ενταξει.
Printable View
Το 70 το πηρε ο Αρης
Κόμπλεξ όταν μειώνεις τον άλλον με βρισιές, δεν είναι κόμπλεξ όμως όταν τον μειώνεις με συνεχείς ειρωνίες. Εντάξει, είναι κάτι που το προωθεί γενικά το παρόν φόρουμ, δεν είναι όμως έτσι και αντικειμενικά. Όπως και να έχει ζητώ συγγνώμη γενικά από τον ιστοτόπο (ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ RAVEN LORD) για τα λόγια μου εδώ, έχει όμως και η πρόκληση τα όριά της. Επιστρέφω στον χρήστη που υποσχέθηκα να είμαι.
Paul οκ, ομολογώ ότι δεν το είχα υπόψη μου.
μας δουλευεις δεν ηξερες :D
στα αλλα δεν μπορω να θυμηθω πρωταθλημα που εχασε ο ΠΑΟΚ για να σου πω την αποψη μου
στα κυπελλα ειναι ευκολο να βρεις στοιχεια που εγινε ο τελικος κλπ
κι αναφερω ΠΑΟ-ΑΕΚ γιατι αυτους εχω ζησει μαζι με ΟΣΦΠ να παλευουν για τιτλο και τα τελευταια 15 εχει γινει τοσο δυσκολο να παρει αλλη ομαδα πρωταθλημα εκτος απο την γνωστη του Πειραια που ο ΠΑΟ εχει 2 και η ΑΕΚ 0
ε πως θα ξεφευγε ο ΠΑΟΚ απο το 0 τα τελευταια 20 χρονια
Anyway, κατάλαβε ο ένας τον άλλον. Αυτό του Καταντζογλείου στα ίσια δεν το είχα υπόψη μου, ξέρω ακόμα και τώρα ότι η τελευταία κούπα του Άρη ήταν όταν το ποδόσφαιρο παιζόταν σε δύο διαφορετικές λίγκες.
H. εμένα πάντως με έπεισες, άλλη φορά δε χαίρομαι για ΠΑΟΚ.
Όχι ρε γαμώτο.
εγώ πάντως σέβομαι Η. βαθύτατα πλέον, ούτε το κλασικό ψάξιμο στο wikipedia πριν επιμείνει για 2-3 σελίδες για τους τίτλους του άρη δεν κάνει. αν δεν είναι αυτό πίστη...
Σιγά μην κάτσω να ψάχνω wiki για να απαντήσω στην κάθε αρχοντομουτσουνάρα. Ποια η σχέση σου με τα αθλητικά φάντομ? Μπήκες απλά για να πεις κάτι στον Η. φαντάζομαι?
απλά για να πω κάτι στον Η. που νόμιζε ότι το "άτιτλος" ήταν κυριολεκτικό, δυστυχώς δεν έχω την ικανότητα να συζητάω πιο τακτικά με τέτοιους Σωτηρακόπουλους.
http://img834.imageshack.us/img834/2...9430331420.jpg
Έως λοιπόν να καταλάβεις ότι το άτιτλος που λέμε αναφέρεται σε (ανυπαρξία από) επαγγελματικούς ή/και πανελλήνιους τίτλους βούλωσε την ειρωνία σου στην κωλάρα σου μαλακισμένο :)
Μαθαίνουμε λοιπόν ότι το να εκφράζεται κάποιος θετικά για άλλη ομάδα πλην αυτής που υποστηρίζει είναι απαγορευμένο γιατί ΠΑΟΚ (κάποιος μπορεί να βάλει εδω όποια ομάδα θέλει) δεν γίνεσαι αλλά γεννιέσαι. Επίσης αν παρόλα αυτά κάποιος εκφραστεί θετικά για άλλη ομάδα, πλην αυτής που υποστηρίζει (ξανά μανά)), πέφτει στη κατηγορία του Ελλήναρα που και αυτοί λένε Ελληνας δεν γίνεσαι αλλά γεννιέσαι. Χμμμμ. kewl story bro.
Ακόμα καλύτερα μαθαίνουμε ότι εφόσον κάοιος δεν παίρνει πρωταθλημα, κύπελο και πασατέμπο στο γήπεδο, έχοντας παραδεχτεί ότι η ομάδα του είναι χειρότερη, από αυτες που μοιράστηκαν τους τίτλους, ειναι περίργο να του λένε μα εδώ δεν πήρα εγώ πρωταθλήμα πως γίνεται να πάρεις εσύ. Και σε παράγκες να μην αναφέρεσαι και όλα καλά και αξιοκρατικά, λές έχεις χειρότερη ομάδα και μετά σε πειράζει η σύγκριση.
Κάτσε να παίξω κι εγώ με τα κεφαλαία!
Εκτός από ΜΑΛΑΚΑΣ στη συμπεριφορά, είσαι και ΗΛΙΘΙΟΣ γιατί δεν έγραψα πουθενά ότι είπες ότι πας για πρωτάθλημα και δεν παραποίησα ούτε λέξη σου. Διάβαζε καλά τι γράφει ο κόσμος πριν αρχίσεις τους χαρακτηρισμούς, για να είσαι τουλάχιστον μόνο το πρώτο (ΜΑΛΑΚΑΣ).
Το μόνο που έγραψα που αναφέρεται σε αυτά που πόσταρες είναι ότι ο ΠΑΟ αποδεικνύει ότι έχει ομάδα για να παλέψει το πρωτάθλημα, κάτι που εσύ είχες αρνηθεί. Όπως απάντησα στον μινμιν δεν είμαστε φαβορί, αλλά θα το παλέψουμε με μικρές πιθανότητες.
αφηστε τα αυτα τωρα...
πεταξτε ΟΞΩ απο την Γη τα δρακονιανα μιασματα επιτελους...καποιος να καλεσει ενα διαστημοπλοιο
Quote: