gravemiasma μας τα χεις κανει τσουρεκια , αν δεν απατομαι το σαμπφορουμ ειναι για σελφ προμοσιον και το θρεντ για το μπαρ... ιφ γιου αρε νοτ ιντερεστεντ μη πατας το θρεντ.. δυσκολο ε?
Printable View
gravemiasma μας τα χεις κανει τσουρεκια , αν δεν απατομαι το σαμπφορουμ ειναι για σελφ προμοσιον και το θρεντ για το μπαρ... ιφ γιου αρε νοτ ιντερεστεντ μη πατας το θρεντ.. δυσκολο ε?
τι ασχολείσαι κι εσύ μωρέ...
ανοιγουμε Παρασκευη και Σαββατο to know us better !! οσοι πιστοι!
δυο φορες θα ανοιξετε?
Καλη επιτυχία Φρηκ, πολλά λεφτά να βγάλετε, και κάθε βράδυ στα βεσε να δινετε έκφυλα κοντοπούτανα πορνίδια, τα οποία θα λυσσάνε για Σπερμπερμιντ.
Και να μην παίζει Μανογουορ (για να γίνουν τα από πάνω κιόλας).
Γρεηβμιάσμα μην στεναχωριέσαι, δεν θα σε καλέσει κανείς ποτέ, και πουθενά. Όπως τότε στο σχολείο, που στα παιδικά πάρτυ έλεγαν "δεν φαντάζομαι να είπες να έρθει και Ο βλάκας?"
παρασκευη οπενινγκ και σαββατο κλοσινγκ για καλοκαιρι και παλι ξανα μαζι σας σεπτεμπερ σε εντατικους ρυθμους 8)
αρπαχτη; ωραιος! ΤΙ Σεπτεμβρη ρε; δεν θα προλαβω να αφησω σε σας λιγο απο το σηκωτι μου φετο. θα παω στο σπιρτοκουτο για πρωτη φορα και σε μια αλλη μπυραρια που σερβιρει ετερο αξιοσεβαστο μελος. Εσεις του χρονου!
Για το διήμερο πάντως, όποια γυνή εισέρχεται στο χώρο θα πρέπει να είναι απαραιτήτως τόπλεςς.
Ή έστω εξερχόμενη.
χαχαχα τι αρπαχτη ρε? να το δει ο κοσμος που αδημονει θελουμε για να το συζητανε το καλοκαιρι που θα εχουν την κλασσικη κουβεντα... "καλα ειναι τωρα , τον χειμωνα που θα την βγαλουμε?" :p
δεν ξερω. εγωω το μονο που περιμενα ηταν τιμια μπυρα, γκομενες και να αφησω τα δολλαρια μου...ε ευρω μου ...για να στηριξω νεους επαγγελματιες της χωρας μου σε μια προσπαθεια που αξιζει να στηριχτει. τώρα θα πρεπει να στηριξω και καποιους αλλους που δεν εχω στηριξει ως τωρα. καλα την επομενη φορα. λεφτα ναχουμε να τα πινουμε
για πες τελικά πόσο θα δίνεις το pint
την 3,3 (δεν θα χουμε μισολιτρη) 2,5 ευρο την λαγκερ , 3,5 την βαις .