νακι?
Printable View
νακι?
γκομενάκι νομίζω εννοεί.~~~~~~~
φερον.
οχι νακι , μονο γαρακι .
Πλεον κοντεύω να τα δω όλα.Αναφέρθηκε σε αυτό το θρεντ και εγινε σύγκριση μεταξύ της Πείνας του Knut Hamsun και του Χουιτη. οκ.
δεν έγινε καμιά σύγκριση.ένα παράδειγμα έφερα για να δείξω ότι η ιστορία δεν παίζει μεγάλο ρόλο σε ένα λογοτεχνικό κείμενο.δεν είναι η ιστορία που κάνει κακά τα κείμενα του χουίτη.
σ ένα κείμενο κάποιος πεινάει, σ ένα πίνει μπάφους, στο τζανκι του μπαροουζ πίνει πρέζα και πάει λέγοντας.δεν έχει καμιά σημασία.
Δηλαδη επειδη στην Πεινα, η ιστορια δεν παιζει ρολο, σ ολα τα λογοτεχνικα μυθιστορηματα, η Ιστορια δεν παιζει ρολο?
πιες γαρο, κανε εναν παπα, στριψε μια λατα, καπνισε ενα σταφφ, γυρνα ενα τζοιντ, και αναλογισου το κουοτ σου.
δεν παίζει μεγάλο ρόλο είπα.μια ιστορία είναι ένα όχημα για να γράψεις κάτι.είναι μια πρόφαση για να πει ένας συγγραφέας αυτά που θέλει.και αδιάφορη να είναι η ιστορία, το κείμενο μπορεί να είναι κορυφή, αν ο συγγραφέας έχει να πει κάτι.αν είναι μια επιφανειακή αφήγηση κάποιων γεγονότων, τότε δεν έχεις λογοτεχνία, απλά μια ενδιαφέρουσα ιστορία, ή ένα άρθρο.αυτός όμως λέει πως κάνει στόνερ λογοτεχνία.ε λογοτεχνία μέχρι τώρα δεν έχω διαβάσει στα κείμενα του και δεν φταίει η ιστορία γι αυτό.
Αυτος σου ειπε οτι κανει "ΣΤΟΝΕΡ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ" και συ δεν κυλησες στα πατωματα με τον ορο.
σε μένα δεν είπε τίποτα.σε σας το είπε
μην παιζεις με τις λεξεις!
λάντυ, δεν περιμένω από ένα παιδί που γεννήθηκε το 94 και αυτοχαρακτηρίζεται στονερ λογοτέχνης, να έχει στα κείμενα του, την ίδια ατμόσφαιρα ή ανάλυση που έχει ο μπάροουζ.
ακόμα, το πορτέτο του πρεζακλή, όπως και του πεινασμένου, μου είναι πιο εκτός πραγματικότητας(μου)-και άρα πιο ενδιαφέρον για μελέτη-απ'ότι αυτό του χασικλή. αν έδινε βάση στην ιστορία, πιστεύω ότι και οι χιλιοπαιγμένες στο μυαλό μου φάσεις με τσιγάρα-αναμονή μέχρι να βρεις-ευτράπελα και καμμενιές-πωπω πόσο μαστουρωμένος είμαι κτλ. θα είχαν άλλο ενδιαφέρον.
Arthur_Zen κάποιος κύριος Kevorkian σε ζητάει στο τηλέφωνο.