grammi einai mono auti:
http://4.bp.blogspot.com/-qWy6R5TQVo...a-rey-2013.jpg
Ας ειμαστε δικαιοι για το ποιος την εκανε μεγαλη την ομαδα αυτη ε................
Spoiler
Οχι βεβαια, στηριζετε την ομαδα που εκανε μεγαλη ο
Spoiler
Spoiler
Ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακροδεξιός με δημιουργία ιδιωτικού στρατού στην Marbella που ήλεγχαν τα πάντα.
Ον τοπικ...
Ρεαλ - Μπάγερν
Ατλέτικο - Τσέλσι
ναι, δεν υπήρχε ατλέτικο πριν τον χεσούς χιλ!
κοτούλες να κάνετε και σεις προγνωστικά :)