onibocho θέλω να πιστεύω ότι τρολάρεις :-(
γράφεις αυτό:
Quote:
Originally Posted by
OniBocho
Εσύ μου είσαι σχετικά συμπαθής και δεν υπήρξες προκλητικός για να σε μεμφομαι για κάποιον λόγο.
ενώ στο ίδιο ποστ:
Quote:
Originally Posted by
OniBocho
Λογικό να συμβαίνει, όταν έχεις δει κάποιον να βγαίνει με σακούλα public και ξέρεις τι έχει ψωνισει. Μάλλον είναι το x-ray vision σου σε σωστή λειτουργία...
ξαναλέω, ελπίζω να είναι τρόλινγκ η όλη φάση γιατί αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω τίποτα από ό,τι συμβαίνει.
πρώτον, όταν κάποιος θέλει να κράξει όσους δεν πήγαν στο event ενός κομικσομάγαζου για να στηρίξουν τη φάση
Quote:
Πολύ ωραίο το feeling του να βλέπεις το αγαπημένο σου κομικσάδικο γεμάτο από κόσμο που γουστάρει την 9η τέχνη. Βέβαια, όπως έχουν πει σοφότεροι άνδροι από μένα, "γάμα το feeling, εγώ αγοράζω κόμικς από ένα κατάστημα αχταρμά που άνοιξε ένας γκάνγκστερ για να ξεπλύνει λίγο χρήμα, όταν η νουδούλα του έκοψε τις μίζες για κάτι τορπίλες υποβρυχίων" Σεβαστό, άλλωστε κάποιοι πάντα ξέρουν καλύτερα.
καλό θα ήταν πιο πριν να έχει ενημερώσει και για το event γιατί μπορεί κάποιος να ήθελε να πάει και να μην το ήξερε καν δεδομένου ότι το μαγαζί είναι καινούριο.
δεύτερον, αυτό με το feeling είναι απλά αστείο. δε μιλάω για το cosmic realms προφανώς, δεν πήγα ακόμα αλλά ξέρω τι να περιμένω και από τιμές και από εξυπηρέτηση. από τα υπόλοιπα κομικσομάγαζα της Αθήνας με τα οποία είχα επαφή και το ένα (λολ) της Θεσσαλονίκης όμως έχω καταλάβει ότι όλοι κρίνουν με βάση την τσεπούλα τους. όταν στο σολάρις πχ η διαφορά είναι από 5-15 ευρώ σε σχέση με το πάμπλικ στα πάντα, ε μάντεψε από πού θα πάρει κάποιος που ψάχνει τρόπο να γλιτώσει ό,τι μπορεί.
παράδειγμα, το brother Lono το έχω βάλει στις επόμενες αγορές και θα το πάρω από το cosmic realms γιατί είδα ότι η διαφορά με το πάμπλικ είναι 1ευρώ ξέρω γω. όταν βλέπεις σε άλλα κομικσάδικα διαφορές σαν αυτές που γράφω πιο πάνω είναι λογικό να πεις "θα στηρίξω για το φήλινγκ";
όσο για το τραγελαφικό μετρόπολις στη Θεσσαλονίκη και τον καρνάβαλο που το έχει, όσοι έχουν πάει ξέρουν. δεν πρόκειται να στηρίξω τον γύφτο που βάζει τευχάκι παραπάνω στη σακούλα μήπως και ξεγελάσει τον πελάτη και τσιμπήσει παραπάνω 10ευρο, μπορεί να πάει να γαμηθεί και αυτός και το κωλομάγαζό του που ανάθεμα κι αν ξέρω πώς είναι ανοιχτό τόσα χρόνια.
για ελληνικά κόμικς πλέον είτε επικοινωνώ με τους ίδιους τους κομίστες για αντικαταβολή είτε περιμένω τίποτα προσφορές όπως πχ της Πρωτοπορίας που έγραψα και στο Κουραφέλκυθρα θρεντ.
επίσης, στην Άγνωστη Καντάθ έχω να πάω πολύ καιρό. γαμάει το φήλινγκ να ψάχνεις στα ράφια που είναι γεμάτα βιβλία fantasy/sci-fi κλπ, αλλά όταν τα paperbacks τα έχει 17-20ευρώ και στο πάμπλικ το ακριβότερο έχει 9, λυπάμαι αλλά η επιλογή είναι εύκολη για μένα.
τρίτον, το
Quote:
Αυτό που σας έλεγα, είναι ότι αν θέλεις, μπορείς να συνεχίσεις να αγοραζεις, με κάποιες θυσίες.
μου φαίνεται τουλάχιστον αγενές όταν απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν ξέρεις ούτε τι θυσίες κάνουν ούτε πόσα λεφτά δίνουν κάθε μήνα για κόμικς. όχι, δεν πρόκειται να κάνω καμιά θυσία για να δώσω το παραπάνω 5ευρο στον κάθε σολάρις. μιλώντας για μένα, δεν μπορώ να δίνω τα λεφτά που έδινα πριν 5 χρόνια για κόμικς, οπότε προφανώς προσπαθώ να κόψω από όπου μπορώ και να γλιτώσω ό,τι μπορώ. αν μου το έλεγε εμένα αυτό κάποιος που δε γνώριζα με σκοπό να με πείσει να πάω σε ένα καινούριο κομικσάδικο, δε θα περνούσα ούτε απ'έξω. το ίδιο πράγμα περίπου είπε και ο Κρουξ, εγώ θα προβληματιζόμουν λίγο.
τέταρτον, επανέρχομαι στο ότι ελπίζω να τρολάρεις. δε γίνεται να γράφεις αυτό το πράγμα ρε παιδί μου,
Quote:
Originally Posted by
OniBocho
Ούτε την είπα σε κάποιον προσωπικά επειδή ψωνιζει από το Public.
όταν έχεις γράψει αυτό εδώ
Quote:
Βέβαια, όπως έχουν πει σοφότεροι άνδροι από μένα, "γάμα το feeling, εγώ αγοράζω κόμικς από ένα κατάστημα αχταρμά που άνοιξε ένας γκάνγκστερ για να ξεπλύνει λίγο χρήμα, όταν η νουδούλα του έκοψε τις μίζες για κάτι τορπίλες υποβρυχίων" Σεβαστό, άλλωστε κάποιοι πάντα ξέρουν καλύτερα.
προσβάλλεις, ειρωνεύεσαι και το κάνεις με τον χειρότερο τρόπο και δεν ξέρω τι απαντήσεις περιμένεις να πάρεις, πχ όταν λες για τις ακτίνες Χ και το τι έχει μέσα μια σακούλα πάμπλικ, δεν είναι λογικό να έρθει ο κάθε Κρουξ και Κόμμισσαρ να ρωτήσει το εξής; :
Quote:
Α, δηλαδή από το πάμπλικ μπορούμε να αγοράζουμε ποντίκια και ό,τι γουστάρουμε ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΜΙΚΣ, εκεί τραβάμε τη γραμμή; Στα ράφια με τους τόμους της Vertigo γίνεται το ξέπλυμα από τον γκάνγκστερ;
Τέλος από μένα, χαλαρώστε γενικά και ο Κρουξ να πει για τα τελευταία Fables που με έχουν μπερδέψει λίγο. Επίσης αν κάποιος ξέρει την τύχη της κοπέλας που είχε το Comicon ας ενημερώσει, θα ήθελα να στηρίξω το μαγαζί της ό,τι και αν πουλάει τώρα.